| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Savaş İkinci Perdede Çıkacak Çek yazar Oldrich Danek’in, bir aktörün anıları üzerinden tiyatro sanatının gücü ve büyüsüne yaptığı eşsiz gönderme.. Hastanede son anlarını yaşayan aktör Brendl’ın meslek hayatının başından sonuna kadar yaşadıkları.. Dünyanın gördüğü en acılı ve en hüzünlü yıllarda aşk, İkinci Dünya Savaşı, ahlak, şeref, ihanet ve her şeye rağmen tiyatro yapabilme tutkusu arasında parçalanan seçimleriyle çok etkileyici bir öykü.. Yazan: Oldrich Danek Türkçesi: Yücel Erten Reji-Tasarım: Yücel Erten Kostüm Tasarımı: Gülhan Kırçova Işık Tasarımı: Yakup Çartık Müzik: Çiğdem Erken Dans Düzeni: Cihan Yöntem Oyuncular: Hakan Meriçliler Levent Güner Alpay İzbırak İpek Bilgin Şenay Gürler Esra Ruşan Selen Domaç Deniz Evrenol Zeynep Akkaya Nazlı Uğurtaş Hale Şenözgen Gürsan Piri Onurlu Efe Ünal Destan Batmaz ORKESTRA: Ayca Daştan,Tansu Eğinlioğlu,Derya Davulcu Tek kelime ile muhteşem bir oyundu.Dün akşam Atatürk Kültür Merkezi (Taksim) sahnesinde o küçücük salonda büyük bir tiyatro oyunu izledik.Hakan Meriçliler harika bir oyuncuymuş bunu yeni öğrenmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Sahne kostümleri ve müzik harikaydı. Oyuncuların hepsi bu işi laikiyle yaptı. Topu topu 100 kişiydik salonda ..ve birçok tiyatro oyuncusuyla yan yana oturuyorduk. Buda ayrı bir güzellikti. Sanırım ilk sahnesiydi bu oyunun. Yeri geldi güldük yeri geldi kendi adıma göz yaşlarımı tutamadım. Ve oyun bitti...Avuçlarımız kızarana kadar alkış koptu. Oyunu oynayan..hazırlayan herkeze emekleriden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum (: ve mutlaka izlenmesi gereken bir oyun diyerek son sözlerimi söylüyorum.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |