| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: şebnem ferah mı ? özlem tekin mi ? | |||
| şebnem ferah | | 112 | 79,43% |
| özlem tekin | | 29 | 20,57% |
| Oylayanlar: 141. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yurt disinda mi kendileri, geri gelmiyor ![]() Begenmemis mi devleti ? Nereye gelmiyor, öyle birdeha gelmez denecek bir ses degil. Bence. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - Konu Virane tarafından (07-12-07 Saat 20:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben gelmez diyince türkiyeden bidaha o kadar başarılı rocker bayan çıkmaz anlamında sölemiştim |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şebo ama aması var açmıcam Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki Özlem Tekin diyorum sesiyle sahne performanslarıyla harika biri..Şebnem Ferah tan hiç hazzetmem..abartıldığını düşünüyorum.. Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence abartı deil kadın müzikle yaşıo resmen özlem tekin dizilerle kafayı bozmuş müzikle eskisi gibi ilgilenmio zaten şarkı sözlerinden kalitesinden belli şebo abartılmayıda hakedio | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (21-04-08) |
| | #8 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ha birde bişey ekleyivereyim bende acaip güzel bağırıyorum sanırım bi daha gelmem bu dünyaya Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαиKonu maviduss tarafından (07-12-07 Saat 21:06 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #9 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Türkiyede kesfedilmeyi bekliyen ses coktur, firsat bulsunlar görürsün. Ayrica Özlem Tekin nin sarkilar gayet guzel bence, lakin tarzlari tam ayni diyemicem. onun icin oy vermeyi dusunmuyorum. Sebonuzun sesini Eurovisionda görsek iyi olurdu magdem okadar iyi "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| | #10 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şebnem feraha abartılıo demene karşı çıktım herşey ses deil şarkıyı dinlerken bizede o duyguları yaşatması önemli bana yaşatıor sana yaşatmıo olabilir
| |
|
| | #11 | |
şebonun öle 3. sınıf yarışmalara ihtiyacı yok ayrıca özlem tekinin şarkılarıda güzel ben ona laf etmedim | |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maviduss zaten dünyaya bidaha gelemezsin |
|
| | #13 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence kaset satışları olayına hiç girme..Türkiye de hak ettiği yere gelemeyen birçok sanatçı var..kaset satışlarını baz almak pekde iyi bir fikir değil..savunacaksanda farklı özellikleriyle savun beğendiğin sanatçıyı..bende sana bana yaşatıyor olayında değilim farkındaysan direk yorumumu yaptım ilk önce .alıntı yapmadım...tekrar diyorum ki Özlem Tekin... ![]() Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zamanında kaset satışları hak ettiği yere gidiodu günümüzden bahsetmiorum
|
|
| | #15 |
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oww bi şebo tuturmuş gidiyoruz Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #17 |
tuttum tuttum korkma Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şebnem ferah bence (= LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (21-04-08) |
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.858
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem'in sanki daha bir oturaklı rock duruşu var..Son zamanlarda yaptığı işleri ise gayet kaliteli buluyorum..Ancak müzik özellikle üretenler için bitmeyen bir yolculuk..Türkiye'de rock müziğin biraz daha bu toprakların kültürüyle yoğrulması taraftarıyım..Anadolu insanının yaşama bakış açısıyla rock müziğinin hayata bakış açısı aslında tamamen zıt değil..Nerde haksızlık nerde insanları yaralayan ikiyüzlülük nerde hayata dair acılar var orda da rock müzik ve Anadolu kültürü var diye düşünmekteyim..Şebnem genelde batıda yapılan rock alt yapılı türkçe sözlü bir müzik icra etmekte..Sözlerinde genelde pek rock felsefesini de yansıtmadığını ne yazık ki söylebilirim..Dünyaya onların müziğini taklit edip vermeye gerek yok..Şunu da belirtmek lazım sonuçta dinlenilen bir müzik türünden bahsediyoruz ve insanlar beğendikleri bir müzik türünü Türkçe sözlerle de dinlemek isteyeceklerdir..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | saroth (18-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |