| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SeeYouInHeaven Neden E-dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm ülkücü kardeim ilk soru benden ![]() hangi takımlısın? DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden eskisi gibi msnye girmiyon Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #5 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #6 |
| Doçent ![]()
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adın ne yaş kaç? çalışırmısın okumusun? nerelisin nerde yaşarsın? hayalındeki şehir ne nerde yaşamak istersin? neden kimse sana soru sormamış ya (: ama ben geldim emrak etme ![]() ![]() ![]() ''off kocakafalı dünya'' |
| | #8 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yaş 22 Şu anda çalışıyorum Tekirdağlıyım , İstanbulda oturuyorum. Hayalimde böyle bir şey yok ama Paris olabilir ![]() Bilmiyorum , fazla kişi tanımıyor olabilir | |
| Mesaja teşekkür eden: | rebelişko (23-09-07) |
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayıp ettın bız senı bos bırakırmıyız ![]() göz rengın ne sac rengın ne neden see you ın heaven hangı tür filmleri, izlersin lunaparkta sevdıın alet hangısı DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #10 |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olsun be erhan bak her yeni insan farklı bi dünyaymış inanıyormusun bu lafa ![]() neyisem ne iş yapıyosun 22 yaşındasın baya bi yaşlanmışsın hayırlı olsun (: neyse kız arkadaşın varmı? evlenmeyi fln düşünüyonmu yaşlı insan e danayı nerden bulmuş SeeYouInHell. hem sen o SeeYouInHell denen şahısla ne gibi bağın var nickler benzer? ''off kocakafalı dünya'' |
| | #11 | |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ''off kocakafalı dünya'' | |
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Saç rengim siyah SeeYouInHell'e muhalif olsun diye. MSN adresimin de adı olduğu için.. ![]() Ne bulursam izlerim , yeterki güzel bişey olsun . Ağa töre vs.. hariç Lunaparkta mı ? İlginç bir soru Ama Gondol'u severdim | |
| | #13 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevdiğim bi ülkücü kardeşimsin ama niye ismin ingilizce hep mrk ettim [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| Mesaja teşekkür eden: | HeaveN| (23-09-07) |
| | #14 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merhaba erhan ![]() hayatta ölmeden önce yapmak istediğin 3 şey? tarihten bişyleri değiştirme imkanın olsaydı neleri değiştirmek isterdin? forumda en sevdiğin bölüm? ve erhan'ı en iyi anlatan 5 sözcük ne? şimdiden tşkkrler ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #15 | |
| Doçent ![]()
![]() Muhasebe Yok ya öyle mi ![]() Kız Arkadaş şu an yok . Daha var evlenmeye ![]() SeeYouInHell arkadaşım sanırım mp3 sitesi diye girmiş Sonra ilerledikçe derinleşmiş.İlkokul ve Ortaokul arkadaşım . Daha sonra Alamanya'lara gitti de şimdi geri geldi | |
| | #16 |
| Doçent ![]()
| | #17 |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muhasebecisin demek bak ben sana dememişmiydim her insan farklı bir yaşam diye ne tesadüf bende muhasebeciyim ![]() ![]() ![]() muhasebeyi seviyomusun? ''off kocakafalı dünya'' |
| | #18 | |
| Doçent ![]()
![]() iyi bir evlilik , iyi bir baba olmak ve tüm dünyayı dolaşabilmek ![]() Osmanlı Devleti'nin çöküş nedenlerini araştırıp , sorunları gidermek isterdim ![]() Geyik - Muhabbet ve biraz da Meydan.. (Ne kadar sinir stres yapsa da )espritüel-şakacı , mutlu , meraklı , korkak ve sadık..Teşekkürler | |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (23-09-07) |
| | #20 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu aralar çook sıklıkla dinlediğin ve şu anda seni anlatan herhangi bir parça var mı? ( varsa adı )izledikten sonra seni derinden etkileyen film? eğer hayata bir ünlü olarak gelseydin kimin yerinde olmak isterdin? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |