DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 27-01-08, 12:01 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.072
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanal Aşk hakkındaki Düşünceleriniz?

Malum internet bizlerin en vazgecilmezleri arasında Kimileri işlerinin tamamını internet uzerinden tamamlıyor kimilerimiz ise sadece zaman gecsin veya hobileri arasındaki sitelerde vakit gecirmek için interneti kullanıyor...

Peki Bu kocaman ve Sınırsız dünya'da Sanal aşklar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce Sadece Sanal'damı kalıyor bu aşklar yoksa Reel'ede taşınıyor mu?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
BigBang (28-01-08), ŞiYaR (27-01-08)
Eski 27-01-08, 16:17 Çevrimiçi   #2
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.971
Teşekkür etti: 958
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
reele de taşınıyor gökhan abi bunun çok örneğini biliyorum

NO WoMaN No CrY

Eski 27-01-08, 16:26 Çevrimiçi   #3
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86933
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sanal iliskileri yanlis bulmuyorum, tabii ki kisa süre sonra reel olma sartiyla..reel'e tasinan iliskiler de var..sanal ortami tanismak icin bir arac görüyorum..(:

fakat ikisini ( hem sanal bir iliski, hemde reel bir iliski olmak üzere iki iliskiyi ) bir anda yürütenleri tebrik ediyorum ((:

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Konu aydan tarafından (27-01-08 Saat 17:27 ) de değiştirilmiştir..
Eski 27-01-08, 16:28 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.637
Teşekkür etti: 1.081
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
internetten bir insan diğer insanı nasıl tanıyıp sevebilirki.Bana saçma ve tehlikeli görünüyor.Hem zararlı olduğunuda düşünüyorum

...
Eski 27-01-08, 17:11 Çevrimiçi   #5
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86933
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sk8er Boi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
internetten bir insan diğer insanı nasıl tanıyıp sevebilirki.Bana saçma ve tehlikeli görünüyor.Hem zararlı olduğunuda düşünüyorum
disarda, sinemada, kisaca reelde tanistigin birisi sence daha tehlikeli degil mi ? sanaldaki en azindan adresini oturdugun yeri bilmiyor..bu nedenle tüm tehlikesi sanal..fakat gercekte böyle biri ile tanistigini var sayarsak ((:
zararli ? ne gibi zarari oldugunu düsünüyorsun ?
hem neden sevemesin ki ? dürüst ve samimi oldugu sürece iki tarafinda, gayet iyi anlasip birbirilerini sevebilirler (:

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Mesaja teşekkür eden:
pacha (27-01-08)
Eski 27-01-08, 17:14 Çevrimdışı   #6
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
disarda, sinemada, kisaca reelde tanistigin birisi sence daha tehlikeli degil mi ? sanaldaki en azindan adresini oturdugun yeri bilmiyor..bu nedenle tüm tehlikesi sanal..fakat gercekte böyle biri ile tanistigini var sayarsak ((:
zararli ? ne gibi zarari oldugunu düsünüyorsun ?
hem neden sevemesin ki ? dürüst ve samimi oldugu sürece iki tarafinda, gayet iyi anlasip birbirilerini sevebilirler (:
katılıyorum sana

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
aydan (27-01-08)
Eski 27-01-08, 17:21 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.656
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
reele tasınıyor kesinlikle
kendimden biliyorum

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 27-01-08, 17:26 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gerçeğe dönüşünce olur tabi

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 27-01-08, 17:34 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben sanal aşk hakkında olumlu şeyler düşünmüyorum..yaşayan tabi ki yaşayabilir saygım vardır..ama bana ters geliyor açıkcası..aşk; aşık ile maşuğun yüzleri karşı karşıya gelince gözleri birbirine değince başlar...bilmiyorum yaşayanlara saygısızlık gibi olacak die fikirlerimi yazamıyorum ama dediğim gibi benim fikir yapıma uygun bi olay değil..

.
.
.

sustum..
Eski 27-01-08, 18:23 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
sadece ''sanal'' olarak kalıyorsa pek iyi değil

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 27-01-08, 18:26 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 640
Teşekkür etti: 71
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:11830
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Bu konular hiç reelde tartışılıyormu acaba...

Milli piyango olsaydım ilk sana vururdum
Eski 27-01-08, 18:33 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
8 ayı geçti ilişkim başlayalı.1 ayın sonunda geldi Mert yanıma, verdiğim kararın doğruluğunu onaylayan gözleri vardı, sevdim, saygı duydum ve hala çok mutluyum onunla
İlk gördüğüm an ne hissediyorsam, hala aynı aşkla bağlıyım.
Önemli olan sahiplenebilmek, gün geliyor kendi şerrinden bile korumak zorunda kalıyorsun ilişkini.Biz koruduk, bu güne çıktık çok şükür.
Yalan, riya karıştırmadığın her ilişki yürür, sadece bundan eminim.Yan dairede de otursa sevgilin, kilometrelerce uzakta da olsa önce güvenmelisin, güven vermelisin.
Ne Mert dünyanın en yakışıklı erkeği, ne de ben dünyanın en güzel kızıyım, onun aklını sevdim ben
Kokusunu duydum, sıcağını hissettim ve Allah'tan bir mani çıkmazsa evleneceğim adam Mert'tir
Oluyor arkadaşlar, sanalda tanışıp aşıkta oluyorsunuz dostta

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
And (28-01-08), aydan (27-01-08), BigBang (28-01-08), Fatal_Face (19-02-08), Gıskın (29-01-08), HeaveN| (28-01-08), maviduss (27-01-08), n!da (28-01-08), pacha (27-01-08), RebeL (28-01-08), SaKaRiN..! (29-01-08), seLLuk@ (27-01-08), YaGMuR_CiNi (27-01-08), İnCi ÇiÇéKi (27-01-08), ~C@dY~ (27-01-08)
Eski 27-01-08, 19:23 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Huzur Pınarı

fantastik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 119
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:84
fantastik ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
sanal aşk falan saçmalık
reele taşınsa bile
o aşktan ne hayır çıkacak
Eski 27-01-08, 19:29 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kuzenim eşiyle sanalda tanıştı.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 27-01-08, 20:42 Çevrimiçi   #15
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.971
Teşekkür etti: 958
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet helin ablamında dediği gibi bakın kendisi bile şekil a bide benim bildiklerim var sanal alemden aşk olur reele geçer bence

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (27-01-08)
Eski 27-01-08, 21:57 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sanal aşkların gerçek olabileceğine inanmıyorum. Gerçek olsa bile uzun ömürlü olmaz...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 27-01-08, 22:17 Çevrimiçi   #17
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 12.727
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Sk8er Boi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aşık olacagın insanı bizlerin seçme hakkın varmıki,yada önceden rüyamızamı geliyor ? hiç tanımadıgımız bi sürü mekanda ve bu mekanlardada hiç tanımadıgımız insanlarla bulunuyoruz eminim ,aydan kardeşiminde belirttiği gibi sinemada,yolda,işyerinde,oturdugun bankın karşısındaki bankta,markette,fatura yatırırken kuyrukta önünde yada arkandaki sırada duran kişi vs bunun gibi bi sürü tesadüflerle dolu ortamlarda bulunurken tanıştıgımız ve işte bu dediğimiz,tamda aradığım dediğimiz ve sevgi ile başlayan aşkla harmanlanan ilişkinin sonunda bize hayal kırıklığı yaşatan kişiyi ne kadar tanımışızda sonunda acı ve hüzün yaşamışız,pişman olmuşuz,keşkelerle dolu,gözyaşlarıyla süren günlerin ardından keşkeleride birleştirip kahretsin onu tanıdığım güne deyişimizle biten bi ilişkiyi nasıl açıklayacağız...Aşkın sanalı yada reeli olmaz,ne zaman seni gelip bulacağı belli olmaz.İnternetide ben Yaradanın bi nimeti olarak görüyorum,nasılki diğer nimetler gibi doğru kullanmamız için verilmişse internetide doğru kullanmak lazım diyorum ben...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
antiterorES (24-02-08), Artemis (27-01-08), aydan (27-01-08), BigBang (30-01-08), LaPerla (27-01-08), srknakr (27-01-08), YaGMuR_CiNi (28-01-08)
Eski 28-01-08, 15:04 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
İki insan arasındaki bağ meselesi bu.Birbirlerinde ne buldukları,neden değer verdikleriyle ilgili bir şey aşk.Sanalda karşındaki insanı anlayabilmek çok zor,şeffaf bir ortam yok ve bu yüzden ben ılımlı bakmıyorum sanal ilişkilere.Ben karşımdaki insanı tanımam için benimle konuşurken mimiklerini seyretmeliyim,gözlerinin içini görmeliyim.Yine de bu ortamda gerçek aşkı yakalayabilenler varsa da kutlarım.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (28-01-08)
Eski 28-01-08, 20:45 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Huzur Pınarı

makmak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:880
makmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuşmakmak üç beş tanıdığı olmuş
internet mahire sormak lazım
Mesaja teşekkür eden:
antiterorES (24-02-08)
Eski 28-01-08, 23:06 Çevrimiçi   #20
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 2.857
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok sevdiğim bir bayan arkadaşım vardı..Evlendi ve mutlu olamadı..Ve boşandı..İngiltere'den bir Türkle sanalda yazışmaya başladılar..Tanıştılar İngiltere ve Türkiye arası mekik dokumalar falan ve sonunda evlendiler..Şu anda çok mutlular..Çok sevimli de bir bebişleri oldu..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DREWFOSTER (10-02-08), ŞiYaR (29-01-08)

Konu Seçenekleri