| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Avrupa’nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni için geri sayım başladı. 1994 yılından bu yana düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, bu yıl da izleyici oyları ile sahiplerini bulacak. Her yıl Avrupa’nın bir başka büyük şehrinde düzenlenen bu dev organizasyonda MTV Türkiye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’yi ve Türk müzik piyasasını temsil edecek. Hande Yener Türkiye’nin Electonic- Dance müzik kulvarında farklı tarzı ve cesaretli tavrıyla son dönemde en çok dikkati çeken isim oldu. Sagopa Kajmer Hiphop- Rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olarak yer aldı. Hayko Cepkin Nu-Metal’in ilk ve en yenilikçi ismi, Hadise R&B’nin Avrupadaki Türk temsilcisi , Emre Aydın ise Pop-Rock’ın başarılı müzisyeni olarak bu listede yerlerini aldılar. MTV Avrupa Müzik ödüllerine katılma şartlarından birisi de adayın 2007-2008 arasında herhangi bir yeniliğe imza atmış olmasıydı. Avrupa’da bizi temsil edecek sanatçıya destek vermek için tüm Türkiye’yi oylamaya davet ediyoruz. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | $.<3.M.!.N (28-08-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (29-08-08), Bυя¢U (05-09-08), interlude (30-08-08), _buse_ (28-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.043
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkandayım Sago'm |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hyrLısı oLsn Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm Türk sanatçılarımza oy vermek isterim ama hangi siteden yapılıyor acaba bu oylama Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #5 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #6 | |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.043
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sanırım Oylama Başladığında Bi Şekilde Haberimiz Olur.. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini | |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.809
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanatçılarımıza Başarılar.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagopa kajmer ödüle tam anlamiyla layik
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (29-08-08) |
| | #9 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer'in olmasını isterim... Emre Aydın'ı da cok severim Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efferin sagoya Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hak edenin hak ettiği ödülü almasını çok isterim..özellikle de Yunus Abi'nin.tabi hadise hariç diğer ikisi de önemli benim için. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başlıkta neden sadece Sagopa Kajmer yazıyor yalnız o finaldeymiş gibi ![]() Seçilen 5 sanatçıya da başarılar.. (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #13 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çünkü sago fan arkadaş ondan olabilir eyliyayı rap-i destekleyelim arkadaşlar hadfe bakalım NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
|
| Mesaja teşekkür eden: | fools (05-09-08) |
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sago ya tam destek Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K.İ.T.S okadar iyi bir albüm degildi ama eski parcalarının hatırına Sagoya Tam Destek |
|
| | #16 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rap sevmem ama başarılar başlıkda genel bişey olsaydı daha iyi olurdu sonuçta diğer sanatçılarda Türk vatandaşı ve yarışmadalar BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #17 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Galiba bu adresten oy verebiliyoruz: .:Buyrun:. Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (30-08-08) |
| | #18 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedense Sago veya diğerlerini bulamadım Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #19 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pardon arkadaşlar oylama 8-12 Eylül arasındaymış.Ama adres doğru Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
liseteye o akdar baktım ama hiç birisi yok Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |