Konu Seçenekleri
Eski 25-05-08, 18:28 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
iyi Sen Gitmeyi Bilirsin . . Bense . .

SEN BİLİRSİN

Görmediğimden değil..
Yanımda olsan yine özlerdim..
Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil..
Gitsen benden;
Ben gidişini bile severim..
Aramızda hep aynı fark..
Sen gitmeyi bilirsin
Ben sevmeyi..

C.Y.

Code:
Ceyhun Yılmaz . . Çok sevdiğim kaLemLerdendir . . Umarım size de sevdirmeyi başarırım (:

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
мєяνє (26-05-08), Angelsmone (25-05-08), serpil. . . (26-05-08), ufuk_08 (26-05-08), Uykucu (26-05-08), _Okyanus_ (25-05-08)
Eski 25-05-08, 18:32 Çevrimdışı   #2

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.077
Teşekkür etti: 4.870
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:97619
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tıpkı benim gibi
çok hoştu canım
teşekkürler

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (25-05-08)
Eski 25-05-08, 19:41 Çevrimdışı   #3
Asistan
Sanatkârlar grubu

Angelsmone - ait Avatar
Genel Mesajlar: 152
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:4274
Angelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biriAngelsmone Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Görmediğimden değil..
Yanımda olsan yine özlerdim..
CY sevilmez mi? canım..
Yüreğine sağlık..

Mesaja teşekkür eden:
єŁifŁєиdiм (26-05-08)
Eski 26-05-08, 11:27 Çevrimdışı   #4
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yüregine sagLık...

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 26-05-08, 18:41 Çevrimiçi   #5
Stajyer
Sanatkârlar grubu

Uykucu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 45
Teşekkür etti: 25
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1300
Uykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuşUykucu üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bi Ceyhun yılmaZ şiirini çalışma yapıcagım bende :=) yüregine saglık temiZ kalpli çikolata :=)

..Bir şiir yazdım sana..
..Beni hep hatırla diye..
...Uykucu..
Eski 26-05-08, 18:44 Çevrimdışı   #6
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yanimda olsa,
ve ben öyle özlesem (:

çok hos Eliflendim (:

S E S S I Z C E

Eski 26-05-08, 18:45 Çevrimiçi   #7
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.238
Teşekkür etti: 4.135
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45083
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok Hoş

...

Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...