| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Rock'n Coke'un Temmuz ayında yapılacak olması bir avantaj mı? | |||
| Beni ilgilendirmiyor | | 1 | 20,00% |
| Evet avantaj | | 3 | 60,00% |
| Yapılsın da, tarihi farketmez | | 0 | 0% |
| Dezavantaj olarak görüyorum | | 1 | 20,00% |
| Oylayanlar: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Rock'n Coke'un Temmuz ayında yapılacak olması bir avantaj mı? Rock'n Coke'un Temmuz ayında yapılacak olması bir avantaj mı? |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence avantaj öğrenci tatilde ehliyet kursları bitiyor vs. vs. vs. |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rock n coke diye birşey olmayacak bu sene.. uyuyorsun sen arkadaşım Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:S olmayacak mı o neden yaf :S
|
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten yavaş yavaş şarkı olayından çok çiftleşme kampına geçiş sürecindeydi iyi olmuş olmaması... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önceki sene görevli olarak orada bulundum. gayet güzel geçti benim açımdan. Gece vardiyalarında yer aldım çoğu zaman. çadırlardan gelen inleme sesleri adeta senfoni orkestrası dinliyormuşum edasındaydı. Güzeldi, güzel.. parası da iyiydi.. yine yapsınlar yine görevli olmaya hazırım Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |