| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (13-07-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 593
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4065 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ooo Kanki sonunda sorgu odasında seni de gördük Hoşgeldin !*Stajdan ve basketboldan fırsat bulduğu zaman sorulanızı yanıtlayacaktır! ![]() Kanki sana ne sorsam ki herşeyi biliyorum zaten,bir düşüneyim bilmediğim birşey var mı diye... Neyse normal birşey sorayım ![]() Neden Boston Celtics ? "İnanmayan insanın en büyük ızdırabı şükretmek istediğinde şükrünü kime yönelteceğini bilmemesidir." Konu Riyanka tarafından (13-07-08 Saat 15:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (13-07-08) |
| | #6 |
![]()
Teşekkür etti: 807
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle Teşekkürler Esracım ![]() Daha Önceden Tanıdığım Üyeler Buradaydı.Beni Davet Ettiler , Geldim. Fakat Şuan Onlardan Kimse Kalmadı Nerdeyse... |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (13-07-08) |
| | #7 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaş Çevrem Basketbol Düşkünüydü. Sonradan Ben de O Düşkünlüğe Bulaştım Ve Pişman Değilim ![]() I LOVE THİS GAME ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (13-07-08) |
| | #8 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Rap Dinlemiyorum , Her Türlü Müzik (Yerine Göre) Dinlerim.Sagoyu İlk Tanıdğımda Çok Hoşuma Gitti Öncelikle Sözleri..Dolayısıyla Rap e Kayma Oldu Daha Çok.Fakat Diğer Rap Yapanları Dinlemiyorum.Şuan Dinlediğim Sagopa Kolera Abluka dır... Bana Çok Şey İfade Ediyorlar.. |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | MatchsticK (14-07-08) |
| | #10 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle Bi Açıklama Yapıyım ![]() Ziraat Mühendisliği 8 Alt Bölüme Ayrılıyo.Bunlardan Birisi Bitki Koruma.Bitki Koruma Da 2 Ana Bilim Dalından Oluşuyor.Ve Bunlardan Birisi de Entomoloji : Böcek Bilimi ![]() Benim Bölümüm De Bu Şuan.Son Senemi Bu Bölümde Okucam. Bunu Seçmemin Tek Sebebi Diğer Bölümlere İlgi Duymamam.Zaten İstediğim Bir Bölüm Değildi Ziraat Mühendisliği.Ben de En Fazla İlgi Çekeni Seçtim.Böcüklerle Aram İyi ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #11 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Soruyu Tam Anlamadım Kanki Ya ![]() Neden Boston Şampiyon Diye Mi Soruyosun ? |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Riyanka (14-07-08) |
| | #12 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu Annem Babama Sormak Gerek ![]() Ben Seviyordum Burayı Ama Son Senelerde İstemiyorum Burda Yaşamak.Sürekli Bi Kazı Var ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #13 | |
Teşekkür etti: 813
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:10290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu çok mu seviyorsun? Alıntı:
Elşen Haziyev ( Hazinelli ) | |
| | #14 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #15 | |
Teşekkür etti: 813
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:10290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Elşen Haziyev ( Hazinelli ) | |
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bni çok sevio ![]() ![]() ![]() Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén, SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim |
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.848
Forum Gücü: 119 Forum Puanı:49682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanada Sorayim Ayni Sorular (: Neden Sorgu Odasina Yazildin? Vazgecemedigin Üc $ey Nedir? Ailenmi? Sevdiginmi? Akilmi? Mantikmi? Sevmekmi? Sevilmekmi? Aglamakmi? Aglatmakmi? Gitmekmi? Kalmakmi? Kolay Gelsin ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! Sen Gitsen, Gölgem Peşinden Gelir.. Sana Kapım Hep Açıktır, Hiç Calmadan Gir.. Bize Aşk Lazım, Ayrılık Değil ! Sen Benim Canımsın,Öbür Yanımsın.. Yabancı Değil.. BCDS |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (14-07-08) |
| | #18 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Sorgu Odasina Yazildin ? : Yazılmayan Kalmasın Diye ![]() Vazgecemedigin Üc $ey Nedir? : Müzik , Basketbol , Sagopa ![]() Ailenmi? Sevdiginmi? : Ailem. Akilmi? Mantikmi? : Mantık Sevmekmi? Sevilmekmi? : Sevilmedikten Sonra Sevmek Neye Yarar.Sevilmek. Aglamakmi? Aglatmakmi? : Boş İş.2 si de Olmamalı ![]() Gitmekmi? Kalmakmi? : Ben Olduğum Yerdeyim ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #19 |
![]()
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sırf Soru Sormuş Olmak İçin Sormayın Lütfen ![]() |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini NEVŞEHİR'deyim... ![]() |
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.620
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:74013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sago'da neler buluyorsun Sagoyla özleştirilmek nasıl bir duygu sanal alemde? Reel hayatındada özleştirildinmi hiç? Sagoyla yada kolera ile tanısma fırsatın oldumu? Kendine en yakın hissettigin 3 sago parcası nelerdir ? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (14-07-08) |