| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | sen nesin..?
mesela ben açık sözlü olduğum için kötüsün dedikleri biriyim.. ama ben buyum değişmez.. ![]() peki sen nesin..? K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Çok açık sözlüyüm 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinir küpüyüm..
|
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dengesizim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asabiyim Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.563
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:37674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolay kolay affetmedigim icin kincisin derler ''Ey Türk; Üstte gök çökmedikçe, Altta yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön ! ,, |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açık sözlüyüm açık sözlü insanları severim umurumda değil derim ama umuruımdadrı aslında . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karşıyakalıyım |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 641
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zor bırı oldugum kesin artık
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok duygusalım hatta bi kızdan bile beter aşırı duygusalım birinin barmagına ufak bi diken batsa beni üzer o derece çok da sulu gözüm "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (11-09-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açıklayamadığım şeylerdi sağol..aynen
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (11-09-08) |
| | #13 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
we artık insanlara güwenmekte çok zorlanan biriyim
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inatçıyım ama salak olanlarından değil=)
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben buldum güvencem birini ama hala zorlanıyorum ... o kadar çabalıyor ki..çok da seviyor bilmiyorum ama sürekli benle ilgilen demesi hoşuma gitmiyor sosyalim ben bir sürü işim var ![]() ![]() ![]() ![]() &:
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #17 |
| Dekan Figüranlar ![]()
ben normalde çok aşırı sinirliyim bu yüzden bazen psikopat oldugumda sölenio "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #18 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sona istesende kopamazsın bırak da o seni kendine baglasın sen aniden güwendim çok ii bağlanayım deme sakın benden sana yapılabilecek en doru tawsiye budur baba sana bişeyler öğretmek haddim diil ama deneyim işte dio ''deneyimler;yenen kazıkların bileşkesidir'' die "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (11-09-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben psikopatım deliyim dedim delim ol benim ol dedi ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #20 | |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hüztü birabbil kabeti kabenin rabbine yemin olsun ki ben kazandım pazar günü geliyooo oleee ![]() ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |