| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Şehirler arası otobüste dağıtılan kek
Bu kek çok kıymetlidir arkadaşım. öyle böyle değil yani. dağıtıcı muvayin hangisinden diye soruyorya insanın elıne bır tane tutusturup butun kutuyu alası gelıyor. ![]() iç ses: 60 ytl yol parası verdik. otobuste 40 kısı var.40x60= 2400 ytl. bu adam 400 ytl yı yola verse gerıye 2000 ytl kalıyor. yuh dıyorum baska bırsey demıyorum. o keklerı verın bana o kek verıldığınde kendını bır çocuk edasıyla mutluluğa atıyorsun. yanında muavin : ne alırdınız. çay, kahve, meşrubat... iç ses: şimdi çay alsam sonra kahve..tam inmeye yakın birde kola içsem...zaten su beleş hepsinden alsam diyemiyorsun tabi ayrı mevzu ![]() dipçik not: slogan atmak lazım! -"tam pansiyon otobüsler olsun, hoteller gibi..bu ne canım rezalet valla " opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazen yemeğe kıyamam da yolculuk sonrasında yerim kekimi. " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok değerlidir o kek muavinin qetirip de dağıtıcağı anı sabırsızlıkla bekler insan BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ailemle yapıosun anneminkinide yerim ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nedense bizim otobüs firmaları 1 saatlik yo olduğu için Ankaraya giderken ddağıtmıyolar aç kalıyom Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi firmanın rahat hattı var reklam olmasn nese onda balıklı soğuk sandviçe kadar herşey her türlü içecek yiyecek var istediğin kadar alıosn ayrıca wireless var bde cep tel serbest bde herkesn önünde kulaklık var 8 deişik radyoyu dnleyebliosn bde tekli deri koltuklar var koltuk ama kocaman çok rahat 100 kilo insan ble çok rahat sığar rahat eder hehehe çok güsel oluo kısa yollar için fiyat aynı oluo uzun yollarda 10-15 milyon fark edio bunda ama ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.182
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya onu bunu geçtimde o verilen çay-kahve abi insan biraz fazla şeker koyar ya ![]() içersin ağzının tadı bozulur ![]() Ama seç otobüslerinde 3übirarada veriyorlar ![]() onun dısında içmem ![]() bi de pepsi verenlere binmem ![]() O kadar "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.182
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende ankaradan istanbula gidince vermişlerdi ve otobus son model lukstu ayrıca interneti falanda vardı birde kaptan kısmı tekli koltuktu dardanel ton sandivic harikaydı ya GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12712 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kamil Koç değil olsa olsa BOSS dur o kamil de kamil kamil bişi yapmıyorlar eskisi gibi ... Geçen yaz Ankara-İzmir gidiş ankaradan Kent turizm 18 ytl Kamil Koç 40 ytl civarı idi Boss turizm 60 ytl idi Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya onu bunu geçtimde o verilen çay-kahve abi insan biraz fazla şeker koyar ya ![]() içersin ağzının tadı bozulur ![]() evt gökhan katılıorm o yüzden ben de hiç çay içemem ama isteynce veriolar şeker ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben yüzsüzlük yapıp devamlı istiyorum ee nede olsa öğrenci milleti ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boss a 60 ytl vereceğime üzerine 30 daha ekler uçakla giderim Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.108
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Otobüste Verilen Kekler Daha Lezzetli Gelir İnsana ![]() 2 Lokmada Biter Ama Tadı İnene Kadar Gitmez Ağızdan ![]() Bana Yolculuk Yakın , Sabırsızlıkla Bekliyorum O Keki ![]() |
|
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana bi kere dondurma ikram etmişlerdi ![]() o keklerin tadı ayrı oluyo ya otobus havasından olsa gerek Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #17 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Anadolu şirketinde de türk kahvesi var ![]() ![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! Konu RebeL tarafından (08-08-08 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet dondurma didimden kırıkkaleye geliyodum lider turizmdi hem de ![]() ben de aynen " " boyle olmustum
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:193 ![]() ![]() ![]() |
Onu bunu bilmem ulusoydan şaşmam |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazları dondurma dağıtılıo bizim burdaki şirketlerde hep ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |