| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | selam ben geldimmmm ![]() burası iyce şenlenir artık aksem geldi zamanla anlarsınız |
|
| Mesaja teşekkür eden: | biTsEdE_giTsEk (22-08-08) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk hoşgeldin benden olsun hoşgeldin Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin kardeş .
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.559
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:37674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgeldin ''Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön ! ,, |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.442
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48816 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam, Ve hosgeldin Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #7 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.686
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aleyküm selam alışkanlık yapar bu forum dikkat et
|
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşeldin
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hosgeldin de hala tek mesajdasin |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.900
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A.s. Hoşgeldin aksem, İyi Eğlenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h.q ii forumLar ![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.180
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:20818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A.s. Hoşgeldin..
Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm sitelerden farklı olarak en altta değil ![]() sürekli olarak üstte bulunan yeni mesajlar kısmından takip edebilirsin ![]() bunun için yeni üyelere kolaylık sağlayacak toolbar yapmıştı zamanında ama webmaster inceleyecek diye geçici kaldırılmıştı konu hala inceliyor mübrek 3 aydır ![]() ben de zamanında çok zorlanmıştım ama çabuk alışılıyor Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 aymı bu kadar zamandır ![]() sanırım alışmam zor olacak biraz |
|
| | #16 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ve aleykumselam aksem hosgeldin iyi forumlar \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #17 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin iyi forumlar ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | we aleyküm selam aksem ![]() forumumuza hoşgeldin... |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşbuldum arkadaşlar hepiniz sağolun varolun |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.313
Forum Gücü: 192 Forum Puanı:84874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin, Iyi Eglenceler Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |