Konu Seçenekleri
Eski 13-05-08, 13:50 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.432
Teşekkür etti: 1.018
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kahkaha Sakızı çiğneyip çöpe atmak yerine yutmak

Kurtulamadığım alışkanlık,yutmayınca anlamı kalmıyor

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Eski 13-05-08, 13:51 Çevrimdışı   #2
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
annem derdi ki sakızları yutarsam kakamı yaparken tıkanırmış

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (14-05-08)
Eski 13-05-08, 14:46 Çevrimdışı   #3
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
bandobras´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
annem derdi ki sakızları yutarsam kakamı yaparken tıkanırmış
ana sözü dinLe memo

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (13-05-08)
Eski 14-05-08, 00:02 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
önceleri küçüklükten sandım. daha sonra anladım ki bunun küçüklükle alakası felam yokmuş gocaa eşşek kadar evli barklı kadınım hala yutuyorum bunun bence direkman kendinle alakalı birşeyleri olmalı.
fark ettimki bu olay benim için sadece şekerli sakızlar için geçerli. biraz büyükçene çiğnendiğinde o yutma istediği dahada fazla artıyor bmyle ağzın içinde garip bir hal alıyor bende dayanamıyıp yutuyorum

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 14-05-08, 01:33 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1208
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
Etrafta insan olduğunu düşündüğümüzden, sakızı tükürerek atmak yerine yutmayı tercih ederiz. Tek sebep görüntü kirliliği olmasın.!

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Eski 14-05-08, 02:13 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.352
Teşekkür etti: 2.653
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sakız lezzetli ise dayanılmazdır. lezzetsiz ve damla sakızı aromalı ise mideye oturucudur. ayrıca tok tutan bir eylemdir...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 14-05-08, 12:25 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 607
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Şekerli olunca daha güzel oluyo dayanamıyorum
Eski 14-05-08, 12:49 Çevrimiçi   #8

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.980
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
nefret ederim.
ozellikle erkeklerin cignemesinden

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Eski 14-05-08, 15:22 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1208
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nefret ederim.
ozellikle erkeklerin cignemesinden
Bende bayanların çiğnemesinden Hiç hoş durmuyor.!

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Eski 14-05-08, 15:47 Çevrimdışı   #10
Stajyer

_okyanuscicegi_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:736
_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende sadece damla sakızlı sakızları yutuyorum. dayanamıyorum tadına
Eski 14-05-08, 17:14 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Özellikle BigBabol adlı kıvamsız ama tadı şahane sakızı yutmak

Bir de "fuştt" efektiyle tükürmek vardır, o da çok zevklidir

Bu arada Mehmet, annem aynı şeyi bana da söylerdi

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 14-05-08, 18:33 Çevrimiçi   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.771
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim annemlerde çineme bıyık egri çıkar derlerdi ama nedense çıkmadı
memo aynı şeyler herkese mi söleniyo ne
ben yinede yutardım özellikle okulda hoca olm agzında ne vaar a de bakıyım dedigi anda yutunca mort olmasıda harika oluyordu

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 14-05-08, 18:51 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 732
Teşekkür etti: 349
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2825
eQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Patriotic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
katılıyorum.

Ben MEVLANA değilim,adam ol da gel!...
Eski 06-08-08, 14:18 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Patriotic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çoğu bayan için katılıyorum bu çiğneme adabını bilmediğinden kaynaklanıyor(özellikle dışarıda!) ...

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 06-08-08, 15:02 Çevrimdışı   #15
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sakızlar yere atılmasın yutun ya iğrenç bir kere ayakkabıma yapıştı ne sinir oldum

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 06-08-08, 15:04 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.003
Teşekkür etti: 641
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3032
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
şekerli bonbon sakızlarını yutmak gusel oluyo tatlılar

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 06-08-08, 15:37 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yanımda biri şapur şupur sakız çiğneyince dövesim geliyor
ben sadece bir iki defa sakızı atabilecek ortamda olmadığımdam yuttum

Konu Seçenekleri