Konu Seçenekleri
Eski 08-08-08, 09:39 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Şehirler arası otobüste dağıtılan kek

Bu kek çok kıymetlidir arkadaşım. öyle böyle değil yani. dağıtıcı muvayin hangisinden diye soruyorya insanın elıne bır tane tutusturup butun kutuyu alası gelıyor.
iç ses: 60 ytl yol parası verdik. otobuste 40 kısı var.40x60= 2400 ytl. bu adam 400 ytl yı yola verse gerıye 2000 ytl kalıyor. yuh dıyorum baska bırsey demıyorum. o keklerı verın bana

o kek verıldığınde kendını bır çocuk edasıyla mutluluğa atıyorsun. yanında
muavin : ne alırdınız. çay, kahve, meşrubat...
iç ses: şimdi çay alsam sonra kahve..tam inmeye yakın birde kola içsem...zaten su beleş
hepsinden alsam diyemiyorsun tabi ayrı mevzu

dipçik not: slogan atmak lazım!

-"tam pansiyon otobüsler olsun, hoteller gibi..bu ne canım rezalet valla "

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Řσσκΐ₤ (08-08-08), Bir Ben Eksiktim (08-08-08), MareNostrum (01-09-08), Oo.SoSuMo.oO (08-08-08)
Eski 08-08-08, 11:25 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.466
Teşekkür etti: 810
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:19410
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bazen yemeğe kıyamam da yolculuk sonrasında yerim kekimi.

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 08-08-08, 11:26 Çevrimiçi   #3
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.493
Teşekkür etti: 1.129
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok değerlidir o kek muavinin qetirip de dağıtıcağı anı sabırsızlıkla bekler insan

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 08-08-08, 11:32 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ailemle yapıosun anneminkinide yerim

Eski 08-08-08, 13:27 Çevrimiçi   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nedense bizim otobüs firmaları 1 saatlik yo olduğu için Ankaraya giderken ddağıtmıyolar aç kalıyom

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 08-08-08, 13:34 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bi firmanın rahat hattı var reklam olmasn nese onda balıklı soğuk sandviçe kadar herşey her türlü içecek yiyecek var istediğin kadar alıosn ayrıca wireless var bde cep tel serbest bde herkesn önünde kulaklık var 8 deişik radyoyu dnleyebliosn bde tekli deri koltuklar var koltuk ama kocaman çok rahat 100 kilo insan ble çok rahat sığar rahat eder hehehe çok güsel oluo kısa yollar için fiyat aynı oluo uzun yollarda 10-15 milyon fark edio bunda ama

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 08-08-08, 13:46 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.071
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
peris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi firmanın rahat hattı var reklam olmasn nese onda balıklı soğuk sandviçe kadar herşey her türlü içecek yiyecek var istediğin kadar alıosn ayrıca wireless var bde cep tel serbest bde herkesn önünde kulaklık var 8 deişik radyoyu dnleyebliosn bde tekli deri koltuklar var koltuk ama kocaman çok rahat 100 kilo insan ble çok rahat sığar rahat eder hehehe çok güsel oluo kısa yollar için fiyat aynı oluo uzun yollarda 10-15 milyon fark edio bunda ama
kamil koç'tur o

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 08-08-08, 13:49 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kamil koç'tur o
evt

ja wohl!!!

Eski 08-08-08, 13:49 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.653
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ya onu bunu geçtimde
o verilen çay-kahve abi insan biraz fazla şeker koyar ya
içersin ağzının tadı bozulur
Ama seç otobüslerinde 3übirarada veriyorlar
onun dısında içmem
bi de pepsi verenlere binmem
O kadar

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 08-08-08, 13:50 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.071
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
peris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evt
bende ankaradan istanbula gidince vermişlerdi ve otobus son model lukstu ayrıca interneti falanda vardı birde kaptan kısmı tekli koltuktu dardanel ton sandivic harikaydı ya

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 08-08-08, 14:10 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.598
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12712
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kamil koç'tur o

Kamil Koç değil olsa olsa BOSS dur o kamil de kamil kamil bişi yapmıyorlar eskisi gibi ...

Geçen yaz Ankara-İzmir gidiş ankaradan

Kent turizm 18 ytl
Kamil Koç 40 ytl civarı idi
Boss turizm 60 ytl idi

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 08-08-08, 14:20 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ya onu bunu geçtimde
o verilen çay-kahve abi insan biraz fazla şeker koyar ya
içersin ağzının tadı bozulur

evt gökhan katılıorm o yüzden ben de hiç çay içemem ama isteynce veriolar şeker

ja wohl!!!

Eski 08-08-08, 14:41 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
valla ben yüzsüzlük yapıp devamlı istiyorum

ee nede olsa öğrenci milleti

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 08-08-08, 16:08 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Boss a 60 ytl vereceğime üzerine 30 daha ekler uçakla giderim

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 08-08-08, 16:12 Çevrimiçi   #15

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.895
Teşekkür etti: 2.108
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:28523
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Otobüste Verilen Kekler Daha Lezzetli Gelir İnsana

2 Lokmada Biter Ama Tadı İnene Kadar Gitmez Ağızdan

Bana Yolculuk Yakın , Sabırsızlıkla Bekliyorum O Keki
Eski 08-08-08, 17:41 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32744
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bana bi kere dondurma ikram etmişlerdi

o keklerin tadı ayrı oluyo ya otobus havasından olsa gerek

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 08-08-08, 17:42 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.653
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana bi kere dondurma ikram etmişlerdi

o keklerin tadı ayrı oluyo ya otobus havasından olsa gerek
Dondurma da mı dağıtıyorlar dedirtten şey
Anadolu şirketinde de türk kahvesi var

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!

Konu RebeL tarafından (08-08-08 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-08-08, 17:44 Çevrimdışı   #18
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32744
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Dondurma mı
Anadolu şirketinde de türk kahvesi var
evet dondurma didimden kırıkkaleye geliyodum
lider turizmdi hem de
ben de aynen "" boyle olmustum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 08-08-08, 17:53 Çevrimdışı   #19
Stajyer

yosun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:193
yosun ara sıra gören oluyoryosun ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Onu bunu bilmem ulusoydan şaşmam

Bu Gece Seni Düşünüp Sana İçtim;şerefine değil şerefsizliğine....
Eski 08-08-08, 17:53 Çevrimdışı   #20

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yazları dondurma dağıtılıo bizim burdaki şirketlerde hep

Konu Seçenekleri