| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şener'in kuracağı partiye oy verir misiniz? | |||
| Evet veririm... | | 1 | 3,45% |
| Hayır.... | | 20 | 68,97% |
| Kararsızım... | | 8 | 27,59% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Şener'in kuracağı yeni partiye oy verir misiniz?
Arkadaşlar Abdüllatif Şener yeni bir parti kuracağını söyledi. Siz kurulacak yeni partiya oy verir miydiniz? Türkiye'de partilere değil liderlerine oy verildiğini de düşünürsek,gerçek soru Şener'e oy verir misiniz? ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.490
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben isme değil işe bakarım eğer söylemleri mantıklı gelirse oy verebilirim.
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hele bir parti programını görelim. |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.653
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adamı az çok tanıyoruz ama sistemi ne olacak, milli görüş çizgisindemi devam edecek, tayyip gibimi lacak onu bilemeyiz. bu sorya evet yada hayır demek için erken. önce icraatlarını görelim...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oy vermem verenede ses etmem Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßir insanın nasıl ßiri olduğunun anlamanın en iyi yolu ona güç vermektir... Şu an için sessiz-sakin-ahlaklı ßir adam görüntüsünde oy vermem ama oy verenede ßişey demem ama güç sahibi olduğunda görmek lazım... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #7 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oy veriyo olsaydım dsunur düm..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 102
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:392 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkan Mumcu da bir ara havalanıyordu sonuç ortada.AK Parti gider Beyaz Parti gelir ama bu millet kendinden olanları her zaman baş tacı yapar.Kim ne derse desin eğer AKP hükümetinin eli kolu bağlanmasaydı bugun ülkemiz çok daha ilerilere gitmişti.
|
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.360
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ileriden ne anladığımıza bağlı tabi ki ![]() Ben oy vermezdim, ama şu var ki henüz programları da yok ortada, önce onu görmek gerekir. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy vermem Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #11 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 106
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() | RTE'de sessiz-sakin gözüküyordu. İnsanlar güçlendikçe asıl yüzleri ortaya çıkar ve güçlendiğinde değişmeyen kişiler başarılı insanlardır. Söze Milli Görüşü desteklemiyorum o yüzden bu partiye oy vermeyeceğim ama; partinin göstereceği adaylarda beğendiğim isimler olur ise verebilirim ama; ben gene Atatürk'ün partisinden şaşmayacağım.
|
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Istesemde vermem ![]() bi oy vermek için turkiyeye gelemem ((:
|
|
| | #13 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
oy vermem. programlarını görmeme gerek yok. sonuçta sağ bi parti olacak
|
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogu perıncek gıdınce pasa abılerının emrıyle kurulmus bı partıye oy vermem
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #15 | |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin bu cümlenden anladığım; Şener, Perinçek'e alternatif olarak düşünüldü. Doğu Perinçek'in aldığı oy oranı ortada zaten, bu kadar ucuz bir yaklaşım olabilir mi? ![]() Şener, 22 Temmuz seçimlerinde aday olmadığında çoğu kişi gelecekte yeni bir parti kuracağını tahmin etmişti zaten. Bak bende sana, senin kurduğun teoriden daha mantıklı bir teori üreteyim ne de olsa bedava ![]() AB-ABD ortaklığı, cumhurbaşkanlığı ve e-muhtıra sürecinin AKP'de ne gibi sonuçlar doğuracağını, seçim sonrasının AKP'nin çizgisinde ne kadar sapmalar yaratacağını biliyordu. Olası yıpranmaya ve kapatılmaya karşılık Şener yedekte tutuldu. O zamanlar bende böyle bir teori üretip, Şener parti kuracak demiştim bir çok kişi gibi. Tesadüf(!), Şener parti kurdu; vatana millete hayırlı olsun ![]() Son olarak konunun sorusuna gelirsem; RTE'ye oy vermem nasıl mümkün değilse aynı şekilde Şener'e de oy vermem. Bana kalırsa aralarındaki tek fark Şener'in Tayyip'ten daha sempatik görünmesi, başka bir şey değil. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . | |
|
| | #16 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:57 ![]() ![]() |
Ben Söyle Düşünüyorum Akp Kapatılacak Korkusuyla Açılmıs Bir Parti Olabilir Yada AKP Nin Devamı.Sunuda Söylemeliyimki Akp ye oy vermeyen bir insan bu partiyede oy vermez sanırım.
Biri Gider Bini Gelir! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |