| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun-en son okudugun kitap? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? Sevdigin spor dalı tutugun takım hobilerin fobilerin... yeter bu kadar seni çok yormayalım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevdiğin türk filmi karakterin kimdir? bağımlılıkların var mı? varsa neler? Kaliteli müziği, kendince tanımlar mısın? Sevdigin Sanatçilar ? Kadere inanır mısın ? " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Buyuk Hayalin ? yurt disinda olsan hangi ulke tercihin olurdu ? bu kelimeleri ne ifade ediyor sana futbol - ask - para - siyaset anne - hitler - ölüm -
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rap müzik dinlermisin?dinliyorsan kimleri dinlersin?
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.653
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aradan kaç gündür nerelerdesin?
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
| | #7 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.686
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğin huyların? sevmediğin huyların? hayat felsefen? seni en çok hangi hareket çok üzer? ,, ,, ,, ,, ,, ,, mutlu eder? kolay gelsin...
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerdesin?
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden cevapn vermıyosun |
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilgisayarını veya interneti aömadığından olabilirmi Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #11 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikini neden kiril alfabesiyle yazdın? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 217
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nicini yazmak zor olmuyor mu
|
| | #13 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öncelikle özür dilerim kısa bir süreliğine yoktum ![]() yokedici vereyim hemen cevaplarını isim yaş nerden? İsmim Can 18 yaşındayım İstanbuldan sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun-en son okudugun kitap? En Son Okuduğum kitap Kavgam hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss hazırlıgımı var? Bu yazın sonunda 2senelik Meslek Yüksek Okuluna gidicem büyük ihtimalle... kac kardessin? Tek aslen nereLisin? Erzincan Sevdigin spor dalı Futbol,Basketbol,Tenis tutugun takım ßeşiktaş hobilerin fobilerin... PES oynamak, ßatak-okey dolaşmak vs.en sevdiğin türk filmi karakterin kimdir? ŞenerŞen bağımlılıkların var mı? varsa neler? yok Kaliteli müziği, kendince tanımlar mısın? ayağına basılmış gibi bağırmayan slow söylenen ve sahneye yaratık kılığında çıkılmadan söylenen müzikler Sevdigin Sanatçilar ? Plain White T's / Avril Lavigne / Cold Play / Cranberries Kadere inanır mısın ? Hayır En Buyuk Hayalin ? Orduda Yüzßaşı olmak. yurt disinda olsan hangi ulke tercihin olurdu ? İtalya, İngiltere, Fransa bu kelimeleri ne ifade ediyor sana futbol - Beşiktaş ask - zaman kaybı para - ne fazla ne az yeteri kadar olması gereken kağıt-mürekkep topluluğu siyaset - her ne kadar midem ßulansada kendimi alı koyamadım şey anne - Hayat hitler - 2.Kahramın örnek aldığım kişilerden biri... ölüm - Asıl hayata başlıyacağız oluşumun ilk safhası. rap müzik dinlermisin?dinliyorsan kimleri dinlersin? çok çok az arada bir ceza-sagopa dinlediğim olur.. bu aradan kaç gündür nerelerdesin? İnternet v pc ile ilgili sorunlarım vardı aştım ama.. ![]() sevdiğin huyların? kimsenin lafı ile şekil almam sevmediğin huyların? çok takıntılıyımdır hayat felsefen? Zayıfa acımak doğaya ihanettir seni en çok hangi hareket çok üzer? mutlu olduğum anların sona ermesi ,, ,, ,, ,, ,, ,, mutlu eder? mutlu olduğum anların sürekliliği nikini neden kiril alfabesiyle yazdın? aslında nick muhabbeti çok ilginç gelişti ben schindler yazıcaktım ama o anda can sıkıntısından kurcaladım dediğin alfabe düzenine geçtim tüm harfleri deneme/yanılma metodu ile kurcaladım ortaya böyle bir şey çıktı beğendim değiştirmedim işte Scнiивея böyle oluştu... Nicini yazmak zor olmuyor mu kopyala yapıştır yapıyorum ![]() Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana Esra Aßla ilk arkadaşım söyledi daha sonra baktım güzel bir forum 1-2 yorum yazdım sardı daha sonra bu e-dana ßaımlıları arasına girdim ![]() geç cevapladım için tekrar özür dilerim... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #15 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle merhabalar Geçiyordum,uğradım.![]() -Can'ın oluşumunda fazlaca etkili olan faktörler/kişiler? -Bir şey sevmeye değerse,ölmeye de değer mi? -''Ah bir tanışsam''dediğin üyeler? ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #16 |
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bır yaratıcıya ınanıyormusun ?
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
| | #17 | ||
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki evrenin olmuşumu Tanrının eseridir... Alıntı:
![]() Atatürk'ü sevdiğim için AD Grubu v Saßit Abiye büyük saygım vardır .... Alıntı:
![]() - Annem... - Duruma göre değişir ama ölümden korkmam boş yere ölmem ama dediğim gibi duruma göre değişir... - http://www.zamansiz.com/forumda-kiml...28360p228.html ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. | ||
| | #18 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.182
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
| | #19 |
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=Scнiивея;1577899][color="Black"][font="Comic Sans MS"] Tabiki evrenin olmuşumu Tanrının eseridir... pekı bır yaratıcı olduguna ınanıyorsunda kadere nasıl ınanmıyorsun ? "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani nickin nerden ortaywa çıktı
Ne Mutlu Türküm Diyene |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |