| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şekilde ne görüyorsunuz? ![]() Üstteki şekilde ne görüyorsunuz? Hala farkedemediyseniz, bu anlamsız bakışın tadını çıkartın. Bu resimde ne olduğunu öğrendikten sonra bir daha aynı şekilde anlamsız karalamalar göremeyeceksiniz. Size doğru bakan bir öküz yer alıyor bu resimde. Ön yargı da diyebiliriz buna. Beynimiz anlamlı olanı kabul ediyor. Aksini bir daha algılamıyor. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben bize doğru bakan öküzü ilk bakışta gördüm bi gariplik var bende o zaman ![]() |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basbaya bi danacık war kimki ooo ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayıp ayıp Ysr efendi, ben de ilk bakışta gördüm iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşar abi yaaaaw bu çok kolaydı daha zoru yokmu ![]() |
|
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm değişiik bişi
![]() |
|
| | #8 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence and abim bizi kandırıo "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 432
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dananın kuyruğu koptu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |