DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 04-10-07, 02:38 Çevrimiçi   #1
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.588
Teşekkür etti: 2.863
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:47069
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Romanlar Ve Müzikleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Eğlence kültürümüzün en başta gelen müzik türlerindendir..Hep kıvraklığı,aktifliği,kareketi temsil eder..9/8 ritmini duyduğunuzda illaki elinizle ayağınızla ritm tutarsınız..Şakşuka Tarık,Adnan Şenses,Yıldız Tilbe hep kullanmıştır bu ritmi..
Mesleğim gereği birçok Roman tanıdım..Onların yaptığı müziği sanat değil bir el mahareti,bir beceri diye değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim..Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...
Mesaja teşekkür eden:
yεsiL (06-10-07)
Eski 05-10-07, 16:33 Çevrimdışı   #2
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
bence çok güzel
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (06-10-07)
Eski 05-10-07, 22:23 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
romanların hayat tarzını ve müzklerini çok severim.her ne olursa olsun kapı gıcırtısı bile duysalar oynarlar

keşke o kadar rahat olabilsek kasmasak kendimizi bu kadar dünya daha güzel bi yer olacak bizim için.

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (06-10-07)
Eski 05-10-07, 22:34 Çevrimdışı   #4
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Müzikle beraber yaşamak demek bu sanırım.Çaldıkları enstrümanları ise eğitimsiz doğaçlama ile çalmaları bana ayrı bir hayranlık hissi veriyor.Babamında parmakları hızlıdır.Küçükken Roman soyundan arkadaşları olmuşta.Övünmek gibi olmasın yani Ben seviyorum ama öyle hergün dinleyipte bayılana kadar oynadığım söylenemez.Çok doğal ve özgün bir müzik bence

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (06-10-07)

Konu Seçenekleri