| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Romanlar Ve Müzikleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
Eğlence kültürümüzün en başta gelen müzik türlerindendir..Hep kıvraklığı,aktifliği,kareketi temsil eder..9/8 ritmini duyduğunuzda illaki elinizle ayağınızla ritm tutarsınız..Şakşuka Tarık,Adnan Şenses,Yıldız Tilbe hep kullanmıştır bu ritmi.. Mesleğim gereği birçok Roman tanıdım..Onların yaptığı müziği sanat değil bir el mahareti,bir beceri diye değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim..Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (06-10-07) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | romanların hayat tarzını ve müzklerini çok severim.her ne olursa olsun kapı gıcırtısı bile duysalar oynarlar ![]() keşke o kadar rahat olabilsek kasmasak kendimizi bu kadar dünya daha güzel bi yer olacak bizim için. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (06-10-07) |
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müzikle beraber yaşamak demek bu sanırım.Çaldıkları enstrümanları ise eğitimsiz doğaçlama ile çalmaları bana ayrı bir hayranlık hissi veriyor.Babamında parmakları hızlıdır.Küçükken Roman soyundan arkadaşları olmuşta.Övünmek gibi olmasın yani Ben seviyorum ama öyle hergün dinleyipte bayılana kadar oynadığım söylenemez.Çok doğal ve özgün bir müzik bence düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (06-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |