| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | sabis33 Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| Mesaja teşekkür eden: | sabis33 (28-04-08) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soruyu anamadım ama şöle özetleyim arkadaşlar vaa burda onun için |
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hanqi takımı tutuyosun? nerede yaşıyosun? yaşın kaç? iş, okul hanqisi? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | sabis33 (28-04-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FenerBahçe Gez Dünya'yı Gör Konya'yı ![]() 21 olacamda ![]() iş okul ikisi biarada güzel oluyo |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yenilmemize değilde galatasarayın top oynamayan adeta yatan takıma karşı yendik denemelerine üzülüyom ( bu işin ucunda bi bit yeniği var ) |
| Mesaja teşekkür eden: | agbar (29-04-08) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gicikliga hala devammi ? Yorgun... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | sabis33 (29-04-08), serkhan_585 (29-04-08) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.452
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabis sabis lakaplarini say en kucukden en buyugu dogru ![]() en sevdigin smiley en sevdigin yemek ne zaman evleniyorsun dominant mi degilmi feysbuk mu dana mi fatih mi ben mi ![]() bir resmini eklermisin var misin yokmu sun daki konyali mevlutle alakan varmi varsa soyle yoksada yorumla ![]() simdilik yeter son olarakda
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | sabis33 (29-04-08), serkhan_585 (29-04-08) |
| | #9 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | ~Kardelen~ (29-04-08) |
| | #10 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
fazla bi lakabım yok arada arkadaşlar Eşşek der okadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuru fasulya Pilav yanına turşuda ossun ayranda varr soğanı unutma ![]() Önümüzdeki abileri everek düşünürüz ![]() Benim gibi erkeğe dominant aklın alıyo mu ![]() dana dana dana ![]() ikinizide almasam ben o tiplerden değilim ![]() ![]() Yokda anası gonyanın yirlisinden gonuşmalardan belli, o mevlüdü bi yerden gözüm ısırıyo ama nerden bilmeyom | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | нѕуη (30-04-08), serkhan_585 (29-04-08) |
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.895
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pcnin yanindako koko$ seyi kendinmi aldin , hediyemi :p aslinda baska sorularim vardi ama onu gorunce koptum derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hediye kuzum hediye çoçuk zannediyolar benide |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.452
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay yakisikli resimide hemen ekler daha karizma pembe yada mor rengin hakim oldugu bir resmin yok mu ? var sa ekle fesatlik ruhunda mi var en buyuk hayalin en sevmedigin kelime(ler) en sevdigin sarki ve neden en begendigin klip ![]() i$ yerine nasil gidiyorsun ve zorluklari nedir simdilik yeter berbere git saclar uzamis
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisan ne zaman eger yaptiysan nisani dügün ne zaman "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #15 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben fesat felan deelim tamam mı ![]() Araba almak ve dükkan açmak kendi işim yani (: ne bilem sevmediğim yok gibi ama bi ara luzumsüz kelimesi gıvık ederdi beni ![]() Ölüme beş kala diye bi parça va kim söylüyo bilmiyom ama seviyom melodisi güzel ha bide Sinem Yağmur (: Klip kültürüm bitti TV'de artık sünger bob izliyom ![]() yaw sabahın köründe kalkıyom yediye çerek kala tabi o vakit yediyi çerek geçeye kadar uzuyo sona 1 km yürü durağa dolmuşa bi fabrikaya gel arka kapıda iniyom bide ordan içeriye 1 km yürü anca geliyo iş yerine | |
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (01-05-08) |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #17 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sORUN YAW SORUN AKLINIZA ESENİ SORUN |
| | #18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.895
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vazgecilmezim dedigin 3 sey ? en cok kimleri dinlersin ? en sevdigin yemek ![]() icecek :p pastami ,kekmi ? sorularima cevab verdikden sonra ne yapmayi planliyorsun ? kayseriye hic geldinmi .. en son hangi filmi izledin ? ve nasildi ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #19 | |
| Doçent ![]()
Ailem Ben ![]() Kulağa hoş gelener şu diyemicem ![]() Kuru Fasulye ![]() hmmm Ayran ![]() Kek ![]() İş va iş yapacam bi hafta sonu iş yerindeyim Gelmedim kıyısından geçtim ![]() Recep İvedik Komik ama basitti | |
| | #20 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süreniz Doldu. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |