DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: Şener'in kuracağı partiye oy verir misiniz?
Evet veririm... 1 3,45%
Hayır.... 20 68,97%
Kararsızım... 8 27,59%
Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 13-07-08, 15:26 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Şener'in kuracağı yeni partiye oy verir misiniz?

Arkadaşlar Abdüllatif Şener yeni bir parti kuracağını söyledi. Siz kurulacak yeni partiya oy verir miydiniz?

Türkiye'de partilere değil liderlerine oy verildiğini de düşünürsek,gerçek soru Şener'e oy verir misiniz?

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 13-07-08, 15:49 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185853
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben isme değil işe bakarım eğer söylemleri mantıklı gelirse oy verebilirim.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 13-07-08, 15:49 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Hele bir parti programını görelim.
Eski 13-07-08, 16:40 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.352
Teşekkür etti: 2.653
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
adamı az çok tanıyoruz ama sistemi ne olacak, milli görüş çizgisindemi devam edecek, tayyip gibimi lacak onu bilemeyiz. bu sorya evet yada hayır demek için erken. önce icraatlarını görelim...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 13-07-08, 17:45 Çevrimiçi   #5
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.291
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Oy vermem verenede ses etmem

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 13-07-08, 19:56 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.852
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34586
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ßir insanın nasıl ßiri olduğunun anlamanın en iyi yolu ona güç vermektir... Şu an için sessiz-sakin-ahlaklı ßir adam görüntüsünde oy vermem ama oy verenede ßişey demem ama güç sahibi olduğunda görmek lazım...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 13-07-08, 20:19 Çevrimdışı   #7
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19375
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Oy veriyo olsaydım dsunur düm..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 13-07-08, 21:41 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:392
EL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyorEL-NUR ara sıra gören oluyor
Erkan Mumcu da bir ara havalanıyordu sonuç ortada.AK Parti gider Beyaz Parti gelir ama bu millet kendinden olanları her zaman baş tacı yapar.Kim ne derse desin eğer AKP hükümetinin eli kolu bağlanmasaydı bugun ülkemiz çok daha ilerilere gitmişti.
Eski 13-07-08, 21:45 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.518
Teşekkür etti: 1.360
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9429
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ileriden ne anladığımıza bağlı tabi ki

Ben oy vermezdim, ama şu var ki henüz programları da yok ortada, önce onu görmek gerekir.

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Eski 13-07-08, 22:47 Çevrimiçi   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oy vermem

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 13-07-08, 23:00 Çevrimiçi   #11
Asistan
Kemalistler

Photograph - ait Avatar
Genel Mesajlar: 279
Teşekkür etti: 106
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:207
Photograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ßir insanın nasıl ßiri olduğunun anlamanın en iyi yolu ona güç vermektir... Şu an için sessiz-sakin-ahlaklı ßir adam görüntüsünde oy vermem ama oy verenede ßişey demem ama güç sahibi olduğunda görmek lazım...
RTE'de sessiz-sakin gözüküyordu. İnsanlar güçlendikçe asıl yüzleri ortaya çıkar ve güçlendiğinde değişmeyen kişiler başarılı insanlardır. Söze Milli Görüşü desteklemiyorum o yüzden bu partiye oy vermeyeceğim ama; partinin göstereceği adaylarda beğendiğim isimler olur ise verebilirim ama; ben gene Atatürk'ün partisinden şaşmayacağım.
Eski 13-07-08, 23:08 Çevrimdışı   #12
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.543
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Istesemde vermem

bi oy vermek için turkiyeye gelemem ((:

υℓтяαѕℓαη
Eski 13-07-08, 23:29 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 190
Teşekkür etti: 364
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
oy vermem. programlarını görmeme gerek yok. sonuçta sağ bi parti olacak

biji biratiye gellan ( yaşasın halkların kardeşliği)
Eski 14-07-08, 00:09 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
dogu perıncek gıdınce pasa abılerının emrıyle kurulmus bı partıye oy vermem

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 14-07-08, 12:02 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogu perıncek gıdınce pasa abılerının emrıyle kurulmus bı partıye oy vermem

Senin bu cümlenden anladığım; Şener, Perinçek'e alternatif olarak düşünüldü. Doğu Perinçek'in aldığı oy oranı ortada zaten, bu kadar ucuz bir yaklaşım olabilir mi?

Şener, 22 Temmuz seçimlerinde aday olmadığında çoğu kişi gelecekte yeni bir parti kuracağını tahmin etmişti zaten.

Bak bende sana, senin kurduğun teoriden daha mantıklı bir teori üreteyim ne de olsa bedava

AB-ABD ortaklığı, cumhurbaşkanlığı ve e-muhtıra sürecinin AKP'de ne gibi sonuçlar doğuracağını, seçim sonrasının AKP'nin çizgisinde ne kadar sapmalar yaratacağını biliyordu. Olası yıpranmaya ve kapatılmaya karşılık Şener yedekte tutuldu.

O zamanlar bende böyle bir teori üretip, Şener parti kuracak demiştim bir çok kişi gibi. Tesadüf(!), Şener parti kurdu; vatana millete hayırlı olsun

Son olarak konunun sorusuna gelirsem; RTE'ye oy vermem nasıl mümkün değilse aynı şekilde Şener'e de oy vermem. Bana kalırsa aralarındaki tek fark Şener'in Tayyip'ten daha sempatik görünmesi, başka bir şey değil.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 16-07-08, 09:09 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Kemalistler

M0n4rch1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 88
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:57
M0n4rch1 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Ben Söyle Düşünüyorum Akp Kapatılacak Korkusuyla Açılmıs Bir Parti Olabilir Yada AKP Nin Devamı.Sunuda Söylemeliyimki Akp ye oy vermeyen bir insan bu partiyede oy vermez sanırım.

http://www.haberegitim.net/images/news/683.jpgBiri Gider Bini Gelir!

Konu Seçenekleri