| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Figüranlar ![]() | Sakura Street Fighter'in bir kaç sonraki versiyonunda Ninja hatunun adıdır.Saçlar küt,yüz toparlak,gözler yarım dünya,alnında beyaz ninja bandanası ile. Bildiğimiz klasik japon animesi tarzında. Çok şeker ama bir o kadar da zayıf bir oyuncudur.O'nu seçipte oyunu devam ettireni rakibini yeneni hic görmedim. Favorim Chun li'dir Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.653
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
japon halk şarkısı, aynı isimli çiçeğe yazılmış. bizim orta okuldaki müzik kitaplarında vardı bu şarkı. saaakuraaa sakuraaaa... böyle bişeydi...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.172
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoksa bu baş aşağı durup ayakları dönen bacı mı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok o chun lii.. bu onun bir kaç beden küçüğü...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (24-07-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şekil 1.a bu kızı dövmeyi çok severdim hep yere düşerdi![]() ben genellikle blanka ile ken i çok kullanırdım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maşallah pek de hanım bi kıza benziyo ![]() ![]() |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakma öyle hanım hanım durduğuna, eli çok ağır, kodummu böyle oturtuyor...
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.721
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiraz çiçeği demek sanırım....bir de halk türküsü varmışşş ayrıca naruto da dişi bir karakterdir..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (25-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |