DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Satrançla Ne Derece İlgileniyorsunuz ?
Lisanslı Oyuncuyum 4 8,70%
Lisansım Yok Ama Oldukça İlgileniyorum 14 30,43%
Oynayacak Kadar Biliyorum 19 41,30%
Hiç Bilmiyorum Ama Öğrenmek İstiyorum 3 6,52%
İlgilenmiyorum 6 13,04%
Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 31-05-08, 14:44 Çevrimdışı   #1

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.687
Teşekkür etti: 2.043
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Satranç la Ne Derece İlgileniyorsunuz ?

Ben Satranca Üniversiteye Başladığım Sene (2004) Başladım.Şuanda Akdeniz Üniversitesi Satranç Topluluğu Etkinlik Sorumlusu yum..Ayrıca ;

- Akdeniz Üniversitesi Satranç Takımı ve

- Akdeniz Üniversitesi Kulübü Satranç Takımı nda Lisanslı Olarak Oynuyorum.

6.Türkiye Üniversite Spor Oyunları (Marmaris) te 55 Üniversite Satranç Takımından 15. Olduk..

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
αтαвэч (05-06-08), BigBang (22-09-08), CnRaLpEr (09-08-08), Marcus T.CICERO (31-05-08), peris (09-08-08), Riyanka (31-05-08), The Darkness (31-05-08), tragonya (31-05-08), Tweety (31-05-08)
Eski 31-05-08, 20:43 Çevrimiçi   #2

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.500
Teşekkür etti: 12.895
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
orta okulda bi kac kere oynamisdim sadece

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 20:45 Çevrimiçi   #3
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.346
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilqilenmoirm...

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 21:03 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 707
Teşekkür etti: 1.023
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Lisansım Yok Ama Oldukça İlgileniyorum

Baya ilgileniyorum.Okulda oynuyoruz ,
okul takımındaydım.Daha sonra çıktım.İlerletmek istiyorum.
Anket için kankime teşekkür ediyor ve
başarılarının devamını diliyorum. =)

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 21:06 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.273
Teşekkür etti: 1.402
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oynucak kadar bılıyorum ama dama yı daha cok severim

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 21:12 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
oynayan olursa sabahlara kadar oynarım onun dısında nette oynuyorum bazen

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 21:53 Çevrimdışı   #7
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.425
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Benim karsıma hep profosyoneller cıkmasa oynuyacam da yenilmeyi hazmedememe gibi bir huyum var

Paylasım için tesekkurler olsada oynasak

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 21:58 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.097
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4087
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Okulda kendime sahmat tahtasi yapmistim el yapimi

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 23:02 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.850
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Teyzemin yazlikta yagmurlu günlerde (yani denize gidemedigimiz günlerde )ögrettigi ve babam sayesinde uzmanlastigim ( kendi halimce ) harika bir zeka ve strateji oyunu. Bir dönem satranc figürlerinin isimlerini günlük konusma dilime eklemistim hatta.

Kisaca: evet bilirim ve oynarim bu oyunu.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Řσσκΐ₤ (31-05-08), tragonya (01-06-08)
Eski 31-05-08, 23:14 Çevrimdışı   #10
Stajyer

The Darkness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 125
Teşekkür etti: 181
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:643
The Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyorThe Darkness ara sıra gören oluyor
Ben de seviyorum. Ancak şu aralar satranç etkisi yaratan strateji oyunları daha iyi geliyor.

ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM
ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM
IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 23:31 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.729
Teşekkür etti: 1.928
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82189
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Oynayacak Kadar Biliyorum

Benimle Oynayanlar Nedense Bana Hep
-Şu Atı Oyundan Çıkarıp Oynayalım Birde.. Derlerdi (:

Ilkokul Yıllarımda Okulun Verdiği Kursta En Iyilerdendim Ama Nedense Sonraları Bıraktım =) (10 yıl kadar)

3 Ay Once Oynamıstım Tek Taşta 5 Hamle Yapmıstı Arkadaş Yenemedim =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 31-05-08, 23:41 Çevrimdışı   #12
Stajyer

sfanky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 96
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1161
sfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuş
lisansım falan yok ama çok severim oynamayı.
özel hamleler bi yığın açılışlar var pek bilmem ama kendimce iyi oynarım iyi bilenlerlede yenilcekte olsam çok severim bişiler öğrenme fırsatını.
hele birde iyi bileni yenersem ovvv keyfime diyecek yok
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 31-05-08, 23:48 Çevrimdışı   #13

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.854
Teşekkür etti: 665
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiç Bilmiyorum Ama Öğrenmek İstiyorum
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (31-05-08), Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 31-05-08, 23:55 Çevrimdışı   #14
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.417
Teşekkür etti: 5.452
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
LeGenT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç Bilmiyorum Ama Öğrenmek İstiyorum
aynen bende ogrenmek isterdim ((:

gαℓαтαѕαяαу
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 01-06-08, 00:05 Çevrimdışı   #15
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lisanslı oyuncuydum... Turnuvalara carta curta herşeye katıldım. Madalyalar dereceler falan var az buçuk. Şimdi ilgilenmiyorum

mutluyum

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 01-06-08, 00:11 Çevrimdışı   #16
Stajyer

sfanky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 96
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1161
sfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuş
ilkokul 5 te sınıfta altıncı olmuştum nabbeeer.

he bide lisede eskiden istanbulda okullar arası bi turnuvada birinci olmuş bi arakdaşla berabere kaldım.
hikaye şöyle bi öğle tenefüsü hadi satranç oynayalım dedim gittik oynuyoz.
arkadaş beni bi güzel dağıtıyodu ama henüz mat olmamıştım az kalmıştı.
nese şansıma ders zili çaldı arkadaşta bana bakıp hadi berabere bitirelim dediiii
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (01-06-08)
Eski 01-06-08, 00:17 Çevrimdışı   #17

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.687
Teşekkür etti: 2.043
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yorumlar Ve Oylar İçin Teşekkürler..
Forumda Satranç Potansiyeli Var Gibi Görünüyor..
Belki Benimle Oynamak İsteyen Çıkar Birgün

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 02-06-08, 19:53 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
eskiden severdim oynamayi, özellikle babamla cok oynardik (:
simdi ilgilenmiyorum ..
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (02-06-08)
Eski 02-06-08, 20:30 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oynayacak kadar biliyorum...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (02-06-08)
Eski 05-06-08, 15:20 Çevrimiçi   #20
Asistan

αтαвэч - ait Avatar
Genel Mesajlar: 154
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1134
αтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuş
2 yıllık satranç antrönörüyüm..Allah nasip ederse yakında hakemliğinide alıcam..Süpper bi oyun.! Kolleksiyonum bile var oyun takımlarından

Hain Papatya!
Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa!
Bak Yine 'SEVMİYOR'
Çıktı Falımda.
.

Konu αтαвэч tarafından (05-06-08 Saat 15:23 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (05-06-08)

Konu Seçenekleri