| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | SAGOPA mı CEZA mı..
benim tek adayım SAGOPA..
|
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne demek istiyorsun yani Cezami Sago mu derken ![]() en iyi mi en kötü mü en hizli mi en felsefi sözlere sahip olan mi aciklik getirirsen "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (04-09-07) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa en iyi müzik yapan manasında meseLa sago nun şarkıLarı çok anLamLıdır ama ceza nın kiLer.....
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her yerde aynı soru bu konudan forumda yaklaşık 999999 tane gördüm ![]() kişisel fikrim; ikisi de berbat ama sago bir nebze daha iyi Belki bir gün... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani kesinlikle sago
|
|
| | #6 |
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
simdi ikisinide severim. Sago ya ayri bir sempatim var Ceza nin sarkilarinda da anlam var eski Ceza ya saygim sosuz (lolipopdan önce ki) Nefret de iken iyi isler cikarmisti Sago nun daha milli ülke icin bir sarkisini görmedim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sago tabbiki....(eksik etek,baytar süber bişi)
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer sıkı söz yazıyor... tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eksik eteği sagopa sölüor valla bende ölee....ark atmıştıı
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa kajmer okadar kalitesiz&gereksiz ve mert içgören tarzı şarkılar yazmaz diye thmn ediyorum eksik eteği norm söylüyor tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. Konu miCa tarafından (01-09-07 Saat 23:49 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
atıyım mı????yaff gir arat sarkıyı sago sölüyor...normda sölemiştir ama sagoda söledi
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | he öyle.sen öyle diye dinle.ben söylemedi diye biliyorum. tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
bilios heralde...bilios ki çıkmışıs konusuoz burda....bear share gir yaz sagopa eksik etek gör
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. Konu N_e_w_i_N tarafından (01-09-07 Saat 23:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=lY_sAr7MefQ al dinlee...umarım haksız oldunun farkındasındır...resmen sagopa sölüo Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakin ol öyLe kızım bak falan laflarını sevmem bildiğimi söyledim afra tafraya ne gerek var ? yanlışını düzeltelim dedik tahammülsüzlük diz boyu senin bildiğin doğrudur ozaman tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #17 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. | |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu söyleyen sagopa deil...
. . . hep yalnız ben... |
|
| | #19 |
Rap dinliyen herkes ama herkes bunun Sagopa olmadigini bilir. Bilmiyorsa o kisinin rap den anladigini sanmiyorum ve rap dinlediginden süphe ederim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #20 |
| Doçent ![]()
o zaman bilmeden kimse için yorum yapmassın saol..yanlışını düselttin
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |