| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | Kurtulamadığım alışkanlık,yutmayınca anlamı kalmıyor Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önceleri küçüklükten sandım. daha sonra anladım ki bunun küçüklükle alakası felam yokmuş gocaa eşşek kadar evli barklı kadınım hala yutuyorum bunun bence direkman kendinle alakalı birşeyleri olmalı. fark ettimki bu olay benim için sadece şekerli sakızlar için geçerli. biraz büyükçene çiğnendiğinde o yutma istediği dahada fazla artıyor bmyle ağzın içinde garip bir hal alıyor bende dayanamıyıp yutuyorum ![]() ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #5 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Etrafta insan olduğunu düşündüğümüzden, sakızı tükürerek atmak yerine yutmayı tercih ederiz. Tek sebep görüntü kirliliği olmasın.!
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.653
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakız lezzetli ise dayanılmazdır. lezzetsiz ve damla sakızı aromalı ise mideye oturucudur. ayrıca tok tutan bir eylemdir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şekerli olunca daha güzel oluyo dayanamıyorum |
|
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nefret ederim. ozellikle erkeklerin cignemesinden derin.. ![]()
|
|
| | #9 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende bayanların çiğnemesinden Hiç hoş durmuyor.!
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sadece damla sakızlı sakızları yutuyorum. dayanamıyorum tadına |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özellikle BigBabol adlı kıvamsız ama tadı şahane sakızı yutmak ![]() Bir de "fuştt" efektiyle tükürmek vardır, o da çok zevklidir ![]() Bu arada Mehmet, annem aynı şeyi bana da söylerdi iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim annemlerde çineme bıyık egri çıkar derlerdi ama nedense çıkmadı ![]() memo aynı şeyler herkese mi söleniyo ne ![]() ben yinede yutardım özellikle okulda hoca olm agzında ne vaar a de bakıyım dedigi anda yutunca mort olmasıda harika oluyordu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 349
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum. Ben MEVLANA değilim,adam ol da gel!... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çoğu bayan için katılıyorum bu çiğneme adabını bilmediğinden kaynaklanıyor(özellikle dışarıda!) ...
![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #15 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakızlar yere atılmasın yutun ya iğrenç bir kere ayakkabıma yapıştı ne sinir oldum
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 641
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şekerli bonbon sakızlarını yutmak gusel oluyo tatlılar
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanımda biri şapur şupur sakız çiğneyince dövesim geliyor ben sadece bir iki defa sakızı atabilecek ortamda olmadığımdam yuttum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |