DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 07-01-08, 14:33 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Sanatçılar nota bilmeli mi ?

Sanatçılar nota bilmeli mi ?

Ara ara gündeme gelen bu polemikte sizin görüşleriniz nelerdir ?
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ЄцЯøŦRΊρ (08-01-08), Kayıp_Şair (07-01-08), viyanali (23-01-08)
Eski 07-01-08, 20:11 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Huzur Pınarı

Terrible Turk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:758
Terrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyorTerrible Turk ara sıra gören oluyor
Konuya nedense kimse yazmamş.Müzikle profesyonel anlamda ugraşan birisi tabi ki nota bilmeli.Hele hele bu işten bide ekmek yiyorsa işinin gerektirmiş oldugu herşeye vaakıf olmalı bence.

Ich Habe Dich Schon Vergessen...
Mesaja teşekkür eden:
MaruzeLLa (07-01-08)
Eski 08-01-08, 01:43 Çevrimiçi   #3
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 2.857
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Müzik dünyasının içinde olan birisi için nota bilmemek müzik dünyasında asla sorun teşkil etmez..Nota okumak en az bir müzik enstrümanı çalmak kadar çalışma gerektiren bir iştir..Zaten bildiğimiz yüzeysel nota bilgileri bu işin içinde olanlar tarafından zamanla öğreniliyor..Eğer bir ses sanatçısı konser verirken diğer saz sanatçılarına repertuarının partisyonlarını verebiliyorsa bu olması gerekendir..Ama çoğu zaman durum böyle olmuyor..Stüdyo kayıtlarında ise zaten kompozitörler yani bu nota işinin üstadları gerekli düzenlemeleri yaparak enstrüman sanatçılarının ve ses sanatçısının yükünü hafifletmektedirler..Mahsun Kırmızıgül konservatuarlı bir "notist" dir..İbrahim Tatlıses ise nota bilmez (sonradan birşeyler kapmıştır tabi) peki arada ne fark görüyorsunuz?

Eski 08-01-08, 14:15 Çevrimdışı   #4
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
Şart değil ama bilse iyi olur

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
Eski 08-01-08, 14:24 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
prof. olarak uğraşıyorsa notayı bırak her an takip etmesi gerek..
ama yok eğlence olsun diyorsa ( okul konserleri , sahilde.. ) bilmesede olur.. Sunu biliyoruzki "tab" sayesinde notaya gerek kalmıyo

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR
Eski 08-01-08, 19:48 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Bence bilse de olur , bilmese de .. Bu onun şarkısına , sözüne vs.. etkilemez.Tabii ki bilse daha iyi olur ama
Eski 08-01-08, 22:23 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanat camiasında bulunan herkes müzikle ilgili yeterince bilgiye sahip olmalıdır. Bunun başlıcası nota sanırım. Müzikle ilgili yeterince bilgisi olmayanın sadece yetenekleri doğrultusunda sarf ettiği performans bir müddet sonra etkisizleşir. Hem izleyici hemde kendisi için...

Bilmeli...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 08-01-08, 23:43 Çevrimdışı   #8
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Bir Müzik ile uğraşan sanatçının ister bestekar olsun, ister solit veya çalgı çalan birsi. Nota bilmek zorundadır. Müzikten para kazanıyorsun ve anakaynağını bilmiyorsun. Bu şuna benziyor bir Matematik öğretmeninin bana göre 2*2'yi bilmemesi gibidir.
Eski 12-01-08, 14:58 Çevrimdışı   #9
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bilmese de öğrenebilir. Çok zor değil. Öğrenmeli.

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 22-01-08, 18:55 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Figüranlar

MeTaL_DrUmMiSs - ait Avatar
Genel Mesajlar: 22
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
MeTaL_DrUmMiSs Herkese mesafeli
önceden bilio olmalı wea orenmeli cunku nota müziin temelidir nota bilmeyen müzikle urasmasın bence

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin
Eski 22-01-08, 19:02 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.084
Teşekkür etti: 4.478
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanat dediğimiz şey zaten yetenektir.
Nota bilmek yada bilmemek önemli değil.

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 22-01-08, 19:25 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Figüranlar

MeTaL_DrUmMiSs - ait Avatar
Genel Mesajlar: 22
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
MeTaL_DrUmMiSs Herkese mesafeli
ewt yetenek işidir ancak müzipin temelini bilmezsen yeteneğin işe yaramaz oda notadır ewt belkide yeteneğini kullanırsın ama kaliteli müzik olmaz bence

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin
Mesaja teşekkür eden:
Şidaam (22-01-08)
Eski 22-01-08, 22:38 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 608
Teşekkür etti: 206
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7870
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
evet nota bilmeli kesinlikle..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 22-01-08, 22:59 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.207
Teşekkür etti: 4.139
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32082
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Müzik nota ile yapılır. Nota eğitimi olmadan yeteneğin müzik sanatında karşılığı yoktur.

Her sanat dalının kendine göre kuralları vardır. Kendi disiplinleri ve olmazsa olmazları gibi. Müzisyenlik olarak olaya baktığımızda bir müzisyen mutlaka nota bilmelidir. Şarkıyı bestelerken de söylerken de nota bilgisi şarttır. Nota bilmeyen kişi sanata da hizmet edemez. O zaman bunun adı sanatçılık değil şarkıcılık olur.

Bir müzik eserini güzel söylemek sanat için yeterli değildir. Ses ve nota bilgisi olmadan söyleyenler ise sanatçı olamazlar.

Mahsun (bazencir) Kırmızıgül, İzzet yıldızhan, Alişan, İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz gibi kişiler kesinlikle SANATÇI DEĞİLLERDİR! Bu kişilerin nota bilgisi olmadığı gibi herhangi bir enstrüman da çalamazlar. Bu kişilerin sesleri detonedir. Bunların ses düzeyleri sanatta kalite sınıflandırmasına giremez. "Çok yanık allah vergisi sesi var" gibi mantıksız, bilim dışı, kural tanımayan zırvalarla konuya yaklaşmayın.

Sanatın her dalının bilimde bir karşılığı vardır.

Renkleri bilmeyen birine ressam der misiniz? Direksiyonla vitesi ayırt edemeyen adama şöför der misiniz? Taş yontmayı bilmeyen adama heykeltıraş der misiniz? Ada ile yarımadayı, Güney ve Kuzeyi bilmeyene coğrafyacı der misiniz? 2 ile 8 'i çarpamayan a matematik öğretmeni der misiniz?

O halde nota bilmeyen bir kişi nasıl müzisyen olur. isterse 1000 konsere çıksın, 50 albüm plak okusun farketmez. Kasetle, plakla sanatçı olunmaz. İlk önce mesleki bilimsel temel eğitim şarttır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Eski 22-01-08, 23:15 Çevrimiçi   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

_deniz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 988
Teşekkür etti: 404
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10472
_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış
hmm nota bilmeli bencede ama notayı öğrenmek kolay galiba bu konuda bir bilgim yok ama üniversite okumadanda pek çok kişi notaları şaşırmadan okuyabiliyor.benm merak ettiğim üniversite okumak önemli mi yada kulağı olan herkes albüm çıkarabilir mi??mesela Kibariye notaları hiç şaşırmadan ve yanlışsız okuyan sayılı kişilerdenmiş hemde eğitim görmeden bu ben çok şaşırttı.

Anlamayana az gelirim, anlayana çok!
Eski 22-01-08, 23:26 Çevrimiçi   #16
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.971
Teşekkür etti: 958
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bence biLmesede oLur ama biLse daha iyi oLur

NO WoMaN No CrY

Eski 23-01-08, 00:54 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.973
Teşekkür etti: 3.900
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:77578
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sart Degil Bence, Ama Sonradan Ögrenmesi Bir Artidir Her Zaman..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 23-01-08, 01:14 Çevrimdışı   #18
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.263
Teşekkür etti: 1.832
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:9804
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
Alıntı:
_deniz_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hmm nota bilmeli bencede ama notayı öğrenmek kolay galiba bu konuda bir bilgim yok ama üniversite okumadanda pek çok kişi notaları şaşırmadan okuyabiliyor.benm merak ettiğim üniversite okumak önemli mi yada kulağı olan herkes albüm çıkarabilir mi??mesela Kibariye notaları hiç şaşırmadan ve yanlışsız okuyan sayılı kişilerdenmiş hemde eğitim görmeden bu ben çok şaşırttı.
bence o ona verılmıs olan bı yetenek denısss ama soylendıı gıbı bu ısten ekmek yıosa bılmelı dıe dusunuorummmm

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 23-01-08, 10:44 Çevrimdışı   #19
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
önemli olan doğuştan gelen sesin güzelliğidir.şarkı söledikçe zaten öğrenilir iyice eğtim alması şart değil bence.sesi olmayan ama nota bilenleride gördük

Eski 23-01-08, 19:39 Çevrimdışı   #20
Asistan

~s@l-ch@~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 286
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:819
~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Eğer bu sanatkar müzikle uğraşıyorsa kesinlikle bilmelidir. Her ne kadar olursa olsun bu sanatçının müzikalitesini düşürür veya yükseltir. Eğer bilmiyorsa da kesinlikle öğrenmelidir. Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

Konu Seçenekleri