Konu Seçenekleri
Eski 01-04-08, 02:04 Çevrimiçi   #1
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sapık Çocuk =))

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (01-04-08), Tweety (01-04-08)
Eski 01-04-08, 02:05 Çevrimiçi   #2

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.547
Teşekkür etti: 12.978
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yorumsuz

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Eski 01-04-08, 02:10 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86933
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Oha Felan Oldum Yani

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 01-04-08, 12:13 Çevrimiçi   #4
Doçent
Düşünürler grubu

artis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.447
Teşekkür etti: 1.266
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12042
artis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

Bebek sarışın ondandır ilgisini çekmiş :

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Eski 01-04-08, 12:37 Çevrimdışı   #5
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.436
Teşekkür etti: 1.686
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21701
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oha Felan Oldum Yani
aynen

UYAN...Dostum Uyan...

Konu Seçenekleri