| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
![]() ![]() Forumda uzman | Semum ![]() Yapım :2007, Türkiye Tür :Gerilim / Korku / Psikolojik Yönetmen :Hasan Karacadağ Senaryo :Hasan Karacadağ Oyuncular :Sefa Zengin, Ayça İnci, Burak Hakkı, Nazlı Ceren Argon, Cem Kurtoğlu, Bahtiyar Engin, Levent Sülün, Yıldırım Öcek Yapımcı :Hasan Karacadağ Görüntü Yönetmeni :Seyhan Bilir Müzik : Justin R. Durban Dağıtım :Warner Bros Gösterim Tarihi :8 Şubat 2008 Mütevazi bütçesine rağmen, geçen sezonun en çok tartışma yaratan D@bbe filminin senarist ve yönetmeni Hasan Karacadağ, yeni bir korku filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. İzmir’de yaşayan Canan Karaca’nın gerçek öyküsünden sinemaya uyarlanan Semum, genç kadının yaşadığı dehşet dolu saatleri konu alan bir korku filmi… 8 Şubat 2008’de gösterimde… Filmin konusu: Her şey, 27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca’nın yeni aldıkları büyük bir eve taşınmasıyla başlar. Yeni evlerinde hayat, normal bir şekilde akıp giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığa, kendisine hükmetmeye başlayan bir yaratığa dönüşür. Kendisine adım adım görünen ve ona cehennem dakikaları yaşatan bu varlık, karabasanlarla başlayan işkencelerini, Canan’ın bedenini ele geçirerek devam ettirir. Şeytan’ın en sadık hizmetkarı Semum, durup, dururken kendisine hedef olarak neden Canan’ı seçmiştir?.. ![]() Notlar: Başına gelenleri Cehennem Günlüğü adıyla D@bbe filminin senarist ve yönetmeni Hasan Karacadağ’a bir mektupla anlatan Canan Karaca, Semum’un ve Türkiye’de ilk yaratık filminin çekilmesine vesile oldu. Filmdeki yaratık Canan Karaca’nın anlattıklarının dışında yirmiye yakın, birbirini hiç tanımayan kişilerle konuşulduktan sonra oluşturuldu… ![]() Semum Yönetmen: Hasan Karacadağ Oyuncular: Ayça İnci (Canan), Burak Hakkı (Volkan), Cem Kurtoğlu (Mikail Hoca), Sefa Zengin (Raci), Bahtiyar Engin (Macit), Yıldırım Öcek (Emlakçı), Levent Sülün (Ali), Nazlı Ceren Argon (Banu), Hakan Meriçliler (Prof. Dr. Oğuz) Senaryo: Hasan Karacadağ Görüntü Yönetmeni: Seyhan Bilir Müzik: Justin J. Durban Türü: Korku Yapım: 2007 Türkiye yapımı (J Plan- Medya Skala) Süre: 120 dk. Gösterim Tarihi: 8 Şubat 2008 (WB)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türklerden Korku Filmi Bakalım Güzeldir İnşallah Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97 ![]() |
Eğer yıllar yılı izlediğimiz filmler, digital ağırlıklı halleriyle yeniden yeniden çekilecek ve buna da yeni nesil sinema denecekse ; Lanet OLSUN ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (12-02-08) |
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.320
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok komik bir film hiç beğenmedim birde gerçek bir öyküden diye şişiriyorlar Hiç olmamış bana şeytan filmini hatırlattı o bile daha iyi (: `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İğrenç bir film olduğu belli Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #6 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:105 ![]() ![]() |
Komedi filmi olmasın...
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu" **********Yunus Emre************ |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence gayer güzeL daha iyisi zor efektleri falan çok iyi
|
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Turkler komedi ve dramada usta korku filmi ile ugrasmasalar daha iyi olcak cunki rakipleri bizimkilerden 100000 lerce kat ilerde ((:
|
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet farkLı düşünceler yok ama bence herşeye rağmen bu güzeL en azından okuL fiLmindan orda korkulcak bişi yoktu bence bu okuldan baya bi ilerde dabbe falan var ama bu bence iyi ni film,tabikide hollywood unkiler daha güzeL ama bizde yapa yapa profesyonelleşeğiz daha kaç yıl oLdu korku filmi çekmeye başLadıLar
|
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heyecala beklyiorum ilgimi cok cekti ![]() daha gerci hic bir yerde Musallat filimi indirip izleyemedik ama |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.721
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam bir trajedi......utanç tablosu gibi....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başyapıt olmadığı kesin ama şimdiye kadar olanların en iyisi...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ALoNe CoVBoY (12-02-08) |
| | #14 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
berbattı beğenmedim
|
|
| | #15 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:212 ![]() ![]() ![]() |
Harika bence korkunç yanında ziyade verdiği mesajlar itibariyle dört dörtlük bir film izledim verdim paraya gerçekten değdi.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | cilginboga (04-03-08) |
| | #16 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
anlayana cok guzel mesajlar vermis (: derin.. ![]()
| |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ALoNe CoVBoY (26-02-08) |
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:32 ![]() |
tsk
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |