Konu Seçenekleri
Eski 16-08-08, 15:19 Çevrimdışı   #1
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.777
Teşekkür etti: 633
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8548
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
kahkaha rüya

"Doktor, ne olur bana yardım edin?" "Neyiniz var?" "Bir aydır her gece aynı korkunç rüyayı görüyorum. Yatağıma uzanmışım ve bir anda 5 tane kadın üstüme saldırıyorlar, üstümdekileri parçalıyorlar!" "Peki siz ne yapıyorsunuz o anda!" "Onları itiyorum!" "Anlıyorum. Peki ben nasıl yardımcı olabilirim?" "Kollarımı kırın!!"

Everything

is

Changed
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (16-08-08)
Eski 16-08-08, 18:53 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 12.727
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
süperdiiiiiii

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Eski 16-08-08, 19:20 Çevrimdışı   #3
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19375
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
) Vah Vahh

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 16-08-08, 19:59 Çevrimdışı   #4
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.642
Teşekkür etti: 5.405
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
harbi supermiş ya hahahahahh

Konu Seçenekleri