| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Öncelikle dosyalar için teşekkürler... Yalnız bir konuda yardıma ihtiyacım var , ilk defa dosya indiriyorum. Dosyaların hepsini indirdim, ama nasıl çalıştıracağımı anlayamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim |
|
| | #3 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 370
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşımın için saol |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
bi su linklerden inenlerin nasıl calıstıgını anlatabilen bir cıksa kahramanım olacak |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 3
Rapid den indirdiğin dosyalar partlara ayrılmıştır 1. parttaki dosyayı winrar,winzip,7zip gibi sıkıştırma programlarından biriyle açıp boş bir klasöre yada herhangi bir yere çıkarıcan
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.721
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlatım ingilizce mi?
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
slm arkadslar ben şifreyi bulamadım yardım edebilirmisiniz?:::
|
|
| | #8 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() | |
|
| | #9 | |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.705
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük küçük harf seneryolalarını deneyin isterseniz. ancak ben bu paylaşımı indirdiğimi ve sorunsuz açtığımı hatırlıyorum. yine de emin değilim. |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elle yazmayı dene, tüm şifrelerin büyük/küçük harf duyarlılığı vardır.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |