| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | salak teletabiler
her tv kurcalarken karşıma çıktığında kusasım gelen bir çocuk programı..Allah kuzenlerimi böyle programlardan korusun.. programda geçen bir diyalog: 1. salak teletabi: bu ne? 2. salak teletabi: evet bu nee? 3. salak teletabi: evet bu nee? 4. salak teletabi: bu neeeeee? sunucu adam sesi: bu bir top? bu bir turuncu top 1. salak teletabi: aaa! bu bir top. bu bir turuncu top. 2. salak teletabi: bu bir toooop. bu turuncu bir top. 3. salak teletabi: bu biyir tooop. bu turuncu top 4. salak teletabi: bu turuncu bir tooop.. yaa sabııır şimdi teletabi yetmiyomuş gibi bide apsi daisy çıktı..allam ya:/ o teletabiden daha embesil.. trt1 de rast gelirseniz bi bakın:/ ama küçük yakınlarınızı ekrandan uzak tutarak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0-3 yaş grubu çocuklar için o takma kafanı boşa oldukça salak metinlerin olması normal.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bunları 10 yasında iken izliyordum "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkıNtı basıyo ya beNim yeğeNim seyrederken... ALlahtan 4 kişiLer bide 10-15 kişi oLsaydı noLrdu \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim yeğen şimdi de şeyi izliyor Tarçın ve arkadasları ![]() internetten bütün bölümlerini indirmek zorunda kaldım ![]() dayı aç dayı aç "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o yiNe iyi bide dora var o kaDar uyuzki saçıNı başıNı yoLasım geLiyo \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 392
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
program böyle başlardı " uzaklardan tepelerin ardından oynamaya gelir teletabiler birbirinin ardından" ve ardından o eşsiz eser duyulur: " tinki vinkiiii dipsiii lalaaaa pooo teletabiiis teletabiiis sarılalım sıkı sıkıııı" |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lala çok datliydi . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bunu izliyordum yaa ![]() teletabilerin veda zamanı yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu apsy daisy çok güzel sesler çıkaryo ama ![]() apsy daisy yorganını kaybetmiş Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #11 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() | |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
ya ben pokemon ızLerken kendını pikacu sanıp 5 kattan atlayanı hatırLıorum (izLetmeyın cocuklara bunLar )
|
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allam ben küçükkene izlerdim o teletabileri ![]() po ve lala yı çok seviyodum biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |