| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]() | romantik_dj Ve dj lerin en romantiğine soru sorma vakti geldi ![]() biz bi başlayalımda en önce ![]() * Neden E-dana ? "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (28-12-06) |
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:78126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta en çok neye sahip olmak istersin? hayallerin nelerdir? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-romantizimi kısa olarak özetlemeni rica ediyorum ![]() 2-unutamıyacağın kişi kim desem ? 3-kincimisin ? teşekkürler |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.983
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutfakda iyimisin Abi ? derin.. ![]()
|
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.182
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi nebiçim sorudur bunlar romantık-dj cvp yarıyo |
| | #6 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dj likle ugrasiyormusun Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| | #7 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:78126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim sorularımızı ne zaman cevaplandıracaksın ? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi renk bi şarkı bi mevsim bi ay bi gün bi duygu bi çiçek olsaydın hangileri olurdun ? *bi de, gözlerini kapa bikaç saniye, aklından ilk geçeni yaz.. ![]() |
| | #9 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatta başına gelmesinden en korktuğun şey ? Hayatta başına gelmesini istediğin en önemli şey ? ![]() |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 719
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-12 ![]() |
Abi senle iyi anlaşıyoruz msn de de görüşüyoruz bir çok konuda bilgi sahibiyim hakkında ne sorsam diye düşünüyom tamam buldum radyo programının linkini versene reklam olur bu vesileyle |
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden e*dana..tavsiyeyle geldim..özellikle şiirleri güzelmiş..nomad tavsiye etti geldim beğendim..ve kaldım.. 2) hayatta en çok neye sahip olmak isterim: ben hayatta imkanlarım haricinde bişeye sahip olmak istemedim ama imkanlarım elverdiği herşeyi yaşadım sahip oldum...sadece bir şey hariç...(oda zamanla anlar inşallah) 3) a-romantizimi kısa olarak özetlemeni rica ediyorum :romantizm anlatılmaz yaşanır diyorum..görecelidir..bana göre sevgilinin gözlerinde şiir okumaktır..ama başkasına farklıdır... b-unutamıyacağın kişi kim desem ? unuttum bile.. ama kişi olarak değilde yıl olarak söleyim..20 haziran 2004..evlenmişti.. c-kincimisin ? değilim..hatta hiç değilim..çünkü yaratılanı severim yaratandan ötürü..hata kul içindir..yapılan hata varsa telafiside vardır... 4)Mutfakda iyimisin Abi ? harikayımdır..poilav ve çorbayı ii yaparım..patates kızartmasında üzerime yok diyebilirim..(ii mantı yaparım ama annem kızıyor. )5)dj likle ugrasiyormusun =evet ..gerçek hayatta da radyocuyum..yaklaşık 9 yıllık yerel radyo istasyonunda çalışıyorum.. 6)bizim sorularımızı ne zaman cevaplandıracaksın...? sıranın bana geldiğini bilmiyordum..tonks haber verdi..özür dilerim.. 7)bi renk:::mavi.. bi şarkı:..cehennem meleği..(leman sam) bi mevsim::ilk bahar bi ay:nisan bi gün:pazar bi duygu:::aşk aşk aşk bi çiçek:::gül gül gül... olsaydın hangileri olurdun ? bunlara yeterli sanırım.. *bi de, gözlerini kapa bikaç saniye, aklından ilk geçeni yaz..::SENİ SEVİYORUM... 8)Hayatta başına gelmesinden en korktuğun şey ? ALDATILMAK Hayatta başına gelmesini istediğin en önemli şey ? SEVDİĞİM İNSANIN KOLLARINDA UYANMAK.. |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #12 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi senle iyi anlaşıyoruz msn de de görüşüyoruz bir çok konuda bilgi sahibiyim hakkında ne sorsam diye düşünüyom tamam buldum radyo programının linkini versene reklam olur bu vesileyle reklam yasak sevgili kardeşim..ayrıca düşüncelerin için tşk ederim |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatinda kavusmak istediyin ama kavusamadiyin hayalin yada askin varmi ???
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var..olmazmı...biz aşk adamıyız..ama kavuşmak...bütün mesele bu..ama dua ederseniz belki ii olur bende kavuşurum.. |
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen sen olmadıgın zaman sen kimsin |
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (29-12-06) |
| | #16 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç düşünmedim ama bi orhan gencebay olmak isterdim..müziğine aşığım... |
| | #17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.983
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure dolmustur derin.. ![]()
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |