| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Selam herkese...
Herkese selam... Secret çok yoğun ısrarlarda bulununca bende kıramadım geliim dedim... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | єŁifŁєиdiм (16-06-08), _canözüm_ (17-06-08) |
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.135
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldiiinn ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #3 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 341
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E hoşgeLdin |
|
| | #4 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin Su ![]() Kabul ettiğin içinde teşekkürler , şöyle bir uğrama ama kalıcı ol karışmam sonra ![]() ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin suu ![]() Seni aramızda görmek güzel O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hepinize teşekkür ederim.. hoşbuldum... secret bu nazik tehditten sonra nasıl kalıcı olmam |
|
| | #7 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hım cok heldın ısrarla gelen arkadasımıS ısrarla hoş geldın dıyorum sana Israrla ıyı Forumarda demek ısterım Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen de hoş geldin ben de az önce geldim |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hosgeldin sefalar getirdin |
|
| | #10 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.313
Forum Gücü: 192 Forum Puanı:84874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldiniz Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldın aramıza konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.900
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin DarK WaTeR, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldin
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
teşekkür ederim hoşbuldum |
|
| | #16 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.125
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$ geLdiniz iyi foRumLar (: Elveda derken sana isyanım tüm var olanlara Seni Seviyorum Sen umursamasanda!... ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.563
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:37674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hg ''Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön ! ,, |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 286
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin ...Bir Yanım Eksik... ![]() |
|
| | #19 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.q BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HoşgeLdin |
|
![]() |
| Tags |
| remus™ |
| Konu Seçenekleri | |
| |