| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.990
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
derin.. ![]()
| |
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (14-10-07) |
| | #5 | |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
calsam ne olur yaniii ![]() Sence bu huso bizi baska forumlarla aldatiyormu derin.. ![]()
| |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.882
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep sadness miydi nickin, sadness? ![]() ve neden sadness? üzgünmüsün ? Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeşil sadness değildi değiştirdi gliba ama neydi eski nicki unuttum(bu arada ben niye cevaplıyom )soruma geçeyim ben en iyisi ![]() herzaman böyle mutlumusun yoksa mutlu değilsinde mutluymuş gibimi yapıyon biliyorum garip bi soru oldu ![]() " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| | #8 | ||||
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımmm Güzel soru adın ne senin ![]() Şebooooo desem yeridir gecen sene gıgıl Teyzeme sordum didim Teyze bana Şebocumun klipleri lazım oda bana sağ olsun E-Dana'yı Önerdi Ozamanlar Epey bi şebocu arkadaş vardı (megakenan başta olmak üzere) güzel bi arşiv hazırlamıştı ama linkler ölüydü bi pm attım dedim bu linleri yenileyecekmisin oda didi 3 hafta içinde yanilerim bende 3 hafta da epey bi ısındım foruma ve bu günlere kadar geldik ![]() ================================================== ================ Alıntı:
Adım : Murat Yaşım : 21 (22 olucam )Memeleket : Adana Boy :1.67 Kilo: 62 Eğitim Dururumum : Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum Elektronik Haberleşme Bölmü Yani 2 Yıllık ![]() ================================================== ================ 1234567890 ================================================== ================= Sırtımda Gezdiririm napıcam Biricik bacım o benim İyi günde kötü günde yanınızda olucak bi Cadı işte ![]() ================================================== ================= Alıntı:
![]() ================================================== ================= Alıntı:
Hayır Nickim мυяαт_945 'di Sonra Sadness oldum Sadness deki tercihim ise Hem akılda kalıcı olması hemde biraz karizma bi nick gibi durmasıydı Ama asıl neden ise 3-4 ay önce Nick Değiştirme gibi bi şansımız vardı o dönemde benim sıkıntılı Final büt arasına denk gelmişti bü yüzden Seçtim... Yani melankolik bi durumda ortaya çıktı ![]() Yok üzügün biri değilim Nickimin Tam tersi biriyim bilen zaten biliyor beni ![]() ================================================== ================= Alıntı:
Mutluluk Rolü yapmak dünyanın en zor işidir zaten kişi kendisini bi yerden sonra mutlaka ele verir bence ![]() Böyleyim Yani aslında bunun sırrı günlük hayattaki Sadness ne ise sanal hayatada onu yasıttım içten yardım sever espirili biriyim Neysem oyum ![]() **Not: Mutluluk içinizdedir uzaklarda aramayın... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... | ||||
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #9 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden bura yani neden havalar soğukmu geldide terlemek istedin ? nesew yani kısaca neden girdin sorgu odasına
![]() |
| | #10 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nelerden hoslanirsin domatesim ? derin.. ![]()
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni tanır mısın???kötü bi soru sordum neyseeeeeeeeee
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
| | #12 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hic anisini unutamadigin bir esyan ? yaninda surekli tasigin bir sey ? sana ugur getirdigini inandigin birseyin varmi ? varsa ne ![]() en cok takildigin yer(ler) ? en cok yapmak istedigin ne ? (neler) su anda aklindan ne geciyor ? ![]() hangi sarkida bir anda degisirsin ? yani mutluyken bir anda huzunlendigin bir parca varmi ? varsa ne ?Devami reklamlardan sonra ![]() ![]() derin.. ![]()
|
| | #13 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini biraz tarif etsene derin.. ![]()
|
| | #14 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korktugun bir hayvan varmiii ? derin.. ![]()
|
| | #15 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4. murat niye intihar etmis ? derin.. ![]()
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hapyness olacakmisin ? En sevdigin sanatci (Sebo Haric) ? Milli Takimin durumunu nasil buluyorsun ? |
| | #17 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ordunun dereleri yukari akarsa nolur ? ![]() otuz laz denizci bogulmus , neden ? ![]() medyum memi$ kac karde$tir ? ![]() adamin biri havuzdan cikmi$ havluyla kurulanmaya calisiyormus ama bir turlu kuruyamiyormu$ neden ??? ![]() yere dusmeyen kalem hangisidir ? ![]() Bir buz kapinina dilimizi degdirirsek neden yapisir ? Kahverengi hangi renk? Daha dogrusu KAHVE ne renk ![]() Surtunmenin olmadigi bir ortam var midir ? Görunmez adam filmindeki hata neydi ? ![]() beni seviyormusun ? ![]() bu sordugum sorularimdan biktinmi ? ![]() Bideeee yardim aliyormusun birisinden bunlari cvblamak icin ? )) derin.. ![]()
|
| | #18 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her insana 2 ci sans verilmelimi ? Burcun ne ? ![]() benim adima kendine bir soru sor desem ? ![]() Hayata karsi sordugun en anlamli soru ve verdigin cvb ne idi ? ![]() hayatta en cok yasama istegini kimden alirsin domatesim ![]() Hicccc Kopya cektinmi lem varsa bir anin anlatsana ![]() en cok sevdigin yerin neresi ![]() Sevmedigin ozelliigin ? Insanlar nicin hep mutlu olmak isterler ? ![]() Mutluluk ne demek biliyormuyuz sence ? diger insanlardan ozelligin ne ? sinemaya gidermisin ? ne tur film izlersin peki ?gigil teyzenin sahibi kim ? derin.. ![]()
|
| | #19 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hic yemek yaptinmi ? ![]() yaptiysan ne ? derin.. ![]()
|
| | #20 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |