Konu Seçenekleri
Eski 29-10-07, 17:05 Çevrimdışı   #1
Asistan

mahmud12 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 364
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2389
mahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyor
Sarki Secimi.

S.a

Sarkilarima Resim cizdim konusundaki sarki secimi hakkindaki fikrimi elirtmek istiyorum.

Acaba sarkilari sürekli yönetimin secmesi yerine, bize bir kac sarki secenegi sunsalar bizde buna göre 2 hafta sonraki sarkinin secimini yapsak daha mantikli olmaz mi ?

yani simdiki hafta iki hafta sonrasi icin oylaniyor olsa, hafta sonunda belli olsa ona görede calisma yapilabilir.

Böylece sarki seciminde üyelerinde katkisi olur ve ilgi daha cok artar diye düsünüyorum.

Saygilar

Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden?
Eski 29-10-07, 20:00 Çevrimiçi   #2
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.747
Teşekkür etti: 5.207
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:173722
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Öneriniz için teşekkür ederiz
fakat bu önerinin uygulanmaması için birkaç sebep var;
Şarkılarımla Resimler Çizdim Yarışması adı üstünde bir yarışmadır ve şimdiye kadar hangi yarışmada seçenekler ya da sorular yarışmacılar tarafından seçilmiştirki ? (:

Ayrıca birkaç seçenek sunsak sizin seçmenizi istesek bile bu ayrı bir anket sebebi ayrı bir süre ayrı bir uğraş gerektirecektir.

Forumumuzda Sesler ve Renkler gibi üyelerin kendi özgür iradeleri ile şarkı seçimini yapıp resimini oluşturduğu bir bölüm varken ve aklından geçen şarkıyı yarışmada değil sesler ve renkler bölümünde de yapabilecekken neden yarışmadaki şarkıyı belirlemekle uğraşılsınki

Bu nedenlerden dolayı önerinize çok sıcak bakmadığımı belirtmek isterim.
İyi forumlar..

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
εgε (30-10-07), MrTcN1905 (30-10-07), Opeth (30-10-07), Sadness (29-10-07)
Eski 30-10-07, 02:13 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben bu seçimlerden daha iyi seçimler yapılabileceğini sanmıyorum ve dahi seçim yapan kimselerin bu işte ki ustalıkları tartışılamaz.

Konu Seçenekleri