Konu Seçenekleri
Eski 09-06-07, 14:31 Çevrimdışı   #1
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sağır Oda'nın finali beğenilmedi

Sağır Oda'nın finali beğenilmedi

Sağır Oda'nın finali büyük sürprizlerle biteceği söyleniyordu. Ama bu kadarına d pes doğrusu. Finalde ne olduğu hala çözülebilmiş değil.

Dizinin daah onurlu bir şekilde bitmesini bekleyenler çoğunluktaydı. Bazıları da dizinin sinema filminin çekileceği çin böyle bir final sahnelendiğini iddia ediyor.

Benzer eleştiriler basında da yer aldı. Kırşehir'den Bora İnan adlı izleyici Zaman'ın seyir günlüğüne yazdı. Dizinin izleyicileir enayi yerine koydğunu savundu.

'Sağır Oda'nın son bölümünü izledim geçen akşam. Bir haftadır dönen fragmanları görünce ilginç bir final sahnesi seyredeceğim düşüncesiyle oturdum ekran karşısına. Zira, dizideki gerçek kahramanın ortaya çıkacağı söyleniyordu tanıtımlarda. Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki, finalde neler olduğunu hâlâ çözebilmiş değilim.

İnternette de dizi ile ilgili iyi şeyler yazana rastlamadım. Acaba bu, aceleye getirilmiş bir son muydu? Bütün bu soruların cevabı seneye mi verilecek? Yoksa dizinin sinema filmi mi çekilecek?

Geçtiğimiz haftalarda bu sütunda Sağır Oda yapımcılarının senaryodaki açıklar ve prodiksiyon hataları ile halkı nasıl 'enayi' yerine koyduğu yönünde bir yazı okumuş kendimce o yorumu yapan kişiye kızmıştım. Aradan geçen haftalarda o arkadaşımızın haklı çıktığını görmek benim için gerçekten bir ders oldu. Kurtlar vadisinin ağırlığını tartamayacak bu dizinin daha 'onurlu' bir şekilde bitmesini dilerdim. Bunca haftadır takip ettiğim diziden geriye sadece koca bir hayal kırıklığı kaldı.

Yorgun...
Eski 09-06-07, 16:16 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
kurtlar vadisine bakarken ara ara baktım ama gerçekten çok kötüydü. saçmalamak boyutunda çığır açtılar...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 09-06-07, 18:12 Çevrimdışı   #3
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.957
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zaten final öncesinde de bozulmuştu seyirciyi koruyamadığını düşünüyorum.

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 09-06-07, 18:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.097
Teşekkür etti: 3.406
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ne final ama vadi sagir odayi ezdi

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 18-06-07, 22:52 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kurtlar vadisi reklam olunca baktım
keşke hiç bakmayıp reklamları izleseydim

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 19-06-07, 02:52 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya bende finaldan 2 3 bolum once izlemeye bırakmıstım.O bölümde şeydi Irak'a giriyorlardı.Ateş efektlerini paint te yapmıslar sanki...Silahlar oyuncak falan o gunden sonra izlemiordm.İyiki izlememişim....

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Konu Seçenekleri