| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | SeeYouİnHell Neden E-Dana? Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| Mesaja teşekkür eden: | eL Chupacabra (06-10-07) |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niçin SeeYouİnHell?
|
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sitede en sevdiğin kişi??? |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni sen de tanıyor musun ?
|
| | #5 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erhan'la aynı evi paylaşmak nasıl bir duygu? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu anda aynı evde değiliz .Bir soru da benden .. Neden cevap yazmıyorsun ? |
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (04-10-07) |
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-Dana'yı bana bazı arkdaşlarım tavsiye etmişti . Onların tavsiyesine uyarak aranıza katldım. Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| | #8 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilmiyorum. O gün öyle içinden geldi Yeni bir MSN adresi açıyordum. Bunu kullandım . Sonra forumdaki nickimi de böyle değiştirdim Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| | #9 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle , en yakın arkadaşlarım ve kardeşim ; SeeYouInHeaven , SiLentHiLL , Xevanescence Sonra bana bu forumda düşünce bazında katılan ve kendilerini cok sevdigim ; IP wormx , ToutatiS , YaGMuR_CiNi , GeSTaPo , metu , disco fever , thorn ve adını şu anda hatırlamadıgım bir kaç kişi daha Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #10 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| | #11 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . Asıl ona sormak lazım . Benim açıdan sorun yok . Ben dağıtırım , o toplar Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | disco fever (06-10-07), HeaveN| (06-10-07) |
| | #12 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. | |
| | #13 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin ölmeden önce yapmak istediğin 3 şey? ve kendini birkaç kelimeyle nasıl tanımlarsın? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #14 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zengin olmak , her yeri gezebilmek .. Bilemiyorum ki ... Şap diye sorulunca insan kala kalıo ![]() Neşeli , kimi zaman agresif , arada hırslı ... Arada ciddi . Çoğu zaman neşeli takılırım ama Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (06-10-07) |
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
site hakkında ne düşünüyosun hangi takım DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:43 ![]() |
belli bir nedeni yok sdc bi arkım girdiğnde görmüştüm ve üyelere baktımm ![]() sonuç burdaım!! |
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:43 ![]() |
fazla bişi yok henüz sonuçta ilk kez girdim bakıorum öle... ama galiba güsell..................... |
| | #18 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Site çok güzel ama çok geriliyorum yada geriyolar... ![]() Galatasaraylıyım...Berlin UA Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
| | #19 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. | |
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |