DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: şebnem ferah mı ? özlem tekin mi ?
şebnem ferah 112 79,43%
özlem tekin 29 20,57%
Oylayanlar: 141. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 07-12-07, 19:41 Çevrimdışı   #1
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
Soru şebnem ferah mı ? özlem tekin mi ?

şebo bence öle bi kadın türkiyeye bidaha gelmez
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Edaxxx (30-05-08), _canözüm_ (21-04-08)
Eski 07-12-07, 20:32 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.055
Teşekkür etti: 5.402
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yurt disinda mi kendileri, geri gelmiyor

Begenmemis mi devleti ?

Nereye gelmiyor, öyle birdeha gelmez denecek bir ses degil.

Bence.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Konu Virane tarafından (07-12-07 Saat 20:57 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
BigBang (14-12-07), maviduss (07-12-07), saroth (18-12-07)
Eski 07-12-07, 20:33 Çevrimdışı   #3
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tabikide şebo

Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (21-04-08)
Eski 07-12-07, 20:35 Çevrimdışı   #4
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
ben gelmez diyince türkiyeden bidaha o kadar başarılı rocker bayan çıkmaz anlamında sölemiştim
Eski 07-12-07, 20:35 Çevrimiçi   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şebo ama aması var açmıcam

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-12-07, 20:46 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tabiki Özlem Tekin diyorum sesiyle sahne performanslarıyla harika biri..Şebnem Ferah tan hiç hazzetmem..abartıldığını düşünüyorum..

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Disorder (20-04-08), OKY (08-12-07), weekend warrior (01-01-08)
Eski 07-12-07, 20:52 Çevrimdışı   #7
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabiki Özlem Tekin diyorum sesiyle sahne performanslarıyla harika biri..Şebnem Ferah tan hiç hazzetmem..abartıldığını düşünüyorum..

bence abartı deil kadın müzikle yaşıo resmen özlem tekin dizilerle kafayı bozmuş müzikle eskisi gibi ilgilenmio zaten şarkı sözlerinden kalitesinden belli şebo abartılmayıda hakedio
Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (21-04-08)
Eski 07-12-07, 21:01 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
pentagram_bsr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence abartı deil kadın müzikle yaşıo resmen özlem tekin dizilerle kafayı bozmuş müzikle eskisi gibi ilgilenmio zaten şarkı sözlerinden kalitesinden belli şebo abartılmayıda hakedio
valla ben öyle düşünüyorum..Özlem Tekin i bilenler bilir..bi insan müzikle ilgilenmiyor diye bu yaptığı zaman kötü olduğunu gerektirmez ki.o zaman müziği bırakan hayatında başka önceliklere yer veren bi çok sanatçıyı es geçelim..kaldı ki ben Şebnem Ferah la ilgilenmediğim için şahsında yorumda bulunmuyorum yada dinleyicileriyle.. Şebnem Ferah ı da canlı izledim Özlemi de aradaki farkı anlatmaya bile gerek yok...Şarkı sözleri kalitesi? ben bi kalite görmüyorum..oyüzden abartılıyor diyorum..bu arada bende günümün her saati dersle yaşıyorum ama o kadar başarılı bir öğrenci değilim

ha birde bişey ekleyivereyim bende acaip güzel bağırıyorumsanırım bi daha gelmem bu dünyaya

Bütün Bunlar Düş...!

ѕiиємѕiиαи

Konu maviduss tarafından (07-12-07 Saat 21:06 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Adonis (30-05-08), Virane (07-12-07)
Eski 07-12-07, 21:01 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.055
Teşekkür etti: 5.402
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ben gelmez diyince türkiyeden bidaha o kadar başarılı rocker bayan çıkmaz anlamında sölemiştim
orasini anladik. sacma demeye getirdim birdeha böyle ses gelmez demenizi.

Türkiyede kesfedilmeyi bekliyen ses coktur, firsat bulsunlar görürsün.

Ayrica Özlem Tekin nin sarkilar gayet guzel bence, lakin tarzlari tam ayni diyemicem. onun icin oy vermeyi dusunmuyorum.

Sebonuzun sesini Eurovisionda görsek iyi olurdu magdem okadar iyi

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 07-12-07, 21:14 Çevrimdışı   #10
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

valla ben öyle düşünüyorum..Özlem Tekin i bilenler bilir..bi insan müzikle ilgilenmiyor diye bu yaptığı zaman kötü olduğunu gerektirmez ki.o zaman müziği bırakan hayatında başka önceliklere yer veren bi çok sanatçıyı es geçelim..kaldı ki ben Şebnem Ferah la ilgilenmediğim için şahsında yorumda bulunmuyorum yada dinleyicileriyle.. Şebnem Ferah ı da canlı izledim Özlemi de aradaki farkı anlatmaya bile gerek yok...Şarkı sözleri kalitesi? ben bi kalite görmüyorum..oyüzden abartılıyor diyorum..bu arada bende günümün her saati dersle yaşıyorum ama o kadar başarılı bir öğrenci değilim

ha birde bişey ekleyivereyim bende acaip güzel bağırıyorumsanırım bi daha gelmem bu dünyaya
ben özlem tekine kötü demedim zamanında kasetlerinin ne kadar sattığı açık şebnem feraha abartılıo demene karşı çıktım herşey ses deil şarkıyı dinlerken bizede o duyguları yaşatması önemli bana yaşatıor sana yaşatmıo olabilir
Eski 07-12-07, 21:16 Çevrimdışı   #11
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
orasini anladik. sacma demeye getirdim birdeha böyle ses gelmez demenizi.

Türkiyede kesfedilmeyi bekliyen ses coktur, firsat bulsunlar görürsün.

Ayrica Özlem Tekin nin sarkilar gayet guzel bence, lakin tarzlari tam ayni diyemicem. onun icin oy vermeyi dusunmuyorum.

Sebonuzun sesini Eurovisionda görsek iyi olurdu magdem okadar iyi

şebonun öle 3. sınıf yarışmalara ihtiyacı yok ayrıca özlem tekinin şarkılarıda güzel ben ona laf etmedim
Eski 07-12-07, 21:17 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
maviduss zaten dünyaya bidaha gelemezsin
Eski 07-12-07, 21:22 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ben özlem tekine kötü demedim zamanında kasetlerinin ne kadar sattığı açık şebnem feraha abartılıo demene karşı çıktım herşey ses deil şarkıyı dinlerken bizede o duyguları yaşatması önemli bana yaşatıor sana yaşatmıo olabilir

bence kaset satışları olayına hiç girme..Türkiye de hak ettiği yere gelemeyen birçok sanatçı var..kaset satışlarını baz almak pekde iyi bir fikir değil..savunacaksanda farklı özellikleriyle savun beğendiğin sanatçıyı..bende sana bana yaşatıyor olayında değilim farkındaysan direk yorumumu yaptım ilk önce .alıntı yapmadım...tekrar diyorum ki Özlem Tekin...

Bütün Bunlar Düş...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 07-12-07, 21:24 Çevrimdışı   #14
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
zamanında kaset satışları hak ettiği yere gidiodu günümüzden bahsetmiorum
Eski 07-12-07, 21:28 Çevrimiçi   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oww bi şebo tuturmuş gidiyoruz

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-12-07, 21:30 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oww bi şebo tuturmuş gidiyoruz
bi ucundanda sen tut bari

Bütün Bunlar Düş...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 07-12-07, 21:38 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tuttum tuttum korkma

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-12-07, 22:10 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
hiçbiri.
Mesaja teşekkür eden:
saroth (18-12-07)
Eski 07-12-07, 22:13 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şebnem ferah bence (=

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (21-04-08)
Eski 08-12-07, 00:42 Çevrimiçi   #20
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 2.858
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şebnem'in sanki daha bir oturaklı rock duruşu var..Son zamanlarda yaptığı işleri ise gayet kaliteli buluyorum..Ancak müzik özellikle üretenler için bitmeyen bir yolculuk..Türkiye'de rock müziğin biraz daha bu toprakların kültürüyle yoğrulması taraftarıyım..Anadolu insanının yaşama bakış açısıyla rock müziğinin hayata bakış açısı aslında tamamen zıt değil..Nerde haksızlık nerde insanları yaralayan ikiyüzlülük nerde hayata dair acılar var orda da rock müzik ve Anadolu kültürü var diye düşünmekteyim..Şebnem genelde batıda yapılan rock alt yapılı türkçe sözlü bir müzik icra etmekte..Sözlerinde genelde pek rock felsefesini de yansıtmadığını ne yazık ki söylebilirim..Dünyaya onların müziğini taklit edip vermeye gerek yok..Şunu da belirtmek lazım sonuçta dinlenilen bir müzik türünden bahsediyoruz ve insanlar beğendikleri bir müzik türünü Türkçe sözlerle de dinlemek isteyeceklerdir..

Mesaja teşekkür eden:
saroth (18-12-07)

Konu Seçenekleri