| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Sabit Disk Performansını Arttırın. Windows Xp'de Hdd'nizi NTFS sistemi ile kullanıyorsanız diskinizin % 12.5 kadarını MFT(Master File Table) için kaydeder.MFT frangmantosyonu sistem performansının orantılı bir biçimde düşmesine neden olabilir.Hdd'nize fazla sayıda program tutuyorsanız MFT kullanımı daha yüksek olacaktır.Bunun içinde yüzde oranını 25 lere çıkarmakta fayda vardır.Bu degeri %25 çıkarmak için.Regedite girip HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\FileSystem anahtarına gidip mouse ile sağ tıklayın. new > DWORD Value deyip yeni bir DWORD değeri oluşturun isim olarakda NtfsMftZoneReservation yazın.Değer olarakda 2 verin. 1 %12.5 'u 2 de %25 i ifade etmektedir. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (07-03-08) |
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol dostum yaptım
|
|
| | #3 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür dost.. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |