| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Saat ve tarih ayarı..
ii günler arkadaşlar..Benim sorunum bilgisayari açtiğimda sürekli saat/tarih ayarlarının bozulması (ve sadece tek bir tarihi gösteriyor ilk açıldığında ocak 2002 gibi)ve bu yüzden saati ayarlamassam msnye giremiyor! bunu nasıl düzeltebilirim? (bu arada xp kullanıorm)Bir bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim...Şimdiden teşekkürler.. The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.602
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sorun ben de de var bios pilini yenile dicem ![]() bi de anakartın markası ne ki belki benimkilyle aynı modelse sorun anakartta da olabilir ![]() benim sorun anakartta bios pili fayda etmiyor ![]() yine bana gel yine beni sev kucakla... (: Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (19-07-08 Saat 15:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (20-07-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bios piliniz bitmiş GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (20-07-08) |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() |
anakart amd athlon(tm) xp 2500+ ..peki bu bios pilini ben saatçide falan bulabilir miyim? The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet pili anakarttan çıkarın, saatçiye getirin, aynından size verir. anakart markasıda farketmez...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bios pilini degiştirdim arkadaslar..Cok da güsel oldu pek de güsel oldu..hepinize teşekkür ederim The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet benimde başıma gelmişti pili değiştirince sorun ortadan kalktı
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |