| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Selam Millet Bende Aranızdayım arkadaşlar çok hoş şiirleriyle ve düzenlemesiyle güzel bir site olmşş..bende nacizane kendi şiirlerimi sizlerle burda paylaşmak için varım... herkese kolay gelsin.. İsim Fatih Boz ya$ : 19 iş okul : İŞ Bilgisayar firması teknik servis nick: a$Kı-NeFReT neden aşkı-nefret... bu zamana kadar hep aştaktan nefret ettirmeye çalıştırlar.. sonnuda başardılar herhalde. amaçlarına iyi forumlar . .Dünyada Her$eyim.. Ahirette CennetiSin.. ¿ |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldinn
Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldınnn konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgelmişsin
|
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.900
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin Fatih, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #8 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.135
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiin ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 641
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sLm.. hoşgeLDin..
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin aşktan nefret etme be abi
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoş geldin nefreti aşk ![]() bende sevmiom aşkı Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 679
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | welcome... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoŞ GeLDinnnnn iyi eğLenCeLErrr ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #14 | |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
saniyorumki cokta acemiyim simdilik.. ben samira herkese iyi duygu paylasimlari.......!
| |
|
| | #15 | |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz=)
Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... Belki... >>>Öss<<< |
|
| | #17 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! | |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.313
Forum Gücü: 192 Forum Puanı:84874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #19 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.870
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:97619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoş geldin bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #20 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hojhgeLdin aramıza o zaman iii forumLar... Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |