| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden semazen? nerelisin ? burada ki misyonun ne?
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
| Mesaja teşekkür eden: | SeMaZeN (28-01-07) |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya benim bi abim en hamurundan o üye olmuş ona gıcıklık yapmak için üye oldum taa forumdilencisi vardı ozamanlar siz bilmazsiniz sona baktım abim hırslanıo bende hırslandım sona sevdim burayı öle yane mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tweety benide al yaws |
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani var olduğundan bahsattiğim abim var ya o işte adımı semazen yaptı. konyalıyım. buradaki misyonun Allahın son dinini yaymak diebilirim ama geikte süper oluo![]() ![]() mustafasen_1453@seboistnet.com |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğrenciyim konya çumrada.. sevmediğim huylarım çabuk aşık olurum bi fikrikolay benimsemem benimsedim mi vazgeçmem. mustafasen_1453@seboistnet.com |
| Mesaja teşekkür eden: | SecReT_G!RL (28-01-07) |
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ters olabilir hem o espiriler geçmişte kaldı işin şakası bi yana burası sanal bi alem rahat oluyorum inan dışarda gerçek hayatta senin karşında oturamam bile..
mustafasen_1453@seboistnet.com |
| Mesaja teşekkür eden: | HaMMuRaBi (29-01-07) |
| | #13 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konyaya gelsem , beni gezdirirmisin gezdirirsen nereleri gezdirirsin ? Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| Mesaja teşekkür eden: | SeMaZeN (29-01-07) |
| | #14 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
mevlana,çatalhöyük(çumra),ince minare,aydın cavuş,vs. tarihi mekanlar birde istersen campusu gesdiriirm oralar cok süperdir... mustafasen_1453@seboistnet.com | |
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
ben nur-hizmeti benim için öenmli bir anlamı olduğu için gruba katıldım. o anlamı da şuan burada açıklayamam ösele girio. ve bu grubun amacı dinimizi anlatmak, islama yardım etmek için bu gruba katıldım... mustafasen_1453@seboistnet.com |
| Mesaja teşekkür eden: | iηƒєяηαℓ (30-01-07) |
| | #17 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okul, ders çalışma ve e-dana dışında ne yapmaktan zevk alırsın? Gelecekle ilgili ne düşünüyorsun? Neredeyse Türkiye'nin en düzenli şehrinde yaşıyorsun. Konya 'yı kendi ağzından anlatır mısın? Devamı gelebilir, Bitti diye sevinmeyin. Taklitlerimden sakınınız |
| Mesaja teşekkür eden: | SeMaZeN (30-01-07) |
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
ben tam bir maçkoliğim futbol oynamayıda izlemeyide çok seviyorum. Kitap okumanında ayrı bir önemi ve zevki var benim için tabi. Gelecek yaşamadan öğrenilecek bir unsur deil sadece hayallerim vardır. Konya mevlana şehri demiştim yerleşim olarak güzel bir kent 10 yıl içinde mükemmel yol kat etmiş ve hala gelişmekte olan bir şehir. Dini bakımdan bir büyüsü var diye bilirim insanlar sırf bu atmosferi tatmak için binlerce km yol tepiolar. Bunun yanında tabi kötü şeyleride bulunan bir yer ne kadar çok gelişirse yeşile saygı o derece azalıo ve Konya şu anda taş bloklardan ibaret bir şehir halini aldı diebilirim. mustafasen_1453@seboistnet.com |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |