| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() |
REKLÂM, Gerçeği bir bakma da bir başka türde süslemek hayâl ettirmektir. REKLÂM, Gerçeği iyimser bir açıdan dile getirmektir... Brooklyn köprüsünde, bir bahar günü, kör bir adam dilencilik yapıyormuş. Dizlerinin dibine bir tabela koymuş. Üzerinde "DOĞUŞTAN KÖR" yazılı imiş. Herkes dilencinin önünden geçip gidiyormuş. Bir REKLÂMCI bunu görmüş. Tabelayı almış, arkasına bir şeyler yazmış, olduğu yere tekrar bırakmış. Ne olduysa olmuş..... Gelip geçen ve bu tabeladaki yeni yazıyı okuyan herkes, başlamış dilencinin önündeki şapkaya, habire para atmaya.... Bir cümle yetmiş, onca kişiyi etkilemeye ve dilencinin şapkasının kısa sürede ağzına kadar parayla dolup taşmasına... Ne mi yazıyormuş? : "GÜZEL BIR BAHAR GÜNÜ... AMA BEN BAHARI GÖRMÜYORUM Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | alaskalı_eren (23-09-08), And (01-04-08), gerceksevda (23-09-08), kingofgungora (25-09-08), NicKsiZ (14-09-08), »Asi GüL« (23-09-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakmak ve görmek... teşekkürler... ... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyordum bu malumatı sagolun cok anlamlı..
Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |