Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 08-06-08, 15:51 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.980
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
11 Scнiивея

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 08-06-08, 17:22 Çevrimiçi   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun-en son okudugun kitap?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
Sevdigin spor dalı
tutugun takım
hobilerin fobilerin...

yeter bu kadar seni çok yormayalım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Eski 08-06-08, 17:58 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.466
Teşekkür etti: 810
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:19410
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
en sevdiğin türk filmi karakterin kimdir?
bağımlılıkların var mı? varsa neler?
Kaliteli müziği, kendince tanımlar mısın?
Sevdigin Sanatçilar ?
Kadere inanır mısın ?

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."

Eski 08-06-08, 18:09 Çevrimdışı   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.543
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
En Buyuk Hayalin ?

yurt disinda olsan hangi ulke tercihin olurdu ?

bu kelimeleri ne ifade ediyor sana
futbol -
ask -
para -
siyaset
anne -
hitler -
ölüm -

υℓтяαѕℓαη

Eski 08-06-08, 20:00 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
rap müzik dinlermisin?dinliyorsan kimleri dinlersin?

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Eski 08-06-08, 23:28 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.352
Teşekkür etti: 2.653
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu aradan kaç gündür nerelerdesin?

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 08-06-08, 23:32 Çevrimdışı   #7
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.437
Teşekkür etti: 1.686
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21701
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sevdiğin huyların?
sevmediğin huyların?
hayat felsefen?
seni en çok hangi hareket çok üzer?
,, ,, ,, ,, ,, ,, mutlu eder?
kolay gelsin...

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 09-06-08, 08:06 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Nerdesin?

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те

Eski 09-06-08, 17:12 Çevrimiçi   #9
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.213
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Neden cevapn vermıyosun

Eski 09-06-08, 21:07 Çevrimiçi   #10
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden cevapn vermıyosun
bilgisayarını veya interneti aömadığından olabilirmi

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 10-06-08, 08:48 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 1.090
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12812
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nikini neden kiril alfabesiyle yazdın?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Eski 10-06-08, 10:54 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.170
Teşekkür etti: 217
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
Nicini yazmak zor olmuyor mu

bUrAk

Eski 12-06-08, 15:24 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.852
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34586
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

öncelikle özür dilerim kısa bir süreliğine yoktum

yokedici vereyim hemen cevaplarını

isim yaş nerden? İsmim Can 18 yaşındayım İstanbuldan
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun-en son okudugun kitap? En Son Okuduğum kitap Kavgam
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss hazırlıgımı var? Bu yazın sonunda 2senelik Meslek Yüksek Okuluna gidicem büyük ihtimalle...
kac kardessin? Tek
aslen nereLisin? Erzincan
Sevdigin spor dalı Futbol,Basketbol,Tenis
tutugun takım ßeşiktaş
hobilerin fobilerin... PES oynamak, ßatak-okey dolaşmak vs.

en sevdiğin türk filmi karakterin kimdir? ŞenerŞen
bağımlılıkların var mı? varsa neler? yok
Kaliteli müziği, kendince tanımlar mısın? ayağına basılmış gibi bağırmayan slow söylenen ve sahneye yaratık kılığında çıkılmadan söylenen müzikler
Sevdigin Sanatçilar ? Plain White T's / Avril Lavigne / Cold Play / Cranberries
Kadere inanır mısın ? Hayır

En Buyuk Hayalin ? Orduda Yüzßaşı olmak.

yurt disinda olsan hangi ulke tercihin olurdu ? İtalya, İngiltere, Fransa

bu kelimeleri ne ifade ediyor sana
futbol - Beşiktaş
ask - zaman kaybı
para - ne fazla ne az yeteri kadar olması gereken kağıt-mürekkep topluluğu
siyaset - her ne kadar midem ßulansada kendimi alı koyamadım şey
anne - Hayat
hitler - 2.Kahramın örnek aldığım kişilerden biri...
ölüm - Asıl hayata başlıyacağız oluşumun ilk safhası.

rap müzik dinlermisin?dinliyorsan kimleri dinlersin?

çok çok az arada bir ceza-sagopa dinlediğim olur..

bu aradan kaç gündür nerelerdesin?

İnternet v pc ile ilgili sorunlarım vardı aştım ama..

sevdiğin huyların? kimsenin lafı ile şekil almam
sevmediğin huyların? çok takıntılıyımdır
hayat felsefen? Zayıfa acımak doğaya ihanettir
seni en çok hangi hareket çok üzer? mutlu olduğum anların sona ermesi
,, ,, ,, ,, ,, ,, mutlu eder? mutlu olduğum anların sürekliliği

nikini neden kiril alfabesiyle yazdın?

aslında nick muhabbeti çok ilginç gelişti ben schindler yazıcaktım ama o anda can sıkıntısından kurcaladım dediğin alfabe düzenine geçtim tüm harfleri deneme/yanılma metodu ile kurcaladım ortaya böyle bir şey çıktı beğendim değiştirmedim işte Scнiивея böyle oluştu...

Nicini yazmak zor olmuyor mu

kopyala yapıştır yapıyorum

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Esra Aßla ilk arkadaşım söyledi daha sonra baktım güzel bir forum 1-2 yorum yazdım sardı daha sonra bu e-dana ßaımlıları arasına girdim

geç cevapladım için tekrar özür dilerim...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (13-06-08), Jen (14-06-08), Yσкє∂!¢! (12-06-08)
Eski 12-06-08, 17:27 Çevrimiçi   #14
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
neden Scнiивея
neden Ad grubu

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 12-06-08, 18:06 Çevrimdışı   #15
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46323
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Öncelikle merhabalarGeçiyordum,uğradım.

-Can'ın oluşumunda fazlaca etkili olan faktörler/kişiler?
-Bir şey sevmeye değerse,ölmeye de değer mi?
-''Ah bir tanışsam''dediğin üyeler?

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-

Eski 12-06-08, 18:22 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
bır yaratıcıya ınanıyormusun ?

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Eski 12-06-08, 19:01 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.852
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34586
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Alıntı:
ahmedkırmızıgul´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bır yaratıcıya ınanıyormusun ?
Tabiki evrenin olmuşumu Tanrının eseridir...

Alıntı:
ѕιяιηѕєу_999´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden Scнiивея
neden Ad grubu
neden Scнiивея sorusunu tam anlamadım

Atatürk'ü sevdiğim için AD Grubu v Saßit Abiye büyük saygım vardır ....

Alıntı:
G!zL!-ÖzNé´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle merhabalarGeçiyordum,uğradım.

-Can'ın oluşumunda fazlaca etkili olan faktörler/kişiler?
-Bir şey sevmeye değerse,ölmeye de değer mi?
-''Ah bir tanışsam''dediğin üyeler?
Sağol

- Annem...

- Duruma göre değişir ama ölümden korkmam boş yere ölmem ama dediğim gibi duruma göre değişir...

- http://www.zamansiz.com/forumda-kiml...28360p228.html

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Eski 12-06-08, 19:05 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.073
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
En Buyuk Hayalin ? Orduda Yüzßaşı olmak.
neden acaba emir altına girmek seni zorlamazmı yada emir altına girmeyi severmisin ?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 12-06-08, 19:06 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
[quote=Scнiивея;1577899][color="Black"][font="Comic Sans MS"]

Tabiki evrenin olmuşumu Tanrının eseridir...

pekı bır yaratıcı olduguna ınanıyorsunda kadere nasıl ınanmıyorsun ?

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Eski 12-06-08, 19:08 Çevrimiçi   #20
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yani nickin nerden ortaywa çıktı

Ne Mutlu Türküm Diyene

Kapalı konu

Konu Seçenekleri