Konu Seçenekleri
Eski 17-10-07, 10:00 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Savaş İkinci Perdede Çıkacak

Çek yazar Oldrich Danek’in, bir aktörün anıları üzerinden tiyatro sanatının gücü ve büyüsüne yaptığı eşsiz gönderme.. Hastanede son anlarını yaşayan aktör Brendl’ın meslek hayatının başından sonuna kadar yaşadıkları.. Dünyanın gördüğü en acılı ve en hüzünlü yıllarda aşk, İkinci Dünya Savaşı, ahlak, şeref, ihanet ve her şeye rağmen tiyatro yapabilme tutkusu arasında parçalanan seçimleriyle çok etkileyici bir öykü..

Yazan: Oldrich Danek
Türkçesi: Yücel Erten
Reji-Tasarım: Yücel Erten
Kostüm Tasarımı: Gülhan Kırçova
Işık Tasarımı: Yakup Çartık
Müzik: Çiğdem Erken
Dans Düzeni: Cihan Yöntem

Oyuncular:
Hakan Meriçliler
Levent Güner
Alpay İzbırak
İpek Bilgin
Şenay Gürler
Esra Ruşan
Selen Domaç
Deniz Evrenol
Zeynep Akkaya
Nazlı Uğurtaş
Hale Şenözgen
Gürsan Piri Onurlu
Efe Ünal
Destan Batmaz

ORKESTRA: Ayca Daştan,Tansu Eğinlioğlu,Derya Davulcu

Tek kelime ile muhteşem bir oyundu.Dün akşam Atatürk Kültür Merkezi (Taksim) sahnesinde o küçücük salonda büyük bir tiyatro oyunu izledik.Hakan Meriçliler harika bir oyuncuymuş bunu yeni öğrenmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Sahne kostümleri ve müzik harikaydı. Oyuncuların hepsi bu işi laikiyle yaptı. Topu topu 100 kişiydik salonda ..ve birçok tiyatro oyuncusuyla yan yana oturuyorduk. Buda ayrı bir güzellikti. Sanırım ilk sahnesiydi bu oyunun. Yeri geldi güldük yeri geldi kendi adıma göz yaşlarımı tutamadım. Ve oyun bitti...Avuçlarımız kızarana kadar alkış koptu. Oyunu oynayan..hazırlayan herkeze emekleriden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum (:
ve mutlaka izlenmesi gereken bir oyun diyerek son sözlerimi söylüyorum..

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Konu Seçenekleri