Anket Sonuçlarını Göster: Şener Şen' in bugüne kadar canlandırdığı en iyi karakter ?
Badi Ekrem ( Hababam Sınıfı ) 6 18,75%
Baran ( Eşkıya ) 8 25,00%
Hüsamettin ( Süt kardeşler ) 0 0%
Lütfü ( Tosun Paşa ) 1 3,13%
Maho Ağa ( Kibar Feyzo ) 1 3,13%
Muhsin ( Muhsin Bey ) 0 0%
Nazım ( Gönül yarası) 1 3,13%
Sülo ( Davaro ) 0 0%
Şakir ( Çiçek Abbas ) 2 6,25%
Vecihi ( Gülen Gözler ) 7 21,88%
Ziya ( Neşeli Günler ) 5 15,63%
Diğer 1 3,13%
Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 27-03-07, 17:05 Çevrimdışı   #1
Stajyer

cashkulle - ait Avatar
Genel Mesajlar: 46
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:210
cashkulle ara sıra gören oluyorcashkulle ara sıra gören oluyorcashkulle ara sıra gören oluyor
havali Şener Şen Karakterleri

Selam arkadaşlar;
Son eklenen konulara bakıyorum da hep son çıkan filmler hakkında bilgi verme uğraşına girilmiş... ( e tabi sinema bölümüne de daha ne yazılabilir ki ? )
Ben bunlardan farklı olarak bir anketle sinema bölümünü biraz hareketlendirmek istedim. Oy verip vermemek size kalmış...
Türk Sineması'nın tartışmasız en büyük oyuncusu Şener Şen'in şimdiye kadar oynadığı en başarılı film karakteri hangisi sizce ?
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
bryan (06-04-07), mavitanecik (27-03-07), SerseriKursun (27-03-07), YaGMuR_CiNi (27-03-07)
Eski 27-03-07, 17:08 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
filmin ismi aklimda degil . ama BANKER YAKUP diplemesi harika

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Eski 27-03-07, 18:41 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.325
Teşekkür etti: 6.993
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
şakir tabiki herkese benden çay.. şakir hariç gerçi hepsi güzel hiçbirini ayıramam..Şener Şen büyük üstadtıryeri hiç bi zaman dolmaz ALLAh uzun ömür versin..

Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (28-03-07)
Eski 27-03-07, 19:25 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 777
Teşekkür etti: 526
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1646
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
eskıya fılmı cokguzel bır fılm bence
Eski 27-03-07, 19:29 Çevrimdışı   #5
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sinemaya cok buyuk emegi gecmis bi oyuncu..
ben sahsen secim yapamadim
bence her bi filmi guzeldi

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
sawasuar (28-03-07), yεsiL (14-08-07)
Eski 27-03-07, 23:04 Çevrimdışı   #6
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.957
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sanırım amerikalı isimli bir filmi daha olacaktı
pek izlediğim söylenemez ama başarılı rolleriyle tiye almayı çok güzel başarmış..
toplumun içinden bir karakteri sergilemiş hep

bir de ikinci bahar isimli dizide rol almıştı hatırladığım kadarıyla beğenmiştim

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 27-03-07, 23:11 Çevrimdışı   #7
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
keşke çoklu oy kullanabilseydim

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Eski 28-03-07, 01:01 Çevrimdışı   #8
Asistan
Antikapitalistler

caglark - ait Avatar
Genel Mesajlar: 379
Teşekkür etti: 196
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:215
caglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyor
hepside birbirinden güzel karar vermek zor hepsi diye bi seçenek olsa tam süper olur

Kısa Çöp Uzun Çöpten Hakkını Alacak Elbette
Eski 28-03-07, 01:06 Çevrimdışı   #9
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Hepsi ama badi ekreme bitiyorum ben ya

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 28-03-07, 01:37 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
tabiki baran eşkıya mikemmel bi flim bence sonra gönül yarasındaki nazım bi bakıma tüm karakterleri süper tam ülkemizi yansıtıyo
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (28-03-07)
Eski 28-03-07, 04:55 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Türkiye'nin en iyi oyuncularından şüphesiz benim tercihim Züğürt Ağa
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (28-03-07)
Eski 28-03-07, 10:24 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Evet, Şener Şen'i sevmeyen çıkar mı bilmem ama Amerikalı ve Arabesk filmlerinde de çok başarılıydı. (:

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:
sawasuar (28-03-07)
Eski 06-04-07, 21:22 Çevrimdışı   #13
Öğrenci

cyhn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14
Teşekkür etti: 4
Forum Puanı:59
cyhn ara sıra gören oluyor
bu onun sesi

VECİHİİİİİ
Eski 13-08-07, 15:08 Çevrimdışı   #14
Öğrenci
Genel Mesajlar: 5
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
armyscout Herkese mesafeli
tercih yapılması cok zor bi anket ancak en cok etkilendigim filmi secebildim
Eski 13-08-07, 15:10 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.657
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben zorla eşkiya dedim

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 24-01-08, 03:16 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 608
Teşekkür etti: 206
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7870
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
benc tosun paŞa da Lütfü karakterini çok ii canlandırdı..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 09-02-08, 09:06 Çevrimdışı   #17
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Baran ( Eşkıya )

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 03-04-08, 11:17 Çevrimdışı   #18
Stajyer

Zybek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 25
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
Zybek Herkese mesafeli
Baran Arkadaşım 50 Kez Seyretmişimdir.

Konu Seçenekleri