Konu Seçenekleri
Eski 08-08-08, 00:01 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.663
Teşekkür etti: 5.172
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92765
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uzulme Şehirler Arası Otobüs Yolculunda Koltugu 180 Derece Yatırmaya Çalısan İnsan Tipi

Efendim şimdi
Bu insanlar bunu gece yapsa neyse bişi demiycem
ama gündüz vakti de yapılmaz ki.Hele bir de uzun yolculuktaysanız.
Bacaklarınız göğsünüze kadar çekme zorunda kalırsınız.
Uyarmayın kesinlikle çünkü standart bir cevap vardır
Masum sen-Şey pardon rica etsem
O-nee var
Masum Sen-Kibar ol ayı (İçinizden tabii)yaa rahat değilsiniz gibi gelin kucağıma oturun ayakları da şöle uzatın daha rahat demeyin tabi bunu
Ya biraz kaldırsanız koltugu rtahat oturamıyorum
O-Sen de yatır alla alla(Bu standart cevap oluyo )

Ulan sen yatır ben yatır nolur bu otoobüsün hali dersiniz içinzden ama adam bir nevi haklıdır.
Ama şöyle de düşünmek gerek.O yatırdıkca ona yapabileceklerinizi düşünürsünüz.hayal gücünüz gelişir.
Bir de servis yapılırken kaldırmazsa
hiç kasmayın muavinden bir kahve isteyin ve boşaltın kafasınsan aşağı kahveyi yansın zırtapoz

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
GamzeL.im (08-08-08), Opeth (08-08-08), peris (08-08-08)
Eski 08-08-08, 00:05 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.073
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben ucak'ları kullandıgım için denizliye gitmek için boyle bir sorun yaşamıyorum

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 08-08-08, 00:09 Çevrimdışı   #3

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.203
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:89018
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bide o kolduğu öyle bi yatırırki elaman şok olursunuz.

Öndeki Ayı-graackk
Masum sen -noluyo nann

ilk şok bi kaç sn içinde üzerimizden atılır ve yukardaki malum diyalog geçer kesin çözüm muavini araya sokun kesin çözüm

muavin - Pardon beyfendi koltuğunuzu biraz kaldırımısınız

Öndeki Ayı - haa hıı tamam tamam Graackk

masum sen : kih kih kihhh

90 derece olmasada koltuğun açısı istenilen kıvamagelmiş olur.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 08-08-08, 00:16 Çevrimdışı   #4
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46323
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bi kere bi tanesine iğne batırmıştım
Ne gündü ya

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 08-08-08, 09:15 Çevrimdışı   #5

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya bi kere benimde başıma geldi yanımdaki adamın göbek çapı belkide 1 metreydi snra önde bi denyus koltuğu indirdi horulduyo muavine söylüyorum adam kaldırıo muavin gidince tekrar indiriyor arkamdada bir hamile kadın 14 saat boyunca öldüm öldüm dirildim ya

Eski 08-08-08, 09:31 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ayılık derecelerinden 2 derece bir durumdur bu. öndeki ayı fark etmez arkadakini ezdiğini..kucak kucağa uyumak buna diyorlar sanırım
hiç yüz vermeyeceksin hocam, yoksa tepene çıkıyorlar...sen verdiysen bilet bende verdim ayı dıyeceksın olacak bıtecek.. o yuzden otobuslerı ona göre ayarlarlarsa ıyı olur..18 saat yol gıden adama allah sabır versın (:

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ℓєαяѕιση (08-08-08), RebeL (08-08-08)
Eski 08-08-08, 11:06 Çevrimdışı   #7

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayılık derecelerinden 2 derece bir durumdur bu. öndeki ayı fark etmez arkadakini ezdiğini..kucak kucağa uyumak buna diyorlar sanırım
hiç yüz vermeyeceksin hocam, yoksa tepene çıkıyorlar...sen verdiysen bilet bende verdim ayı dıyeceksın olacak bıtecek.. o yuzden otobuslerı ona göre ayarlarlarsa ıyı olur..18 saat yol gıden adama allah sabır versın (:
14 saat yol gitmiş biri olarak çakacaksın kafasına bi tane oturacak orada

Eski 08-08-08, 12:15 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
genel de arkam da ki şahısın uyuduğundan emin olduk dan sonra yavaş yavaş koltuğun açısını ayarlarım öndeki ayı ben oluyorum haliyle ne zaman temas etti arkadaki kediye indirme hızım yarı yarıya iner
Eski 08-08-08, 13:16 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bu tür her otobüste en az 1 tane bulunmaktadır.bindiğim zaman hemen uyarırım fark etmeden ters uyarıyorum galiba çok özür diliyorlar

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 08-08-08, 15:18 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.466
Teşekkür etti: 810
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:19410
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bi keresinde çay kahve içiliyordu.öndeki koltugun arkasına bardaklar konuldugu için masum masum yolculuk ediyorduk..
öndeki ayı koltugu indirince çay döküldü, kıyamet koptu

sonra özür diliyip durdu..öncedeen bi bak etrafına ayıcık..

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 08-08-08, 15:21 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.144
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:14427
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Kafalarini ucurmak istedigim insan tipleri

Kutu kutu pense elmamı yerse

içimdeki çocuk geriye dönse

Eski 08-08-08, 22:08 Çevrimiçi   #12
Yard. Doçent

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.905
Teşekkür etti: 564
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4405
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ben hiç koltuğu yatırma olayıyla karşılaşmadım ama genelde arkamda oturan ayının dizleri sırtıma geçmiş olur hepde bana denk gelir ne diz mubarek delio geçio koltuğu

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (09-08-08)
Eski 08-08-08, 22:19 Çevrimdışı   #13
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19375
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bilet alırken bu işi halletmelisiniz ...

Masum sen gişe memuruna sor oturacagım koltugun onundeki koltuk yatıyormu die ..
Yatıyorsa ki malum koltukların hepsi yatar nabıcak sın Sevgili Dr gibi ucak Kiralıyacaksın

Ha yok benim o kadar param yok diyorsan ondeki koltugun biletinide alıcaksın

Onada param yetmez diyorsan o zaman O dangozla Ki bana gore o dangozunda sucu yok adamın secenegi var adam koltuk yatıyor die otobüs yolculugu yapıyor belkide nerden bilebiliriz ki

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 09-08-08, 12:44 Çevrimdışı   #14

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilet alırken bu işi halletmelisiniz ...

Masum sen gişe memuruna sor oturacagım koltugun onundeki koltuk yatıyormu die ..
Yatıyorsa ki malum koltukların hepsi yatar nabıcak sın Sevgili Dr gibi ucak Kiralıyacaksın

Ha yok benim o kadar param yok diyorsan ondeki koltugun biletinide alıcaksın

Onada param yetmez diyorsan o zaman O dangozla Ki bana gore o dangozunda sucu yok adamın secenegi var adam koltuk yatıyor die otobüs yolculugu yapıyor belkide nerden bilebiliriz ki
erkenden alıp en ön sıradan alabilirsin koltuğunu yada orta kapının tam arkasından..

Konu Seçenekleri