| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | kavgalarda kendini üste çıkartmak için söylenir genelde ![]() karşıdakinin cevabı yooo kimsin? yerine kimsen kimsin laan dümbük gibi ![]() senin kim olduğun beni ilgilendirmeze yöneliktir ![]() ben varya been falancanın yeğeniyim ![]() burası dikkat çekicidir genelde yeğen yeğen olmak gerçekten çok önemli birşeydir.... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (07-09-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde ole dıyenler kesın dayak yerler Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 784
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğruuu ![]() yoo bilmiyorum kimsen kimsinden sonra.... gel göstereyim o zaman bat çat..... sonuç ![]() ![]() ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kubus nassın konusamadık uzun zamandır Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #5 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 305
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevdiğim bir reklamda kullanılırdı sınav saati bitmiştir ve öğrenci kağıdı vermek için geç kalmıştır. hocası kağıdını kabul etmeyince benim kim olduğumu biliyor musunuz der. hocasından hayır cevabını aldığı zaman kağıdı diğer sınav kağıtlarının arasına sokar hoca nasıl olsa öğrencinin adını bilmemektedir dolayısıyla kağıdını ayıramayacaktır ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (07-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |