| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi |
Geçmişe Yolculuk - Şebnem Ferah Am G Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı F Am Çıkmaz bir sokağa benzetiyorum F Dm Sadece o sokakta yaşayanlar üzerimden E Am Gelip geçiyor Am G Bügün kendimi odalarından çoğu boş F Am Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum F Dm İçimden ne hayatlar ne hikayeler ne aşklar E Am Geçip gidiyor Dm Am Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Dm Am Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum E F Bir ses duydum geçmiş zamandan E F Bir ses duydum küçük bir kızdan Am Bir bilet istiyorum C Sadece gidiş olsun F Çocukluğun saflığına Dm E Gidip orda yaşamam gerek Am Bilet istiyorum C Tek kişilik olsun F Yarına çıkabilmem için Dm E Heyecanı hatırlamam gerek Am G Bugün kendimi parktaki bir bank gibi F Am Sessiz ve sabit hissediyorum F Dm Geceleri üzerimde şehrin ışıkları E Am Yatıp uyuyor Am G Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan F Am Gemilerin denizi gibi hissediyorum F Dm Kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları E Am İçime akıyor ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Bir Mülteciyim - Şebnem Ferah Em Aaaaooooooo Bm Cm Ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka Bm Am Sığınacak yerim yok yurdum yok Bm Cm Ben bir mülteciyim yüreğime sığındım Bm Am Burda savaş çıksa bile ölen yok Cm Bm Tüm hayallerin sonsuzluğa Gm Gm Ve sona erebildiği yerdeyim Cm Bm Tüm niyetlerin nedenleri varmışçasına Gm Gm Görülebildiği bir yerdeyim Em Bm Cm ı Ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum ı Am Em ı Esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ı Em Bm Cm ı n Ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok ı Am Ebm Cm Bm ı Kazanmak kaybetmek yok bu yüzden ı Am Em ı Daha büyük güç yok ı Bm Cm Artık eminim her şey içimde filizlenir Bm Am İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Cm Bm Aşil topuğum aşktı başka yüreklerde Gm Gm Mutlu olmadım yaşayamadım Cm Bm Oysa içimde ne ok var ne de atan Gm Gm Em Ne yön ne arka ön ister yaşa ister sön Nakarat Bm Cm Ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka Bm Am Sığınacak yerim yok yurdum yok Cm Bm Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Gm Gm Anılarla dolu bir yerdeyim Cm Bm Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi Gm Gm İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim Nakarat ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çakıl Taşları - Şebnem Ferah Em F G F Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Em F G F Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Em F G F Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Em F G F Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım Em F G F Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Em F G F Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Em F G F Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Em F G F Am Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Em F G F Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Em F G F Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Em F G F Am Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Em F G F Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşçakal - Şebnem Ferah İntro Dm A Bb Gm A Dm Gm Dm Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum Gm Dm Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm Dm Gm Dm Dm Gm Dm Bu garip bir veda olacak çünkü aslında hep içimdesin Gm Dm A A7 Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim her yerde benimlesin Dm A7 Dm Söylenecek söz yok gidiyorum ben Gm Dm Hoşçakal hoşçakal Gm Dm Hoşçakal hoşçakal A Dm Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya A Dm Şahlanıp koşmak içimde var hoşçakal Dm Gm Dm Biraz su biraz yeşillik her yer benim evimdir Gm Dm A A7 Taşırım dünyayı sırtımda her dil benim dilimdir Dm A7 Dm Ama söylenecek söz yok gidiyorum ben ( Gm Dm ( Hoşçakal hoşçakal ( Gm Dm ( Hoşçakal hoşçakal 2X ( ( A Dm ( Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya ( A Dm ( Şahlanıp gitmek içimde var hoşçakal ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi Kötü (Dans Pisti) - Şebnem Ferah Am Dm Em Biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var Em Am Biriyle fena dertleşmeye... Am Dm C evimde ne sıcak bir tabak yemeğim var Am Dm Ne de televizyonun sesinden başka ses Am Dm Am Ama içimde bir yerlerde sabır taşı gizli sanki G Dm Am Doğduğum günden bugüne orda duruyor Am Dm C Sessiz bir kaya düşün deniz kıyısında yalnız Am Dm Dalgalara göğüs gerip soğuktan üşüyor Am Dm Ne ahlak ne de sevgi gökten dünyaya indi Am Dm İnsanlık istedi keşfetti hepsini Am Dm Dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen bir mikrop misali Am Dm İçimizde hem kötü var hem iyi... Am Dm Hangisi daha güçlü diye beklenektense / Bb A / B Heyecanla attım kendimi dans pistine / Am Dm / Ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim / Bb A / / Biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim / Dm / A / Neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz / Bb A / / Aklımdaki soruların hepsini soracaktım / Am Dm Em ^^Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak ?^^ Em Am Diye soran hazırcı tembel sen misin ? Am Dm C Böyle yaşlanmak olmaz seninki eskimek çökmek Am Dm Ruhu küskün bomboş bir bedensin Am Dm Kelimeler yetse daha neler neler buldum Am Dm Elimle koymuş gibi...Huzurluyum... Am Dm C Geniş ve loş bir yer istersen sende bir uğra Am Dm Em Doğru yanlış iyi kötü herkes orda... TEKRAR B TEKRAR A 2X
![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babam Oğlum - Şebnem Ferah Intro: Em/c/am/b C Bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi Em Hissetmek istedim C En sevdiğin kot pantolonumla Em En sevdiğin lacivert tişörtümü giydim C Güzel bir akşam yemeği hazırladım Em Beraber aldığımız mumları yaktım C Şarap açtım bir sana bir bana Em İki kadeh çıkardım Am Em Sevgilim ve dostum babam oğlum / C Am B / A Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen / Em / Çok zaman geçti gitti ikimizden / C / Özür dilerim seni üzdüysem / Am / Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden / B B / Şimdi bunlar geldi içimden / Em / Bu akşam seni çok özledim / C / Bütün şarabı tek başıma içtim / Am / Kırgınlığım bile geçti kalmadı / B / Şimdi bunlar geldi içimden / Em Datdaraa datdaraa C Bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi Em Hissetmek istedim C En son tatilimizi düşündüm Em Ayrılmadan yirmi gün önce C Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde Em Yürüdük kilometrelerce C İz bıraktık kaldırımlarda Em Otelde caddelerde A B Datdaraa datdaraa C Bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi Em Hissetmek istedim C Em Uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine C Düşündüm durdum sordum anlamadım Em Beraber yaptığımız şeyleri andım C Em Seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Şarkımı Söylerken - Şebnem Ferah * Palm Mute ~ Vibrato / Slide Distorition Solo A: A5 Bb5 G5 e |--------------------|----------------------| B |--------------------|----------------------| G |--------------------|----------------------| D |--------------------|----------------------| A |---5-/7---7~-7-7--7~|-7-7---7-5----5-4-----| E |---3-/5-------------|-----------6------5-3-| * * * * A5 İçimde bir ateş yanıyor Bedenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel İster suyla A5 İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri Susturamazsın A5 İçine girdiğin küçük kaygan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın? İstersen bir aynayla yardım edeyim Ama umursamazsın.. Bridge Solo e |-------------| B |-------------| G |-------------| D |------------2| A |--0-1--4-5---| E |-------------| G5 Merak etmeden duramıyorum Bb5 Geceleri nasıl uyuyorsun G5 Beni boşver kendine cevap ver Bb5 A5 Lütfen bu kez dürüst olur musun? A5 G5 Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın Bb5 A5 İstersen kısıp bunu da yok sayarsın A5 G5 Kimbilir belki gülümser belki ağlarsın Bb5 A5 Yüreğimdeki sesleri susturamazsın.. A5 Bir yanım seni hala düşünüyor Bİr yanım sana fena kızgın Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları Ama unutturamazsın A5 Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barndıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da Baştan yazamazsın.. [Bridge Solo] Merak etmeden... Nakarat... [Solo A] Distorition Solo B: e |--------------------|---------------------------------| B |--------------------|---------------------------------| G |--------------------|----------------7-6--------------| D |--------------------|--------------------7-5--7-5---5-| A |---5-/7---7~-7-7--7~|-7-7---7-5-------------------7---| E |---3-/5-------------|-----------6---------------------| * * * * ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler - Şebnem Ferah Am Asus4 Gözlerimin etrafındaki çizgiler Am Asus4 Artık belli oluyor Am Asus4 Bütün o çizgiler son bir yılda oldu Am Asus4 Sana bana bize ağlarken... Am Asus4 Ben Leyla olmuşum kimin umrunda Am Asus4 Mecnun çoktan gitmişken Am Asus4 Bu ne garip bir yangındı böyle Am Asus4 Sen söndün ben yanarken Dm Bbmaj7 Peki ben neden halâ böyleyim Bmin7b5 Neden halâ geçmişteyim E7 Belki de... Ben sana halâ... / Am \ | Aşığım... | | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | / Am \ \ Ben sana halâ aşığım / | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E7 | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | | Am | \ Çok çok çok karışığım zaten... / Am Asus4 Ruhum iki ucun arasinda Am Asus4 Gezinip duruyor Am Asus4 Bugün zaman akmasin dursun Am Asus4 Ben içinden geçeceğim... Dm Bbmaj7 Ama neden neden halâ böyleyim Bmin7b5 Neden halâ geçmişteyim E7 Belki de... Ben sana halâ... / Am \ | Aşığım... | | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | / Am \ \ Ben sana halâ aşığım / | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | | Am | \ Çok çok çok karışığım zaten... / E7 Ben sana halâ... / Am \ | Aşığım... | | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | / Am \ \ Ben sana halâ aşığım / | F | | İşte tam burda karşındayım | | Dm | | Ya şimdi tut elimden | | E7 | | Ya da bir daha sözetme özlemekten | | Am | \ Çok çok çok karışığım zaten... / ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocukken Sahip Olduğum - Şebnem Ferah Am Em Öyle şeyler söyleyebilmek Am Em İsterdimki anlatabilmek Am Em Her kelimesi seni çeksin Am Em Saklasın bir yerlerde G2 F2 Dm2 Am Em Derin ooo derin ooo Am Em Öyle şeyler gösterebilmek Am Em İsterdimki resmedebilmek Am Em Rüzgar olmak isterdimki Am Em Gezeyim etrafında G2 F2 Dm2 Am Em Serin ooo serin ooo G F Bu bir rüya G F Bu bir dua G F Ne dersen de G Dm Öyle olsun Am Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Em Am Em Körebe oynar gibi Am Em Am Em Am El yordamıyla sezgiyle Am Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Em Am Em Canımı yakardılar Am Em Am Em Am Acıtırdılar Öyle bir ilaç bulabilmek İsterdimki kurtulabilmek Aşka dair bıraktığım korkulardan Ama yaram çok Derin derin Bıçakla keser gibi Kesip atabilmek bütün herşeyi Kesebiliyorsan ruhumu Dene duygularımı yüreğimi Beni beni Bu bir rüya Bu bir dua Ne dersen de Öyle olsun Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Canımı yakardılar Acıtırdılar Ara solo Rüzgara karşı uçmaya çalıştım Gözlerim kapalı seni aradım seni aradım Körebe oynar gibi El yordamıyla sezgiyle Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama Canımı yakardılar Acıtırdılar ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözyaşlarımızın Tadı Aynı - Şebnem Ferah C Gördügüm rüyanin etkisinden olsa gerek Dm C Garip bir hisle uyandim bu sabah C Ya bugün o günse hayatin son günüyse Dm C Içimi korku sardi bu sabah C Sevdigim seyleri düsündüm sevdigim insanlari Dm C Gördügüm ve görmedigim yerleri C Son kez uyandiysam ve yapamadigim seyler varsa Dm C Içimi korku sardi bu sabah Am Ya çok yalnizsam F Ya da bombossam Am Zaten bikmissam F Zamani harcamissam... C Dm Sen ben o... Herkes ayni hikayede F C Basi ve sonu ayni gerisi farkli C Dm Bir yerden tutunduysak hayata F C Bosa geçirmemeli birakmamali... C Derdimiz yaramiz acilarimiz farkli olabilir Dm C Göz yaslarimizin tadi ayni... C Degisik çok baska gibi gözüken yasamlar varsa da Dm C Pismanlik herkes için aci olmali Am Ya çok cahilsem F Hiç sevmemissem Am Cesur olmamissam F Zamani harcamissam ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha İyi Olmaz Mıydı - Şebnem Ferah Am G Am G Ben otuz yaşında hayatın ortasında Am G Am G Küçücük şeylerle mutlu olmanın peşinde Am G Am G Bazen bir şarkıda bazen de sokaklarda Am G Am G Hayat bulan genç bir kadınım F Sen erkektin ben de kadın F Am Gittiğinde yarım kaldım sandığım Am Sana çok bağlıydım Ama bağımlı değildim F Ardında bıraktığın karmaşayı F Kökünden tamamen kazıdım G Biraz uzun sürdü E Am Ama adeta yenilendim Am G Am G Am Bir kahve içseydik sarılarak ayrılsaydık Am G F Daha iyi olmaz mıydı Am G Am G Am Kaldığın bir otelden ayrılır gibi gitmeseydin Am G F Daha iyi olmaz mıydı Am G Am G Am Sözü hiç uzatmadan doğruları söyleseydin Am G F Daha kolay olmaz mıydı Am G Am G Am Ayrılmak yeterince zor bunu zaten biliyordun Am G F G Ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin Am Daha iyi olmaz mıydı? Am G Am G Ben başı önünde rüzgar nerden eserse Am G Am G "Evet" diyen biri olamam Am G Am G İçimden gelen sesi dinlerim durmadan Am G Am G İster çok güçlü ol ister kahraman F Am Ben istemez miydim seni andığımda gülümseyebilmeyi Am Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim F Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin G E Am Sahibin değildim sadece sevgilindim Am G Am G Am Bir kahve içseydik sarılarak ayrılsaydık Am G F Daha iyi olmaz mıydı Am G Am G Am Kaldığın bir otelden ayrılır gibi gitmeseydin Am G F Daha iyi olmaz mıydı Am G Am G Am Sözü hiç uzatmadan doğruları söyleseydin Am G F Daha kolay olmaz mıydı Am G Am G Am Ayrılmak yeterince zor bunu zaten biliyordun Am G F G Ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin Am Daha iyi olmaz mıydı? ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşey İnsanlar İçin - Şebnem Ferah Em Çok parçalandım Am D Parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam C Nasıl yaşarım nasıl yaşarım Em Bir gün daha bitti Am D Ama yarın yeni bir gün diye inanmazsam C Nasıl yaşarım nasıl yaşarım G Am bu da gelir geçer diye inanmazsam D C Em nasıl yaşarım nasıl yaşarım nasıl yaşarım Em her şey insanlar için C A görmek öğrenmek için D Em bazen zor da olsa her şey insanlar için C umut doğurmak için D Em hayatla seviştim Em Am D Hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam C Nasıl yaşarım nasıl yaşarım Em Uyuyordum Am D Gözüm açıldı uyandım diye inanmazsam C Nasıl yaşarım nasıl yaşarım ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saatim Çalmadan - Şebnem Ferah Em D Saatim çalmadan uyandım bugün Em D Dünkü fırtına çoktan dinmiş Em D Yağmur yağmış heryer yıkanmış Em D Vakit kaybetmeden yazmaya başladım F#m G Bir ağacım ormanda F#m G Dallı budaklı F#m G Baharı bekler dururum F#m G Gövdemde adın yazılı Em D Em D Dudağımda bir damlan denize döndü ) Em D C D Şiirler yazdım sana okur musun söyle? ) Em 2 Yüreğimde herşeyin koruyup sevdim ) Em D C D Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle? ) ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sil Baştan - Şebnem Ferah Em B7 Gucun var mi sevgilim Am Em Derin sularda inci tanesi aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7 Soyle canim sevgilim Am Em Hayat bize oyun oynuyor olabilirmi Em B7 Yorgun gibi bir halin var Am Em Duylarin Karisik olabilirmi Em B7 Sil bastan baslamak gerek bazen ) Em B7 Hayati sifirlamak ) Am Em 2 defa Sil bastan sevmek gerek bazen ) B7 Em Herseyi Unutmak ) Em B7 Sanki bugun son gunmus gibi Am Em Dolu dolu yasamak istiyorum ben Em B7 Her ne cikarsa yoluma Am Em Selam verip yurumek istiyorum ben Em B7 Sil bastan baslamak gerek bazen ) Em B7 Hayati sifirlamak ) Am Em 2 defa Sil bastan sevmek gerek bazen ) B7 Em Herseyi Unutmak ) ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sigara - Şebnem Ferah Dm Csus4 ) Aslında ben de isterim emeklemeden koşmayı ) Dm Csus4 ) Güzel elbiselerle makyaj yapıp dolaşmayı ) Dm Csus4 ) A Aslında ben de isterim düşünmeden konuşmayı ) Dm Csus4 ) Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayı ) Csus4 Dm Csus4 Dm Aklımdan geçen sözler kalbimden gelen sesler Csus4 Dm Csus4 Dm Hepsi bir orman oldu bir kibritle yok oldu Dm C Ben sigara dumanının altında ) Bb C ) Yana yana en sonunda kül oldum ) Gm Dm ) Nakarat x 2 Sen kibritin hiç yanmayan ucunda ) C Dm ) Birinin hayatından geçmiş oldun ) A bölümü tekrar... Csus4 Dm Csus4 Dm İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu Csus4 Dm Csus4 Dm Küçük bir aşk yetiştirdim düzene yenik düştü Nakarat ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk - Şebnem Ferah Am F Toprağın altında Am F Sarmaş dolaş köklerle Am F Bağlanmışız birbirimize Am F Cennet gibi bir yerlerde Em C Kader varsa benimki bu olsun Em C Aşk masalsa gerçek olsun-aşk Nakarat: Am Bağlanmış kökler gibi F Hayat veren toprak gibi Am F Tüm anneler gibi güçlü olsun Am Camdan sızan güneş gibi F Gökte yıldızlar gibi Am F Am Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun-sonsuz olsun Am F Toprağın üstünde Am F Yan yana duran çiçeklerde Am F Sarılmışız birbirimize Am F Cennet gibi bir yerlerde Em C Kader varsa benim ki bu olsun Em C Aşk masalsa gerçek olsun-aşk Nakarat ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nereye Kadar - Şebnem Ferah C Em riff1 Hiç olmaz sandigim.. C Em riff1 Her sey birdenbire oldu C Am Daha ne oluyor... derken C D Em Beni de hayat her yerimden vurdu D Günlerdir uykum yok D Hayat buysa artik gücüm yok E5 c5 Daha kaç kez vurulmam E5 c5 Nereye kadar güçlü olmam E5 c5 Daha ne kadar yaralanmam d5 c5 Gerek hayatta E5 c5 Daha ne kadar gücüm var E5 c5 Kaybettigim seyler var E5 c5 Daha ne kadar borcum var d5 c5 Benim hayata ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |