| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Satrançla Ne Derece İlgileniyorsunuz ? | |||
| Lisanslı Oyuncuyum | | 4 | 8,70% |
| Lisansım Yok Ama Oldukça İlgileniyorum | | 14 | 30,43% |
| Oynayacak Kadar Biliyorum | | 19 | 41,30% |
| Hiç Bilmiyorum Ama Öğrenmek İstiyorum | | 3 | 6,52% |
| İlgilenmiyorum | | 6 | 13,04% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Satranç la Ne Derece İlgileniyorsunuz ? Ben Satranca Üniversiteye Başladığım Sene (2004) Başladım.Şuanda Akdeniz Üniversitesi Satranç Topluluğu Etkinlik Sorumlusu yum..Ayrıca ; - Akdeniz Üniversitesi Satranç Takımı ve - Akdeniz Üniversitesi Kulübü Satranç Takımı nda Lisanslı Olarak Oynuyorum. 6.Türkiye Üniversite Spor Oyunları (Marmaris) te 55 Üniversite Satranç Takımından 15. Olduk.. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | αтαвэч (05-06-08), BigBang (22-09-08), CnRaLpEr (09-08-08), Marcus T.CICERO (31-05-08), peris (09-08-08), Riyanka (31-05-08), The Darkness (31-05-08), tragonya (31-05-08), Tweety (31-05-08) |
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilqilenmoirm... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (31-05-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.023
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lisansım Yok Ama Oldukça İlgileniyorum Baya ilgileniyorum.Okulda oynuyoruz , okul takımındaydım.Daha sonra çıktım.İlerletmek istiyorum. Anket için kankime teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. =) Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.402
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynucak kadar bılıyorum ama dama yı daha cok severim . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynayan olursa sabahlara kadar oynarım onun dısında nette oynuyorum bazen
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #7 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.425
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim karsıma hep profosyoneller cıkmasa oynuyacam da yenilmeyi hazmedememe gibi bir huyum var Paylasım için tesekkurler olsada oynasak Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okulda kendime sahmat tahtasi yapmistim el yapimi Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.850
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teyzemin yazlikta yagmurlu günlerde (yani denize gidemedigimiz günlerde )ögrettigi ve babam sayesinde uzmanlastigim ( kendi halimce ) harika bir zeka ve strateji oyunu. Bir dönem satranc figürlerinin isimlerini günlük konusma dilime eklemistim hatta.Kisaca: evet bilirim ve oynarim bu oyunu. |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 181
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de seviyorum. Ancak şu aralar satranç etkisi yaratan strateji oyunları daha iyi geliyor. ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.928
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynayacak Kadar Biliyorum Benimle Oynayanlar Nedense Bana Hep -Şu Atı Oyundan Çıkarıp Oynayalım Birde.. Derlerdi (: Ilkokul Yıllarımda Okulun Verdiği Kursta En Iyilerdendim Ama Nedense Sonraları Bıraktım =) (10 yıl kadar) 3 Ay Once Oynamıstım Tek Taşta 5 Hamle Yapmıstı Arkadaş Yenemedim =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (01-06-08) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lisansım falan yok ama çok severim oynamayı. özel hamleler bi yığın açılışlar var pek bilmem ama kendimce iyi oynarım iyi bilenlerlede yenilcekte olsam çok severim bişiler öğrenme fırsatını. hele birde iyi bileni yenersem ovvv keyfime diyecek yok |
|
| | #13 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç Bilmiyorum Ama Öğrenmek İstiyorum
|
|
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lisanslı oyuncuydum... Turnuvalara carta curta herşeye katıldım. Madalyalar dereceler falan var az buçuk. Şimdi ilgilenmiyorum ![]() mutluyum düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilkokul 5 te sınıfta altıncı olmuştum nabbeeer. he bide lisede eskiden istanbulda okullar arası bi turnuvada birinci olmuş bi arakdaşla berabere kaldım. hikaye şöyle bi öğle tenefüsü hadi satranç oynayalım dedim gittik oynuyoz. arkadaş beni bi güzel dağıtıyodu ama henüz mat olmamıştım az kalmıştı. nese şansıma ders zili çaldı arkadaşta bana bakıp hadi berabere bitirelim dediiii ![]() |
|
| | #17 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.043
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumlar Ve Oylar İçin Teşekkürler.. Forumda Satranç Potansiyeli Var Gibi Görünüyor.. Belki Benimle Oynamak İsteyen Çıkar Birgün |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynayacak kadar biliyorum...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (02-06-08) |
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 yıllık satranç antrönörüyüm..Allah nasip ederse yakında hakemliğinide alıcam..Süpper bi oyun.! Kolleksiyonum bile var oyun takımlarından Hain Papatya! Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa! Bak Yine 'SEVMİYOR' Çıktı Falımda.. ![]() Konu αтαвэч tarafından (05-06-08 Saat 15:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (05-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|