Konu Seçenekleri
Eski 12-08-08, 02:02 Çevrimdışı   #1
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.100
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Rojda

ROJDA 1978 Yılında Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Tütün köyünde dünyaya gelir. İlk okulu bitirdikten sonra okumaya devam etmek için İstanbul’a gelir. Müzik yaşamına 1991 yılında, müzisyen ağabeyi Çiya’nın Kurduğu Koma Gulên Xerzan ile başlar. Grup çalışmaları 1993′ten sonra MKM bünyesinde devam eder. 1994 yılında grup olarak, ilk albümleri “Ji Bîr Nabin” (Unutulmazlar) ile dinleyicilerine daha profesyonel bir şekilde ulaşırlar.
1997 yılında “Sonda Me” (Yeminimiz) adlı albümle dinleyicisi ile daha fazla buluşma şansı bulur. “Sonda Me” albümündeki “Helimcan” şarkısı, Rojda için önemli bir dönüm noktası olur. Artık herkes “Helimcan’ı” söyleyen sesi merak eder.
1997’de 11 bayandan oluşan Koma Asmîn grubunun kuruluşunda yer alır. Rojda, 2003 yılında aynı zamanda grup elemanı olan Alaettin Aykoç ile evlenir. 2005 yılında grubun üçüncü albümü olan “Rûkena Min” (Güler Yüzlüm) albümüyle müzikal olarak iyi bir çıkış yakalarlar. “Rûkena Min” albümünde yer alan “Memet Kanî” ve “Elo Dîno” adlı parçalarının klipleri, Zaxo’da yapılan klip festivalinde birinciliğe aday olarak gösterilir.
2006 yılında Rojda Koma Gulên Xerzan’dan ayrılır. Solo albüm çalışmasına başlar.

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (22-08-08), agulasor (22-08-08), DR_GoKiSsS (12-08-08), mls1917 (14-08-08), sonsuus (12-08-08), ŞiYaR (18-08-08)
Eski 12-08-08, 18:36 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 1.343
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8779
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Gelmiş Bahar
Gelmiş bahar geçmiş yazlar neyleyim
Dinleyin derdimi dağlar söyleyim

O yardan bir haber verin öleyim
Vallah vallah öleyim billah billah öleyim vallah vallah

Hat havîna gûndê me lê wexta reza
Min got şevê digot lê lê di nav peza

Ez ê te birevînim lê şev da reza
Were were lê dîlberê were were
Lê esmerê were were

Halim çok perişan bağrım yaralı
şu dünyada bir yar sevdim el aldı

Konuşacak eşim dostum kalmadı
Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah

Toplayacak bir tek gülüm kalmadı
Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah

Gotin û Muzîk : Gelêrî
Çavkanî : Ayşe şan

rojdadan gelmiş bahar muhteşemdir çok saygı duyduğum ve sevdiğim bir sanatçıdır Rojda...son kasetindeki hareketli parçaları çok hoş...

paylaşımın için çok teşekkürler...

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (12-08-08)
Eski 12-08-08, 18:40 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.074
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
were were were

bir kac kez dinlemiştim diyarbakırda sanat sokagında ....ü

bu arada yarım kurtce bilgimle çiya'nın türkçe karşılığının dağ oldugunu biliyorum

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
pavel (12-08-08), sonsuus (12-08-08)
Eski 12-08-08, 18:43 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 1.343
Forum Puanı:8779
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
were were were

bir kac kez dinlemiştim diyarbakırda sanat sokagında ....ü

bu arada yarım kurtce bilgimle çiya'nın türkçe karşılığının dağ oldugunu biliyorum
evet dostum gülaçiya dağgülü dür..

rojdanın yanık sesiyle were were demesini bir dinlemelisin...

bu arada sanat sokağıda restore edildi daha güzel bir görünüm almıştı en son Gökhan...

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada...
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (12-08-08)
Eski 12-08-08, 18:44 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.074
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet dostum gülaçiya dağgülü dür..

rojdanın yanık sesiyle were were demesini bir dinlemelisin...

bu arada sanat sokağıda restore edildi daha güzel bir görünüm almıştı en son Gökhan...
biliyorum cunku d.bakıra cok gidiyorum yaklaşık restore edileli 1 yada 1.5 ay oldu restore edilmeden oncede cok kotuydu ama yeni hali guzel dahada cok genişletildi ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-08-08)
Eski 18-08-08, 09:12 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 12.727
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Paylaşımın için tşk ler Yoldaşım...Severek dinlerim...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (18-08-08)
Eski 22-08-08, 14:43 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bu kadının sesini seviyorum

tşk payLaşıma

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 22-08-08, 14:49 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
sesini çok sevdiğim bi kız

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 22-08-08, 14:52 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
tesekkurler paylasım ıcın severek dınlıyorum

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Konu Seçenekleri