Konu Seçenekleri
Eski 28-08-08, 17:04 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.003
Teşekkür etti: 641
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3123
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
sen nesin..?

mesela ben açık sözlü olduğum için kötüsün dedikleri biriyim..
ama ben buyum değişmez..

peki sen nesin..?

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 28-08-08, 17:30 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bende Çok açık sözlüyüm

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 28-08-08, 17:45 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

vegavega - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.321
Teşekkür etti: 195
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2285
vegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
sinir küpüyüm..

mutluyum galiba hemde çok olabilir
Eski 28-08-08, 19:24 Çevrimiçi   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Dengesizim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 28-08-08, 19:28 Çevrimiçi   #5
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86933
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
asabiyim

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 28-08-08, 19:31 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 2.563
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:37674
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kolay kolay affetmedigim icin kincisin derler

''Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe,
Altta yer delinmedikçe,
Senin ilini ve töreni kim bozabilir.
Titre ve kendine dön ! ,,
Eski 28-08-08, 19:43 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20229
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
açık sözlüyüm açık sözlü insanları severim

umurumda değil derim ama umuruımdadrı aslında

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Eski 28-08-08, 20:00 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.213
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Karşıyakalıyım

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 29-08-08, 17:26 Çevrimiçi   #9
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.642
Teşekkür etti: 5.405
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
çok duygusalım ve çokta açık sozluyumdur

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (11-09-08)
Eski 11-09-08, 03:11 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.003
Teşekkür etti: 641
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3123
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
zor bırı oldugum kesin artık

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 11-09-08, 03:14 Çevrimdışı   #11
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok duygusalım hatta bi kızdan bile beter aşırı duygusalım
birinin barmagına ufak bi diken batsa beni üzer o derece
çok da sulu gözüm

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (11-09-08)
Eski 11-09-08, 03:17 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
alaskalı_eren´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok duygusalım hatta bi kızdan bile beter aşırı duygusalım
birinin barmagına ufak bi diken batsa beni üzer o derece
çok da sulu gözüm
açıklayamadığım şeylerdi sağol..aynen

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
A.E.O

.
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (11-09-08)
Eski 11-09-08, 03:20 Çevrimdışı   #13
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
we artık insanlara güwenmekte çok zorlanan biriyim

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 11-09-08, 03:21 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.282
Teşekkür etti: 1.463
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11153
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
inatçıyım ama salak olanlarından değil=)

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 11-09-08, 03:27 Çevrimdışı   #15
Doçent
Huzur Pınarı
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
poor_youth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
inatçıyım ama salak olanlarından değil=)

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
A.E.O

.
Eski 11-09-08, 03:29 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
we artık insanlara güwenmekte çok zorlanan biriyim
valla ben buldum güvencem birini ama hala zorlanıyorum ...
o kadar çabalıyor ki..çok da seviyor

bilmiyorum ama sürekli benle ilgilen demesi hoşuma gitmiyor sosyalim ben bir sürü işim var &:

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
A.E.O

.
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (11-09-08)
Eski 11-09-08, 03:29 Çevrimdışı   #17
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
ben normalde çok aşırı sinirliyim
bu yüzden bazen psikopat oldugumda sölenio

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 11-09-08, 03:31 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla ben buldum güvencem birini ama hala zorlanıyorum ...
o kadar çabalıyor ki..çok da seviyor

bilmiyorum ama sürekli benle ilgilen demesi hoşuma gitmiyor sosyalim ben bir sürü işim var &:
ona sahip çık ama aşırı bağlanma zamanla o senin en can alıcı noktanı bulur zaten
sona istesende kopamazsın
bırak da o seni kendine baglasın sen aniden güwendim çok ii bağlanayım deme sakın
benden sana yapılabilecek en doru tawsiye budur baba
sana bişeyler öğretmek haddim diil ama deneyim işte
dio ''deneyimler;yenen kazıkların bileşkesidir'' die

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (11-09-08)
Eski 11-09-08, 03:32 Çevrimdışı   #19
Doçent
Huzur Pınarı
Ruhsal Durumum:
ben psikopatım deliyim dedim

delim ol benim ol dedi

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
A.E.O

.
Eski 11-09-08, 03:34 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ona sahip çık ama aşırı bağlanma zamanla o senin en can alıcı noktanı bulur zaten
sona istesende kopamazsın
bırak da o seni kendine baglasın sen aniden güwendim çok ii bağlanayım deme sakın
benden sana yapılabilecek en doru tawsiye budur baba
sana bişeyler öğretmek haddim diil ama deneyim işte
dio ''deneyimler;yenen kazıkların bileşkesidir'' die
hım haklsın 1 kere yaşadım bu olayı ve ona dedim ki

hüztü birabbil kabeti
kabenin rabbine yemin olsun ki ben kazandım

pazar günü geliyooo oleee

.
.
.
.
yokuz artık