| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Şeker kız Candy
Efsane cizgifilimler arasinda yerini almistir. Nesilden nesile izlenmis bir cizgi film. Tuhaftir genel olarak kizlarin izledigi sanilan bir cizgi film olmasina karsin erkek hayranida azimsanmiyacak cogunluktadir Bknz: virane |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | Artemis (06-06-08), aSi..ReBeLLiouS (06-08-08), MiSsCaT (09-06-08), p0lly (06-06-08), seLLuk@ (07-06-08), Tuğrul Bey (07-06-08), İnCi ÇiÇéKi (07-06-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.376
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçükkene izlemeye doyamadığım hala bulunca izlemeden edemediğim çizgi film ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hic izlemedim ![]() Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.563
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:37674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() warya alemsin acayip koptrik oldum simdi ''Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön ! ,, |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.576
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:64676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz bu candy i bir ara ailecek izlerdik ![]()
|
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçükken Tv de çıktığında tv yi kapattığım alemin en ktipiyoz çizgi filmiydi. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #8 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antony ile evlenir sonra
|
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır Anthony öldü.Tery gelmişti, uzun saçlı, zibidi oğlan.Mızıka çalardı ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sobakasu nante, ki ni shinai wa hana-pecha datte datte datte, oki ni iri otenba itazura daisuki, kakekko sukippu daisuki watashi wa watashi wa, watashi wa candy hitoribocchi de iru to, choppiri samishii sonna toki kou iu no, kagami wo mitsumete waratte waratte, waratte candy nakibesou nante sayonara ne, candy candy sutairu nante, ki ni shinai wa futoccho datte datte datte, kawaii mon nage-nawa ki-nobori daisuki, kuchibue oshaberi daisuki watashi wa watashi wa, watashi wa candy sora wo miagete iru to, choppiri samishii sonna toki kou iu no, hoppe wo tsunette waratte waratte, waratte candy nakibesou nante sayonara ne, candy candy ijiwaru sarete mo, ki ni shinai wa warukuchi datte datte datte, heccharayo keeki ni kukkii daisuki, midori no doresu mo daisuki watashi wa watashi wa, watashi wa candy hoshi wo kazoete iru to, choppiri samishii sonna toki kou iu no, uinku shinagara waratte waratte, waratte candy nakibesou nante sayonara ne, candy candy Aha bu da şarkısıydı ![]() watashi waaaaaaaa watashi waaaaaaaaaaa kısmı, aynen böyle, uzatılarak söylenir. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiSsCaT (09-06-08) |
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.653
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
küçükken başlama saatini iple çektiğim, olsada yesek tadında çizgi film. sonu hüzünlüdür. ilayza ve neil kardeşler candynin baş düşmanıdır ve çok gıcık bir ikilidir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 3.900
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Izlerdim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #13 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ha doğru ya Allah rahmet eylesin :-) Şeker kız kendi Antoni ile evlendi bunu duyan lisa kıskançlıktan geberdi diye bir tekerleme vardı oradan hatırladım.
|
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 1.483
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim okuldaki caponca bilen öğretmen bana bu çizgi filmin şarkısını söyletmişti nasıl söyledim allah bilir vataşivaaaaaa candyy ![]() *hiç sevmiyorum candy denen kızı koca,kenafir gözlü ![]() . Konu aLadea tarafından (07-06-08 Saat 17:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şeker bulunan kızlar için söylenen şey ![]() Küçükken kuzenlerim de bana öyle derdi zaten,sarı bi şey olaraktanam benzerdim ![]() Ben Candy'i hep ağaç tepesinde hatırlıyorum ![]() Çok hoş bi çizgi filmdi ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Bildigim Seker Kız Candy Başrolünde Carmen Electra İsimli İffet-i Hatun'un filmi ve çok başarısız bi filmdi |
|
| | #18 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dizide ki sulugöz karakteri oynayan Söz konusu olan kişi Candy, çok güzel olmasına karşın bir o kadar da tehlikeliydi. Onu üzmek veya ağlatmak için aptal olmak gerekirdi. Kızın bir gözünün dolması bile Tsunami tarzı bir dalga oluşturmaya yeter ve artardı. O ne göz o ne göz yaşıydı öyle Ah şu Japonlar.''Uzun bacaklı baba'' diye bir çizgi film daha vardı o da hoş bi'şeydi Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 4.320
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek bir severdim dizi film tadında bayılırdım bitti mi ağlardım ![]() Anthony ve candy bir türlü kavuşamaz caponca bir yazı yazardı bitmeden 2 dk önce sinir olurdum allhımm yaa yine bitti ![]() `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! Konu MiSsCaT tarafından (09-06-08 Saat 00:45 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #20 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:111 ![]() ![]() ![]() |
herkesin aksine ben çok fazla izlemedim şeker kız candy i... tek bildiğim bi arkadşım anthony e aşıktı ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MiSsCaT (09-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |