Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 14-01-07, 13:39 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
scabiyersto

bu hafta 3 kisi sorgulanicak Bilginize

Neden E-daNa ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 15-01-07, 11:10 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
scabiyersto ne demek

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 15-01-07, 14:13 Çevrimdışı   #3
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Gelecekten beklentilerin ne ve gerçekleşmesi için ne yapıyorsun

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Eski 17-01-07, 13:51 Çevrimiçi   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 7.673
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-daNa ?
aile içinde lakabım danadır biraz sakar olduğum için denir internette dolaşırken bi arkadaş tavsiye etti baktım benim gibi danaların toplandiği bir yer var sanal alemde bende de bi bakim dedim danalarla iyi anlaşırım
o günden beridir bağımlıyım cvp biraz geç oldu kusuruma bakmayın

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Mesaja teşekkür eden:
karus (13-12-07)
Eski 17-01-07, 13:56 Çevrimiçi   #5
Rektör
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
scabiyersto ne demek
Xander bi gün uyandığımda bi ses kulağıma doğru scabiyersto scabiyersto diye seslendiğini duydum çok korktum ne demek istiyorsun diye sordum onu göremiyordum anlamını söylemedi alçak o günden beri scabiyersto dur nick kim şimdi o sesi yine bekliyorum anlamını söylesindiye o bana söyledimi bende sana söylicem saçma geliyor ama gerçek inanıp inanmaman sana kalmış bişey ok ama inan bana en ufak yalan yok sözlerimde

Eski 17-01-07, 13:59 Çevrimiçi   #6
Rektör
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelecekten beklentilerin ne ve gerçekleşmesi için ne yapıyorsun
hayattan hiç birsey beklemiyorum 20 yaşına kadar yaşıyacağımı düşünmüyorum çünkü 20 yaşıma geldiğim gün ya kendimi bi yerden atacam bitirecem herşeyi ama bi amacım var sevdiğim biri var eğer onla evlenirsem herşeyi unutur güzelce yaşamaya devam ederim ok ama ona ulaşmak için hiç bişey yaptığım yok

Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 14:24 Çevrimdışı   #7
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
en sevdigin film

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Eski 17-01-07, 14:26 Çevrimiçi   #8

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.847
Teşekkür etti: 3.004
RepForum Gücü: 191
Forum Puanı:78126
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayatının en utanç verici anı

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!

Eski 18-01-07, 08:24 Çevrimiçi   #9
Rektör
Alıntı:
SerseriKursun64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en sevdigin film
türk olarak: maskeli beşler

yabancı olarak : hızlı v ofkeli :tokyo yarışı

bu soruyu niye sordun bi türlü anlamadım

Eski 18-01-07, 08:30 Çevrimiçi   #10
Rektör
Alıntı:
OLA!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayatının en utanç verici anı
walla ben utanmaz bir insanım ama 8. sınıfta bi kız bana teklif yolladı kabul etmedi yanıma gldi kendi çıkmak istediğini söyledi ben yine kabul etmedim çok ısrar diyordu bi gün yine gldi sınıfımın önünde bana şu lafı dedi : "senin amacını anladım sen senin olmamı istiyorsun o zaman cumartesi gel evime v boş olacak " beynimden vurumuş gibi oldum bu bir ahlaksız teklifti öyle küçük düşmüş öyle utanmıştım ki o utanması grekirken ben utanmıştım

AMA inanın bana evine gitmedim

Eski 20-01-07, 22:54 Çevrimdışı   #11
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
e-danada sevmediğin fikirlerinin ters düştüğü biri varmı? sence ben nasl biriyim hihi

Eski 22-01-07, 02:34 Çevrimiçi   #12

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sure dolmustur

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri