| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
merhaba forumu bir arkadasım tavsiye etti merak ettim nasıl diye umarım güzel vakit geciririm ![]() Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... |
|
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.133
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin =) ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _vişne_ (27-06-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 205
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoŞgeldİn FİŞne İlk Rep Benden Olsun Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşbulduk tesekkür ederimm chilavert
![]() Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.563
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:37674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hg(: ''Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön ! ,, |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ho$geLdiN... Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.900
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin _vişne_, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #15 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.832
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9804 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hojgeldın ıı forumlar ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş buldummmm
![]() Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (27-06-08) |
| | #19 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldın arkadasım eyh Forumlar..
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _vişne_ (28-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |