| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Efendim bu cümle forumlarda oldukça yaygın birşeydir. benim de basıma çok gelmiştir.Yanılgıya düşme sebebleri; kullanılan avatar-nick ve mesaj tipindeki uyumsuzluklar olabilir. Forumlarda demişim düşündümde reel de olması baya bir zor bir şey sanırım. 2 aydır tanıdıgınız birisine sormamız ise imkansız gibi birşey Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ℓєαяѕιση (04-08-08), Bir Ben Eksiktim (04-08-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhanın her olaydan bir malzeme çıkarabileceğine kanıt olan konudur bu heralde İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.140
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karsılgında "Yok artık "diye cevaplandırabileceğim bir mesaja sahip olan konunun başlığı Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanka çok guzel dokanmısın konuya taktır ettım,dur bi rep verem sana Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana rep vermem ıcın başklarına rep vermem gerekıyomus ,ugrasamıycam sonra alcagın olsun Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gökiyi şaşırtan bir msj yazdığım konu ![]() Ayrıca beni saçamalamaya götürcek bu konu sustum İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de sus ![]() kanka yaaa nolucak bana rep değil para ver Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rebel aynısını ben senin için düşünmüştüm zamanında ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kanka benım kredı kartını sıfırla 7sındekı kredım senındır not:kredı kartı borcum 298 ytlcık (gazınoda hesap bana gırdıde hala cıkaramadım) Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özellikle ben mustaribim bu konudan..
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyazlı'yı da öyle zannetmiştim...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beyazlı erkek dimi ![]() hadi erkek de lütfen ) Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.221
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç başıma gelmedi gelseydi bi hayli dehşete kapılırdım heralde Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | defalarca basıma gelen olay ![]() ulen üye profiline cinsiyet bölümü koymuslar bi de, koymasalar anlıcam da ![]() niye bakmıyo ki millet ![]() olmasın bi daha ![]() Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen sürekli başıma geliyor aa sen kız mıydın biz seni erkek sanıyoduk ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.542
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumları bilmem ama gerçek hayatta öyle tipler varki adamı kız sanırsın, gerek tipi gerekse saçlarından dolayı. Hatta bunun yaşanmış bir hadisesi bile vardır, minibüste geçer olay... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |