| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Sarki Secimi.
S.a Sarkilarima Resim cizdim konusundaki sarki secimi hakkindaki fikrimi elirtmek istiyorum. Acaba sarkilari sürekli yönetimin secmesi yerine, bize bir kac sarki secenegi sunsalar bizde buna göre 2 hafta sonraki sarkinin secimini yapsak daha mantikli olmaz mi ? yani simdiki hafta iki hafta sonrasi icin oylaniyor olsa, hafta sonunda belli olsa ona görede calisma yapilabilir. Böylece sarki seciminde üyelerinde katkisi olur ve ilgi daha cok artar diye düsünüyorum. Saygilar Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden? |
|
| | #2 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öneriniz için teşekkür ederiz fakat bu önerinin uygulanmaması için birkaç sebep var; Şarkılarımla Resimler Çizdim Yarışması adı üstünde bir yarışmadır ve şimdiye kadar hangi yarışmada seçenekler ya da sorular yarışmacılar tarafından seçilmiştirki ? (: Ayrıca birkaç seçenek sunsak sizin seçmenizi istesek bile bu ayrı bir anket sebebi ayrı bir süre ayrı bir uğraş gerektirecektir. Forumumuzda Sesler ve Renkler gibi üyelerin kendi özgür iradeleri ile şarkı seçimini yapıp resimini oluşturduğu bir bölüm varken ve aklından geçen şarkıyı yarışmada değil sesler ve renkler bölümünde de yapabilecekken neden yarışmadaki şarkıyı belirlemekle uğraşılsınki ![]() Bu nedenlerden dolayı önerinize çok sıcak bakmadığımı belirtmek isterim. İyi forumlar.. ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bu seçimlerden daha iyi seçimler yapılabileceğini sanmıyorum ve dahi seçim yapan kimselerin bu işte ki ustalıkları tartışılamaz. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |