| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() |
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı... Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses 'merhaba' dedi. Adam şaşkın 'Merhaba' diye cevap verdi. Ses devam etti: 'Nasılsın?' İlk defa başına böyle bir şey geliyordu... Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: 'Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?' Ses sordu: 'Ne yapıyorsun?' Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: 'Ben' dedi 'İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?' Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. 'Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım...' Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliorm bunu ama qaliba verildi BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.442
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende okumustum ama yine güldüm Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ama ya
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97 ![]() ![]() |
cok komik la
Everybody's FooL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |