| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Sanal Aşk hakkındaki Düşünceleriniz? ![]() Malum internet bizlerin en vazgecilmezleri arasında Kimileri işlerinin tamamını internet uzerinden tamamlıyor kimilerimiz ise sadece zaman gecsin veya hobileri arasındaki sitelerde vakit gecirmek için interneti kullanıyor... Peki Bu kocaman ve Sınırsız dünya'da Sanal aşklar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce Sadece Sanal'damı kalıyor bu aşklar yoksa Reel'ede taşınıyor mu? ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reele de taşınıyor gökhan abi bunun çok örneğini biliyorum
|
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanal iliskileri yanlis bulmuyorum, tabii ki kisa süre sonra reel olma sartiyla..reel'e tasinan iliskiler de var..sanal ortami tanismak icin bir arac görüyorum..(: fakat ikisini ( hem sanal bir iliski, hemde reel bir iliski olmak üzere iki iliskiyi ) bir anda yürütenleri tebrik ediyorum ((: Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! Konu aydan tarafından (27-01-08 Saat 17:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.081
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internetten bir insan diğer insanı nasıl tanıyıp sevebilirki.Bana saçma ve tehlikeli görünüyor.Hem zararlı olduğunuda düşünüyorum
... |
|
| | #5 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
zararli ? ne gibi zarari oldugunu düsünüyorsun ? hem neden sevemesin ki ? dürüst ve samimi oldugu sürece iki tarafinda, gayet iyi anlasip birbirilerini sevebilirler (: Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pacha (27-01-08) |
| | #6 | |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aydan (27-01-08) |
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | reele tasınıyor kesinlikle kendimden biliyorum "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçeğe dönüşünce olur tabi Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sanal aşk hakkında olumlu şeyler düşünmüyorum..yaşayan tabi ki yaşayabilir saygım vardır..ama bana ters geliyor açıkcası..aşk; aşık ile maşuğun yüzleri karşı karşıya gelince gözleri birbirine değince başlar...bilmiyorum yaşayanlara saygısızlık gibi olacak die fikirlerimi yazamıyorum ama dediğim gibi benim fikir yapıma uygun bi olay değil.. . . sustum.. |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece ''sanal'' olarak kalıyorsa pek iyi değil kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konular hiç reelde tartışılıyormu acaba...
Milli piyango olsaydım ilk sana vururdum |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 ayı geçti ilişkim başlayalı.1 ayın sonunda geldi Mert yanıma, verdiğim kararın doğruluğunu onaylayan gözleri vardı, sevdim, saygı duydum ve hala çok mutluyum onunla ![]() İlk gördüğüm an ne hissediyorsam, hala aynı aşkla bağlıyım. Önemli olan sahiplenebilmek, gün geliyor kendi şerrinden bile korumak zorunda kalıyorsun ilişkini.Biz koruduk, bu güne çıktık çok şükür. Yalan, riya karıştırmadığın her ilişki yürür, sadece bundan eminim.Yan dairede de otursa sevgilin, kilometrelerce uzakta da olsa önce güvenmelisin, güven vermelisin. Ne Mert dünyanın en yakışıklı erkeği, ne de ben dünyanın en güzel kızıyım, onun aklını sevdim ben ![]() Kokusunu duydum, sıcağını hissettim ve Allah'tan bir mani çıkmazsa evleneceğim adam Mert'tir ![]() Oluyor arkadaşlar, sanalda tanışıp aşıkta oluyorsunuz dostta ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | And (28-01-08), aydan (27-01-08), BigBang (28-01-08), Fatal_Face (19-02-08), Gıskın (29-01-08), HeaveN| (28-01-08), maviduss (27-01-08), n!da (28-01-08), pacha (27-01-08), RebeL (28-01-08), SaKaRiN..! (29-01-08), seLLuk@ (27-01-08), YaGMuR_CiNi (27-01-08), İnCi ÇiÇéKi (27-01-08), ~C@dY~ (27-01-08) |
| | #13 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
sanal aşk falan saçmalık reele taşınsa bile o aşktan ne hayır çıkacak |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kuzenim eşiyle sanalda tanıştı. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet helin ablamında dediği gibi bakın kendisi bile şekil a bide benim bildiklerim var sanal alemden aşk olur reele geçer bence
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (27-01-08) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanal aşkların gerçek olabileceğine inanmıyorum. Gerçek olsa bile uzun ömürlü olmaz...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.727
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık olacagın insanı bizlerin seçme hakkın varmıki,yada önceden rüyamızamı geliyor ? hiç tanımadıgımız bi sürü mekanda ve bu mekanlardada hiç tanımadıgımız insanlarla bulunuyoruz eminim ,aydan kardeşiminde belirttiği gibi sinemada,yolda,işyerinde,oturdugun bankın karşısındaki bankta,markette,fatura yatırırken kuyrukta önünde yada arkandaki sırada duran kişi vs bunun gibi bi sürü tesadüflerle dolu ortamlarda bulunurken tanıştıgımız ve işte bu dediğimiz,tamda aradığım dediğimiz ve sevgi ile başlayan aşkla harmanlanan ilişkinin sonunda bize hayal kırıklığı yaşatan kişiyi ne kadar tanımışızda sonunda acı ve hüzün yaşamışız,pişman olmuşuz,keşkelerle dolu,gözyaşlarıyla süren günlerin ardından keşkeleride birleştirip kahretsin onu tanıdığım güne deyişimizle biten bi ilişkiyi nasıl açıklayacağız...Aşkın sanalı yada reeli olmaz,ne zaman seni gelip bulacağı belli olmaz.İnternetide ben Yaradanın bi nimeti olarak görüyorum,nasılki diğer nimetler gibi doğru kullanmamız için verilmişse internetide doğru kullanmak lazım diyorum ben...
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | antiterorES (24-02-08), Artemis (27-01-08), aydan (27-01-08), BigBang (30-01-08), LaPerla (27-01-08), srknakr (27-01-08), YaGMuR_CiNi (28-01-08) |
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki insan arasındaki bağ meselesi bu.Birbirlerinde ne buldukları,neden değer verdikleriyle ilgili bir şey aşk.Sanalda karşındaki insanı anlayabilmek çok zor,şeffaf bir ortam yok ve bu yüzden ben ılımlı bakmıyorum sanal ilişkilere.Ben karşımdaki insanı tanımam için benimle konuşurken mimiklerini seyretmeliyim,gözlerinin içini görmeliyim.Yine de bu ortamda gerçek aşkı yakalayabilenler varsa da kutlarım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (28-01-08) |
| | #19 |
| Cezalı Üye Huzur Pınarı
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internet mahire sormak lazım
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (24-02-08) |
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.857
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sevdiğim bir bayan arkadaşım vardı..Evlendi ve mutlu olamadı..Ve boşandı..İngiltere'den bir Türkle sanalda yazışmaya başladılar..Tanıştılar İngiltere ve Türkiye arası mekik dokumalar falan ve sonunda evlendiler..Şu anda çok mutlular..Çok sevimli de bir bebişleri oldu..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DREWFOSTER (10-02-08), ŞiYaR (29-01-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |