| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şener Şen' in bugüne kadar canlandırdığı en iyi karakter ? | |||
| Badi Ekrem ( Hababam Sınıfı ) | | 6 | 18,75% |
| Baran ( Eşkıya ) | | 8 | 25,00% |
| Hüsamettin ( Süt kardeşler ) | | 0 | 0% |
| Lütfü ( Tosun Paşa ) | | 1 | 3,13% |
| Maho Ağa ( Kibar Feyzo ) | | 1 | 3,13% |
| Muhsin ( Muhsin Bey ) | | 0 | 0% |
| Nazım ( Gönül yarası) | | 1 | 3,13% |
| Sülo ( Davaro ) | | 0 | 0% |
| Şakir ( Çiçek Abbas ) | | 2 | 6,25% |
| Vecihi ( Gülen Gözler ) | | 7 | 21,88% |
| Ziya ( Neşeli Günler ) | | 5 | 15,63% |
| Diğer | | 1 | 3,13% |
| Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
Selam arkadaşlar; Son eklenen konulara bakıyorum da hep son çıkan filmler hakkında bilgi verme uğraşına girilmiş... ( e tabi sinema bölümüne de daha ne yazılabilir ki ? ) Ben bunlardan farklı olarak bir anketle sinema bölümünü biraz hareketlendirmek istedim. Oy verip vermemek size kalmış... Türk Sineması'nın tartışmasız en büyük oyuncusu Şener Şen'in şimdiye kadar oynadığı en başarılı film karakteri hangisi sizce ? |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmin ismi aklimda degil . ama BANKER YAKUP diplemesi harika Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.993
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şakir tabiki herkese benden çay.. şakir hariç![]() ![]() ![]() gerçi hepsi güzel hiçbirini ayıramam..Şener Şen büyük üstadtır yeri hiç bi zaman dolmaz ALLAh uzun ömür versin.. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (28-03-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eskıya fılmı cokguzel bır fılm bence
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinemaya cok buyuk emegi gecmis bi oyuncu.. ben sahsen secim yapamadim bence her bi filmi guzeldi . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım amerikalı isimli bir filmi daha olacaktı ![]() pek izlediğim söylenemez ama başarılı rolleriyle tiye almayı çok güzel başarmış.. toplumun içinden bir karakteri sergilemiş hep bir de ikinci bahar isimli dizide rol almıştı hatırladığım kadarıyla beğenmiştim Code:
|
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke çoklu oy kullanabilseydim |
|
| | #8 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 196
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:215 ![]() ![]() ![]() |
hepside birbirinden güzel karar vermek zor hepsi diye bi seçenek olsa tam süper olur |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi ama badi ekreme bitiyorum ben ya BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki baran eşkıya mikemmel bi flim bence sonra gönül yarasındaki nazım bi bakıma tüm karakterleri süper tam ülkemizi yansıtıyo
|
|
| | #12 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, Şener Şen'i sevmeyen çıkar mı bilmem ama Amerikalı ve Arabesk filmlerinde de çok başarılıydı. (:
|
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:59 ![]() |
bu onun sesi VECİHİİİİİ |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
tercih yapılması cok zor bi anket ancak en cok etkilendigim filmi secebildim
|
|
| | #15 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben zorla eşkiya dedim "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benc tosun paŞa da Lütfü karakterini çok ii canlandırdı.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baran ( Eşkıya ) !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Baran Arkadaşım 50 Kez Seyretmişimdir. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |