| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Samx ilk sorumuz standart * Neden E-dana ? |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samx bize kendini tanıtırsın mı [yaş -boy- kilo- isim- okul/iş vs.vs.vs ] ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samx beni gazteye manşet etmek çok mu hosuna gidiyor ![]() sence hakancem ile size tweety ile ne yapıcaz ![]() beni seviyormusun sence ben evde kalırmıyım![]() en sevdiğin yemek ![]() en sevdiğin tv programı? ensevdiğin gazete? |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | electronics yüzünden Beni bi üye yaptı bir daha kopamadım. Burda değişik bir ortam var insan girmediği zaman resmen özlüyor.Sanki hayatımın bir parçası gibi oldu burası.Üyeler olsun yönetim olsun çok güzel bir ilişki içinde insanlar.Anlatılmaz yaşanır bence Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| | #5 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() yaş : 21 boy : 180cm kilo : 78 isim : Samed okul : Süleyman Demirel Üni. Makina Müh. Göz rengi : Açık Ela ![]() Aklıma başka bişi gelmio Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta | |
| | #6 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() 2- Hiç bişi yapamayacaksınız ![]() 3- seni sevmiyorum nie seviyimki senin gibi bir cadıyı ![]() 4- Evde kalacağın kesin seni bu çeneyle kimse almaz ![]() 5- Yemek seçmem hepsini severim 6- TV izlemeyi pek sevmem o yuzden sevdiğim diyebileceğim bir program yok 7- E-Dana gazetesi çünkü hazırlamak çok keyifli oluyor Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta Konu samx tarafından (18-02-07 Saat 13:43 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.612
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dana 'nın en beğendiğin özellikleri ve bölümleri neler? ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #8 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla her bölümü güzel fazla takılmadığım tek bölüm cep telefonu ile ilgili olan kısım oda çok merakım olmadığı için Dananın en beğendiğim özelliğide arkadaşlıkları Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her albümünü aldigin sIkI takipcisi oldugun sanatci yada guruplar?? |
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.668
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevdiğin araba? modifiyeli ama |
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:47759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden samx ? ![]() |
| | #12 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.875
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:26213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana ve okul haricinde.. bos zamanlarini nasil degerlendiriyorsun ![]() Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!! |
| | #13 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rock dinler misin? ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samx vista yüklicem die batağa gelmedin deydimi yani şimd,i vistaya bide çalıştıra bildinmi baktım yardım istiyordun -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Sorgu Odasi? |
| | #16 | |||
| Doçent ![]()
Ayna grubu yine aynı şekilde Bryan Adams - Stin tüm albumleri değil ama çoğu mevcut ![]() Siyah Mustang ![]() Neden samx ? Hmmm aslında işin aslı benim bilgisayarı öğrenmemde çok büyük yardımları olan bir abim vardı onun nicki ox di x hoşuma gitmişti, bende onu örnek alıyorum ya 9 yaşımdan beri bir yere üye olurken eğer başkası almadıysa samed in sam ını alıp yanına x i koyuyorum ![]() Alıntı:
![]() Her türlü müzik dinlerim o günkü ruh halime bağlı biraz ![]() Alıntı:
![]() baktım herkez girio merak ettim bende yazıldım Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta | |||
| | #17 |
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sence sanal mı daha önemli net ortamı mı?.. ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #18 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Net ortamı derken sorunu tam olarak anlayamadım net ortamı zaten sanal değilmi Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| | #19 | |
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
(biras karmaşık bi soru oldu![]() ) ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- | |
| | #20 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
net otrtamında vakit geçirmeyi seviyorum Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |