Konu Seçenekleri
Eski 13-08-08, 02:53 Çevrimdışı   #1
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19375
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dikkat Sahiplendim ben ...

Sahiplenmekten kasıt şu arkadaşlar..

Hepimiz belirli yaşlarda birşeyleri sahipleniriz..Bunu belki ilk zamanlar bilinçsizce yaparız ..Benim ilgilendiğim sahiplenme konusu sunlar futbol takımınız, siyasi partiniz, inancınız.

Şimdi sevdiğiniz biri size örnek veriyorum bjk güclü takım ben onu tutuyorum dedi die bjk li oluruz ben ilk askım bjk li die bjk li oldum ileride sorgulasak bile tutmusuzdur bir kere bırakmak yakısmaz..

ikincisi siyasi parti burdada yine aileden birinin yada bir yakının size empoze ettikleriyle sahiplenirsiniz bi partiyi yada siz sectiniz dielim gerci her ne kadar siz secseniz de bak kime verirsen ver ama mutlaka ver yoksa darbe olur caresizligine itildiginiz icin en azından en iyisi bu dediğinize verirsiniz oyu..
sahiplenmişşsiniz bir kere birde arkasında durursunuz hele bir de içinizde fanatizm varsa ...

gelelim din konusuna din konusunda dielim sahiplendik islam dini hangi dine mensupsun müslümanım elhamdülillah güzel .. İtiraf ediyorum ben bile bir cok eksiğim oldugu biliyorum bu konuda ki en cok yokediciyi takdir ediyorum sahiplenmiş ve hakkını veriyor ..

Şimdi bu bizim Sahiplenmelerimizin bize faydası nee zararı ne ?

Ha bir de kız arkadaşımızı sahipleniriz ki aman yarabbi : Gerci şimdi Kızlarda sahiplenme konusunda hiçte yabana atılmazlar..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:

Konu Seçenekleri