DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 19-07-08, 11:25 Çevrimdışı   #1
Asistan
IgI

IgI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 478
Teşekkür etti: 51
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:320
IgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyor
Saat ve tarih ayarı..

ii günler arkadaşlar..Benim sorunum bilgisayari açtiğimda sürekli saat/tarih ayarlarının bozulması (ve sadece tek bir tarihi gösteriyor ilk açıldığında ocak 2002 gibi)ve bu yüzden saati ayarlamassam msnye giremiyor!
bunu nasıl düzeltebilirim? (bu arada xp kullanıorm)Bir bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim...Şimdiden teşekkürler..

The time is right
Your perfume fills my head
The stars get red
And oh the night's so blue
And then I go and spoil it all
By saying something stupid
Like I love you...
Eski 19-07-08, 15:12 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 4.135
Teşekkür etti: 1.602
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32891
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aynı sorun ben de de var bios pilini yenile dicem

bi de anakartın markası ne ki belki benimkilyle aynı modelse sorun anakartta da olabilir

benim sorun anakartta bios pili fayda etmiyor

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (19-07-08 Saat 15:36 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (20-07-08)
Eski 19-07-08, 15:47 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.075
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bios piliniz bitmiş

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (20-07-08)
Eski 20-07-08, 13:51 Çevrimdışı   #4
Asistan
IgI

IgI - ait Avatar
IgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyorIgI ara sıra gören oluyor
anakart amd athlon(tm) xp 2500+ ..peki bu bios pilini ben saatçide falan bulabilir miyim?

The time is right
The stars get red
Like I love you...
Eski 20-07-08, 14:10 Çevrimiçi   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.360
Teşekkür etti: 2.656
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26973
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet pili anakarttan çıkarın, saatçiye getirin, aynından size verir. anakart markasıda farketmez...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (03-08-08), Smyrna (20-07-08)
Eski 03-08-08, 17:51 Çevrimdışı   #6
Asistan
IgI

IgI - ait Avatar
bios pilini degiştirdim arkadaslar..Cok da güsel oldu pek de güsel oldu..hepinize teşekkür ederim

The time is right
The stars get red
Like I love you...
Eski 03-08-08, 17:56 Çevrimdışı   #7
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.642
Teşekkür etti: 5.405
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
ewet benimde başıma gelmişti pili değiştirince sorun ortadan kalktı

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...

Konu Seçenekleri