Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 28-01-07, 20:45 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.980
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
SeMaZeN

Yeni KonuKlar yeni sorular

* Neden E-Dana ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (28-01-07)
Eski 28-01-07, 20:45 Çevrimiçi   #2
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
biŞe annamadIm

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (28-01-07)
Eski 28-01-07, 20:46 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HaMMuRaBi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.559
Teşekkür etti: 2.909
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:8608
HaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaMMuRaBi buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
neden semazen? nerelisin? burada ki misyonun ne?

En Kötü Şey : Yalnızlık
En Feci Şey : Ölüm
En Güzel Şey : Aşk
En Zalim Şey : İntikam
En Soğuk Kelime : Hayır
En Sıcak Şey : Arkadaşlık
En Acı Şey : Unutulmak

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (28-01-07)
Eski 28-01-07, 21:00 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.657
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1173
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeni KonuKlar yeni sorular

* Neden E-Dana ?
ya benim bi abim en hamurundan o üye olmuş ona gıcıklık yapmak için üye oldum taa forumdilencisi vardı ozamanlar siz bilmazsinizsona baktım abim hırslanıo bende hırslandım sona sevdim burayı öle yane

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...
mustafasen_1453@seboistnet.com

Eski 28-01-07, 21:01 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
tweety benide al yaws

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776

Eski 28-01-07, 21:02 Çevrimiçi   #6

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.980
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
orkunoz91´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tweety benide al yaws
siranizi bekleyiniz

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (28-01-07)
Eski 28-01-07, 21:03 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
HaMuRaBi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden semazen? nerelisin? burada ki misyonun ne?

hani var olduğundan bahsattiğim abim var ya o işte adımı semazen yaptı. konyalıyım. buradaki misyonun Allahın son dinini yaymak diebilirim ama geikte süper oluo

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
emrowski (29-01-07), HaMMuRaBi (28-01-07), SecReT_G!RL (28-01-07)
Eski 28-01-07, 21:03 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
biŞe annamadIm
bende

Eski 28-01-07, 21:07 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
ogrenci misin?
sevmedigin huylarin war mi?

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (28-01-07)
Eski 28-01-07, 21:23 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
öğrenciyim konya çumrada..

sevmediğim huylarım çabuk aşık olurum bi fikrikolay benimsemem benimsedim mi vazgeçmem.

Mesaja teşekkür eden:
SecReT_G!RL (28-01-07)
Eski 29-01-07, 10:38 Çevrimdışı   #11
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
biraz espirili komik birine benziosun oldukçada rahatsın bu senin misyonuna ters deil mi ?

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (01-02-07)
Eski 29-01-07, 10:40 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
ya ters olabilir hem o espiriler geçmişte kaldı işin şakası bi yana burası sanal bi alem rahat oluyorum inan dışarda gerçek hayatta senin karşında oturamam bile..

Mesaja teşekkür eden:
HaMMuRaBi (29-01-07)
Eski 29-01-07, 12:50 Çevrimdışı   #13
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
konyaya gelsem , beni gezdirirmisin

gezdirirsen nereleri gezdirirsin ?

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (29-01-07)
Eski 29-01-07, 13:25 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Alıntı:
SerseriKursun64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
konyaya gelsem , beni gezdirirmisin

gezdirirsen nereleri gezdirirsin ?
tabiki gezdiririm. hemde ben rahatlamış olurum..
mevlana,çatalhöyük(çumra),ince minare,aydın cavuş,vs. tarihi mekanlar
birde istersen campusu gesdiriirm oralar cok süperdir...

Eski 29-01-07, 14:20 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.069
Teşekkür etti: 303
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Niçin Nur-Hizmet Grubu??

Spor Grubu

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
emrowski (29-01-07), SeMaZeN (30-01-07)
Eski 29-01-07, 16:38 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
ben nur-hizmeti benim için öenmli bir anlamı olduğu için gruba katıldım.
o anlamı da şuan burada açıklayamam ösele girio.
ve bu grubun amacı dinimizi anlatmak, islama yardım etmek için bu gruba katıldım...

Mesaja teşekkür eden:
iηƒєяηαℓ (30-01-07)
Eski 29-01-07, 22:14 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85968
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Okul, ders çalışma ve e-dana dışında ne yapmaktan zevk alırsın?

Gelecekle ilgili ne düşünüyorsun?

Neredeyse Türkiye'nin en düzenli şehrinde yaşıyorsun. Konya 'yı kendi ağzından anlatır mısın?

Devamı gelebilir, Bitti diye sevinmeyin.
Taklitlerimden sakınınız

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (30-01-07)
Eski 30-01-07, 09:21 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
ben tam bir maçkoliğim futbol oynamayıda izlemeyide çok seviyorum. Kitap okumanında ayrı bir önemi ve zevki var benim için tabi.

Gelecek yaşamadan öğrenilecek bir unsur deil sadece hayallerim vardır.

Konya mevlana şehri demiştim yerleşim olarak güzel bir kent 10 yıl içinde mükemmel yol kat etmiş ve hala gelişmekte olan bir şehir. Dini bakımdan bir büyüsü var diye bilirim insanlar sırf bu atmosferi tatmak için binlerce km yol tepiolar. Bunun yanında tabi kötü şeyleride bulunan bir yer ne kadar çok gelişirse yeşile saygı o derece azalıo ve Konya şu anda taş bloklardan ibaret bir şehir halini aldı diebilirim.

Eski 30-01-07, 21:10 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.366
Teşekkür etti: 392
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
konyanın insanı nasıldır?

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (01-02-07)
Eski 31-01-07, 18:11 Çevrimdışı   #20

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85968
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

En çok izlediğn film hangisi? Kaç kere izledin?

Mesaja teşekkür eden:
SeMaZeN (01-02-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri