| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Şebnem Ferah-Çakıl Taşları[Hell's-Şizo] Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Benim bir gözlüğüm var sol Camı kırıldı Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta ![]() Sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her Suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Düştün mü sen? Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Düştün mü sen? ![]() ![]() Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Benim umudum var benim umudum Benim umudum var benim umudum Sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Hiç oldun mu birden duruldun mu? Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? Düştün mü sen? ----------------------------------------------------------------------------- sonunda bitti biraz geç oldu ama güzeldi ![]() eşlik ettiğin için tşk ederim abi ![]() ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asıl ben teşekkür ederim (= iyi oldu güzel oldu ama ben üşengeçtim biraz ![]() Ellerimize sağlik (= Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerinize sağlık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (25-08-08) |
| | #4 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.686
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerinize ve yüreğinize sağlık gençler (= güzel bir çalışma olmuş ...
|
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2903 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerinize meğinize sağlık son resmi çok beğendim Öss ye hazırlanıyorum >>>Öss<<< |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel resimler .. ellerinize sağlık derin.. ![]()
|
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.313
Forum Gücü: 192 Forum Puanı:84874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Ho$ (: Emeginize Saglik A&B Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (26-08-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ortak.. (; Elinize Sağlık.. (: ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (26-08-08) |
| | #9 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerinize sağlık (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (29-08-08) |
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim de benim de ![]() resimler cok hos.. ikinize de tesekkürler..(: Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (29-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |